wojgoc 04.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Co dzwonie po hurtowniach to Edera nigdzie nie mieli Renova na Buforowej - latem mieli pełno tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.11.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 04.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A nie wiecie gdzie można wypożyczyć stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A nie wiecie gdzie można wypożyczyć stemple? nie bardzo wiem gdzie, ale jak "kiedyś" szukałem informacji cenowych, to wyszło że taniej może być kupić używane a czasem nawet nowe... ostatecznie u mnie jednak stemple i tak zapewnia wykonawca btw od kilku dni gmail zaczął mi wrzucać wszystkie powiadomienia o nowych postach i PW z forum do spamu, musiałem go nauczyć że to nie ładnie... Czy to tylko u mnie tak ich algorytmy zadziałały, czy może ktoś z Was miał tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A nie wiecie gdzie można wypożyczyć stemple? Na Księgarskiej jest całkiem przyzwoita wypożyczalnia, stemple też mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 btw od kilku dni gmail zaczął mi wrzucać wszystkie powiadomienia o nowych postach i PW z forum do spamu, musiałem go nauczyć że to nie ładnie... Czy to tylko u mnie tak ich algorytmy zadziałały, czy może ktoś z Was miał tak samo? U mnie wszystko w porządku. Wszystko z forum w inboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jeden ze sprzedawców użył mojego ulubionego tekstu "W całej UE już wycofali wełnę do izolacji kominków, tylko u nas jeszcze tym izolują"... już któryś raz słyszę ten straszak Na forum w wątkach o kominkach i obudowach "znawcy" wypowiadają się dość negatywnie w temacie wełny. Więc może to nie straszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Potrzebuję porady: do izolacji obudowy kominka zaproponowano nam albo wełnę (tańsze rozwiązanie) albo płyty silkowe "cośtam" (droższe rozwiązanie). Czy warto wg Was inwestować w te płyty, bo wełna po latach się rozejdzie, stopi, zajmie ogniem, czy to tylko taki chwyt marketingowy? Jak izolowaliście u Was? Ja nie izoluję, tylko planuję jakąś cegiełkę na obudowę. Zawsze się zagrzeje podczas palenia i potem dogrzeje po zakończeniu palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 05.11.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jarek 603200120 - spróbuj, może będzie chciał zrobić lub ten 503149110 - robił u Gosi1610 Mój wykonawca obiecał mi wylanie ganku i tarasu w późniejszym teerminie niż wylewki w domu, ale nic więcej powiedzieć nie mogę, bo to dopiero przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 05.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Na Księgarskiej jest całkiem przyzwoita wypożyczalnia, stemple też mają. Dzięki Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 musze zamówić kontener na odpady, czy ktoś może podesłać namiary?może z okolic Czernicy nawet ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 06.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki Frankai, to są jakies płyty super izol. Mąż też mnie stopuje z tymi płytami, żeby na spokojnie temat przemyśleć. Jeden ze sprzedawców użył mojego ulubionego tekstu "W całej UE już wycofali wełnę do izolacji kominków, tylko u nas jeszcze tym izolują"... już któryś raz słyszę ten straszak To są chyba płyty krzemianowe. Też mam propozycję ich zastosowania. Wiem tylko, że wychodzą drożej niż wełna plus k-g. Pozdrawiam Ka*sia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.11.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 musze zamówić kontener na odpady, czy ktoś może podesłać namiary? może z okolic Czernicy nawet ktoś ma? Spytaj w Van Gansewinkel w Oławie - jakiś czas temu tam było najtaniej w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 dzięki SUSPENSER, jutro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Mój wykonawca obiecał mi wylanie ganku i tarasu w późniejszym teerminie niż wylewki w domu, ale nic więcej powiedzieć nie mogę, bo to dopiero przede mną. ale o wylewkarzu cos możesz powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 W końcu jakieś rozgrzewające wieści Gaz będzie tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 07.11.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ale o wylewkarzu cos możesz powiedzieć... że jestem zadowolona z jego roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mój wykonawca obiecał mi wylanie ganku i tarasu w późniejszym teerminie niż wylewki w domu, ale nic więcej powiedzieć nie mogę, bo to dopiero przede mną. nasz też obiecał a teraz wiaodmo -ma większe roboty. ale nic, moze w końcu przyjdzie. teoretycznie ma jutro przyjść. dzięki za namiary, w razie co-będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 07.11.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Pozostał mi styropian AQUA EPS-P150 10CM 1 paczka (i chyba ze 3 płyty luzem) jak by ktoś chciał to oddam za 100 zł odbiór we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 07.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czy ktoś z Was budował z cegieł jopka? bo słyszałam różne opinie, mój wykonawca mówi że krzywy, natomiast ostatnio w hurtowni usłyszałam że bardzo się poprawili? Moze ja juz przez ta budowe jestem nadmiernym pesymista, ale jeszcze nie widzialem prostych i rownych spoin u nikogo, nawet przy najrowniejszych ceglach/pustakach, wiec co za roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts