Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

musze zamówić kontener na odpady, czy ktoś może podesłać namiary?

może z okolic Czernicy nawet ktoś ma?

Ja mam zapisane nastepujace nr telefonow:

691848367

607099057

669938222

Niestety nie pamietam, ktory to ja zawsze zamawiam, bo nieopatrznie wszystkie zapisalem jako "kontener" =) Ale z wywiadu telefonicznego byl najtanszy we Wroclawiu, cos kolo 350zl za najwiekszy kontener. Daj znac, ile i ktore sobie zycza, bo zbliza sie moment kolejnego zamowienia :)

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam zapisane nastepujace nr telefonow:

691848367

607099057

669938222

Niestety nie pamietam, ktory to ja zawsze zamawiam, bo nieopatrznie wszystkie zapisalem jako "kontener" =) Ale z wywiadu telefonicznego byl najtanszy we Wroclawiu, cos kolo 350zl za najwiekszy kontener. Daj znac, ile i ktore sobie zycza, bo zbliza sie moment kolejnego zamowienia :)

zamówiłam z TKM z Grabiszyńskiej

7m3 za 350 netto + dojazd 50 tel. 600 970 281

zamówiłam dzisiaj, zanim przeczytałam Twoje, nie wiem też czy ok., czy jakies problemy będą, ale podaje aktualne ceny

zamówiłam z TKM z Grabiszyńskiej

7m3 za 350 netto + dojazd 50 tel. 600 970 281

zamówiłam dzisiaj, zanim przeczytałam Twoje, nie wiem też czy ok., czy jakies problemy będą, ale podaje aktualne ceny

"Jagódka" we Wrocławiu: 380 pln za mieszane odpady budowlane, ostatnio kontener zostawili mi na prawie 2 miesiące.

"Jagódka" we Wrocławiu: 380 pln za mieszane odpady budowlane, ostatnio kontener zostawili mi na prawie 2 miesiące.

u mnie budowy na około, to po trzech dniach wszystkie budowy byłyby "wysprzątane" do mojego kontenera

;)

a za dojazd nie biorą?

aaaa i jeszcze dopiszę, że dzwoniłam do Van Gansewinkel w Oławie i tam powiedzieli mi 230 za tonę + oczywiście dojazd

Jesli ci elektryk nie zrobi bruzd i nie schowa dokladnie kabli, to i grubosc tynku wieksza bedzie, niz z nierownosci cegly to wynika. Zreszta ile ta nierownosc moze byc? 2-3mm? Sama obrzutka tworzy grubsza warstwe.

pustaki bywają krzywe z wszystkich stron, nie chodzi tylko o spoiny. i na krzywych jest nie tylko większe zużycie tynku wewn. ale też kleju do styro od strony zewnętrznej.