Frankai 09.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Frankai, widziałam Twój namiar, ale ta strona nie istnieje Widocznie nie może dorwać admina Dziwię się, że nie założył na nowo. Z pewnością znajdziesz namiary w necie Andrzej Sobczak, Ostrów Wlkp. Jakbyś nie znalazła, to Ci wyślę. Skoro masz już wkład, to pewnie będzie zainteresowany jeżeli obkładasz kamienień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 10.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 znacie jakiś sklep we wrocku z dużym wyborem tkanin zasłonowych w przyjaznych cenach? W budynku COSTY na ul.Ks Witolda...ogromny wybór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.11.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W budynku COSTY na ul.Ks Witolda...ogromny wybór.. Ooo, to i ja sobie podskocze:) Czy to w tym duzym, starym budunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ooo, to i ja sobie podskocze:) Czy to w tym duzym, starym budunku? tak, tylko z jakością tych tkanin róznie bywa:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester777 11.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Pozostał mi styropian AQUA EPS-P150 10CM 1 paczka (i chyba ze 3 płyty luzem) jak by ktoś chciał to oddam za 100 zł odbiór we Wrocku Dzień Dobry Czy zastanawiali się Państwo nad Ekologicznym ogrzewaniem domu? W chwili obecnej Kolektory Słoneczne są Dofinansowane z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w wysokości 45% Inwestycji Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 11.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 tak, tylko z jakością tych tkanin róznie bywa:eek: No, cos Ty! Ja chce len na zaslony. Widziales gdzies moze Wojgoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No, cos Ty! Ja chce len na zaslony. Widziales gdzies moze Wojgoc? ja tam tylko koszulki bawełniane kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No, cos Ty! Ja chce len na zaslony. Widziales gdzies moze Wojgoc? ja tam swego czasu kupowałem koszulki bawełniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 12.11.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 pustaki bywają krzywe z wszystkich stron, nie chodzi tylko o spoiny. i na krzywych jest nie tylko większe zużycie tynku wewn. ale też kleju do styro od strony zewnętrznej. Jak ktos nie ma szczescia i nie trafi na tych 3% murarzy, co potrafia murowac prosto, to i najprostsze cegly/pustaki polozy krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Emiljano, dzięki serdeczne a mają tam jakis normalny parking dla klientów? pytam, żeby się duchowo nastawić, bo po ostatnich przygodach parkowawczych w mieście Świętej Wieży chyba się znowu jakiejś fobii nabawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 12.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Emiljano, dzięki serdeczne a mają tam jakis normalny parking dla klientów? pytam, żeby się duchowo nastawić, bo po ostatnich przygodach parkowawczych w mieście Świętej Wieży chyba się znowu jakiejś fobii nabawiłam Spokojnie możesz tam wjechać na podwórko przed samo wejście do sklepu (takie brzydkie podwórko wjazd przez dużą bramę) lub zaparkować na ulicy... Kupowałam tam kilka razy jak i w sklepie z firanami jak i w sklepie z materiałami... jakość tkanin była dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 12.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Obserwowal ktos swoje wylewki podczas robienia, kto pozniej kleil do niej dab? Czy to wygladalo mniej wiecej tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 14.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zepsulem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zepsulem forum A co zes zmalowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 15.11.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Raczej wylal posadzki i od tego momentu nikt nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 wszyscy czekają na obrazek tego, co mieliśmy zaobserwować po wylaniu posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 15.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Chodzilo o konsystencje betonu. Parkieciarze twierdza, ze powinien byc z dodatkiem kruszywa 2-4mm, a nawet 2-8mm oraz nie powinno byc pustych przestrzeni, za to wylewkarze, ze od 20 lat robia z piasku plukanego 0-2mm, polsuchy beton, jak na zdjeciu i jest dobrze. Parkieciarze na to, ze potem beton jest slaby, odrywa sie razem z deskami, a do odpowiedzialnosci pociagani sa parkieciarze, bo nie sprawdzili jastrychu przed klejeniem. Wylewkarze na to, ze parkieciarze za duzo teorii znaja, a za malo praktyki odbyli. A ja zglupialem, bo nikt nie chce zrobic tak, jak np. w poradach na http://www.parkietkomplex.eu jest i potem moze sie skonczyc tak, ze bede placil drugie tyle, co na wylewki, na ich wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A ja zglupialem, bo nikt nie chce zrobic tak, jak np. w poradach na www.parkietkomplex.eu jest i potem moze sie skonczyc tak, ze bede placil drugie tyle, co na wylewki, na ich wzmocnienie. Porad czytał nie będę bo mi się nie chce Coś mi tam świta, że są jakoweś testy, które wykonują porządni parkieciarze, robią z nich protokół i na jego podstawie dają pełną gwarancję na to, że parkiet będzie się trzymał i nie sfałduje. Tak czytałem przed moim parkietem na paru wątkach (głównie jakiś o parkietach egzotycznych), gdzie było 3 doświadczonych gości. Jednego z nich pamiętam - Jarekkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 16.11.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No wlasnie ten sam twierdzi, ze prawdopodobnie moje wylewki beda do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts