Frankai 16.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No wlasnie ten sam twierdzi, ze prawdopodobnie moje wylewki beda do dupy. No to bym mu wierzył. Może nie koniecznie bezgranicznie, ale jako że parkieciarz będzie odpowiadał za tenże parkiet, to trzeba mu przygotować podłoże jakie sobie życzy. Panowie wylewkarze mają dwie opcje: 1. Zrobią jak chce parkieciarz, który powie im jakie testy odbiorowe wykona. Potem je przeprowadzi i on odpowiada za parkiet. 2. Zrobią po swojemu, ale za parkiet oni gwarantują. Ty chcesz takie a nie inne wykończenie podłogi. Wymaga ono takiego a nie innego przygotowania podłoża. Panowie wylewkarze nie wiedzą co i jak po nich było robione, więc choćby mieli 20 lat praktyki, to mógł nie zajść takowy przypadek. Sprawa jest chyba zrozumiała, ale znając fachowców to albo się obrażą, albo będą żądali więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 16.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wylewkarz, to nikt inny, jak znany rowniez na tym forum Janzar (zaremba.com.pl) i gwarantuje wytrzymalosc wylewki. Dlatego zglupialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Wylewkarz, to nikt inny, jak znany rowniez na tym forum Janzar (zaremba.com.pl) i gwarantuje wytrzymalosc wylewki. Dlatego zglupialem. Aaaaaa - no to niech panowie ze sobą porozmawiają. Ja mimo wszystko się upieram, że przy braku zgody, to parkieciarz ma problem przy złym podłożu, a nie podłoże przy złym położeniu parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEKODACH24.PL 17.11.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam pomogę i doradzę w wyborze okien dachowych zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań pozdrawiamDEKODACH24.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 18.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Zapomniałem zawibrować żebro na stropie wzdłuż salonu :| Przejmować się bardzo spękanym betonem w tym miejscu? Więcej zdjęć w dzienniku. Wieniec i inne miejsca idealne http://imageshack.us/a/img268/3113/23500740.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 18.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 oddam odpady po styropianie grafitowym, tel. 888482409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 19.11.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mam zagwozdke. Znalazlem firme, ktora podejmie sie ocieplenia mojego fundamentu: ok. 35m biezacych, z tego ok. 0.7 pod ziemia. Cqlosc styrodurem (10cm), pod ziemia oblozonym folia kubelkowa, a ponad przeszlifowanym i zarobionym klejem z siatka pod tynkowanie cokolu. Fundament jest kamienny i nierowny, wiec potrzebne jest "frezowanie" styro i rownanie roznymi grubosciami. Do tego nie moze powietrze sobie swobodnie hulac za plytami, wiec uszczelnianie pianka po brzegach. Sek w tym, ze firma zazyczyla sobie 138zl/m2 robocizna plus material (co daje jakies 60-70zl sama robocizne), czyli za jakies 50m2 wyjdzie 6900zl, a nawet nie musza go odkopywac, czy hydroizolowac. Czy nie jest to lekkie przegiecie? Stawiaja mnie troche pod sciana, bo nikt nie chce sie podjac. Co byscie zrobili na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 19.11.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czy może ktoś polecić gdzie najlepiej kupować sprzęt AGD ? Gdzie największy wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 19.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zapomniałem zawibrować żebro na stropie wzdłuż salonu :| Przejmować się bardzo spękanym betonem w tym miejscu? Więcej zdjęć w dzienniku. Wieniec i inne miejsca idealne http://imageshack.us/a/img268/3113/23500740.jpg Nie przejmuj się tym. Niezawibrowany beton osiadł samoczynnie na zbrojeniu i powstały charakterystyczne ślady. Nic nie powinno się dziać Serdecznie pozdrawiam, podobnie jak ja, 'prawie' samodzielnie budującego. Wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czy może ktoś polecić gdzie najlepiej kupować sprzęt AGD ? Gdzie największy wybór? Ja tam kupowałem w necie, korzystając z porównywarek cenowych. Wcześniej poszedłem tu i ówdzie porozmawiać o zadach i waletach sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja tez kupowalam w necie. Skorzystalam z pomocy watku o AGD. W sklepach nie moglam nawet obejrzec na zywo. Wszystko w katalogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 19.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 dobry wieczór! Czy robiliście może u siebie instalacje centralnego odkurzacza? Możecie polecić jakąś firmę ze Wrocławia i okolic? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 czy możecie polecić jakąś firmę od monitoringu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 20.11.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A mam pytanie czy ktoś z Wrocławia robił stacje uzdatniania wody w swoim domku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 czy możecie polecić jakąś firmę od monitoringu? A dlaczego zależy Ci na monitoringu? Może wystarczy dobry alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 20.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 czy możecie polecić jakąś firmę od monitoringu? Chodzi Ci o agencję ochrony? Przejedź się po okolicy i zobacz jakie sąsiedzi mają tabliczki na płotach. Im popularniejsza w okolicy, tym szybszy dojazd. Wszystkie mają ceny w okolicach 50zł/m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A dlaczego zależy Ci na monitoringu? Może wystarczy dobry alarm? tymczasowo-póki nie mieszkamy-chcemy z monitoringiem. póxniej pewnie będzie sam alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Chodzi Ci o agencję ochrony? Przejedź się po okolicy i zobacz jakie sąsiedzi mają tabliczki na płotach. Im popularniejsza w okolicy, tym szybszy dojazd. Wszystkie mają ceny w okolicach 50zł/m-c taką własnie mamy ofertę od solidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 20.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 do mnie solid sam się odezwał z ofertą monitoringu, 50pln/m-c, do tego projekt systemu alarmowego gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja tez kupowalam w necie. Skorzystalam z pomocy watku o AGD. W sklepach nie moglam nawet obejrzec na zywo. Wszystko w katalogach. Ja nie kazałem oglądać. Chodziło raczej o rozmowę, bo jednak często ciekwostki sprzedawcy podsuną. A to po pyrolizie, a to o braku odcisków na inoxie na sprzętach konkretnej firmy, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts