Waszki 29.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, na wiosne zacznę budować dom na zlotnikach we Wrocławiu , czy ktoś z was buduje w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 29.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, potrzebuję montażystę blatu kuchennego . Meble mam i sami poskręcamy, blat też zakupiony, jedyne czego mi trzeba to kogoś, kto poprzycina blaty odpowiednio ( na odpowiednią szerokość, zrobi wycięcie -parapet itd) i porobi otwory na sprzęty, oraz zamocuje je do mebli + powieszenie szafek górnych. Ktoś kto się tym zajmuje (czyt. ma doświadczenie i sprzęt). Wiem, że zaraz ktoś doradzi, że można samemu, tak, wszystko można samemu, ale nie chce eksperymentować na sobie robiąc to pierwszy raz, a druga sprawa to sprzęt do cięcia, którego nie mamy. Jeśli ktoś zna kogoś, kto się tym trudi, będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, na wiosne zacznę budować dom na zlotnikach we Wrocławiu , czy ktoś z was buduje w tych okolicach? nawet wiecej niż jedna osoba A Ty z jakiej ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 nawet wiecej niż jedna osoba A Ty z jakiej ulicy? no własnie, jest nas tu kilkoro fajnie ze przybywają kolejni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 TATAREK widzisz napisalas icos sie ruszylo , sluchaj mnie bardzo ciekawi temat pompy ciepla mozesz ki cos napisac wiecej , widze ze jestes zadowolona , chodzi mi o te odwierty , kto wykonwyal ci prace jaki koszt , no ico to jest ta wentylacja mechaniczna . Dziekuje zgory i pozdrawiam oczywiscie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Sorki TATARAK !!PRZEJEZYCZYLEM SIE Z TWOIM NIKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 SPIREA no wlasnie na stronkach wszystko pieknie ladne a co do czego to tylko z sikiera stac i pilnowac ekipy na kazdym kroku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 SPIREA no wlasnie na stronkach wszystko pieknie ladne a co do czego to tylko z sikiera stac i pilnowac ekipy na kazdym kroku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 29.11.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 SPIREA no wlasnie na stronkach wszystko pieknie ladne a co do czego to tylko z sikiera stac i pilnowac ekipy na kazdym kroku.. Gościu malowany, zacznij pisac po polsku, bo tego nie da się czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 TATAREK widzisz napisalas icos sie ruszylo taki dar pompa ciepła to jest obszerny temat. ja mam polski Ecopower C7 z odwiertami 2 x 80 m. trochę informacji i moich przemyśleń w dzienniku. mogę spokojnie polecić człowieka, który mi instalował samą pompę, oraz serdecznie odradzić gościa, którego wynajęłam do dolnego źródła - na szczęście większość roboty przy DZ wykonywali jego podwykonawcy, całkiem sensowni, ale poza tym to taki facet, że i siekiera to mało, żeby go upilnować. ja miałam sporą wiedzę, bardzo szczegółową umowę i wysoki poziom asertywności - inaczej byłoby marnie. szczegółowo kosztów jeszcze nie podliczałam, bo nie mam serca do tego. tak na oko: DZ 14 tys, pompa i "kotłownia" circa 24 tys (duży zbiornik bufor+cwu 2 w 1); podłogowkę robiliśmy sami z mężem. o wentylacji mechanicznej znajdziesz masę info w sieci i na forum. to taka udoskonalona wersja kominów wentylacyjnych może być dodatkowo z odzyskiem ciepła z usuwanego powietrza, czyli z rekuperatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 FORGETIT , przepraszam jesli pisze nie poprawnie , czasami robie bledy i nie mam polskich liter w tablecie , wiec nie moge nic zrobic , ale specjalnie dla ciebie postaram sie poprawic i wiecej nie grzeszyc z pisownia !!Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 no własnie, jest nas tu kilkoro fajnie ze przybywają kolejni hehe, to już chyba jakaś plaga się u nas zaczyna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 no własnie, jest nas tu kilkoro fajnie ze przybywają kolejni hehe, to już chyba jakaś plaga się u nas zaczyna robić oczywiście w pozytywnym znaczeniu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 TATARAK dziekuje za informacje , pozwole sobie poczytac przemyslenia w twoim dzienniczku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 29.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Czy ktos z muratorow moze mi powiedziec , czy jeśli ocieple dom wełną , czy będę mógł wykończyć elewacje płytkami silikatowymi czy kamieniem ozdobnym , chodzi mi bardziej o wykonczenie cokolow , naroznikow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Czy ktos z muratorow moze mi powiedziec , czy jeśli ocieple dom wełną , czy będę mógł wykończyć elewacje płytkami silikatowymi czy kamieniem ozdobnym , chodzi mi bardziej o wykonczenie cokolow , naroznikow ?? proponuję odpowiedni dział na forum Wykończenie ścian; elewacje zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 TATAREK widzisz napisalas icos sie ruszylo , sluchaj mnie bardzo ciekawi temat pompy ciepla mozesz ki cos napisac wiecej , widze ze jestes zadowolona , chodzi mi o te odwierty , kto wykonwyal ci prace jaki koszt , no ico to jest ta wentylacja mechaniczna . Dziekuje zgory i pozdrawiam oczywiscie ! O wentylacji mechanicznej możesz poczytać tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1728-rekuperator/page220 i tu: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?69-Wentylacja-klimatyzacja-rekuperacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 30.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Gdzie zrobic wyczystkę od komina? Bo u nas coś chyba jest nie tak i wychodzi na to że albo musimy ją zrobic w łazience albo do kominka? Poratujcie wiedzą jak jest to u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 to chyba kwestia indywidualna, zależy do jakich pomieszczeń "przylega" komin. w poprzednim domu mieliśmy wyczystkę w hallu, bo komin był w sciane między salonem a hallem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 30.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 to chyba kwestia indywidualna, zależy do jakich pomieszczeń "przylega" komin. w poprzednim domu mieliśmy wyczystkę w hallu, bo komin był w sciane między salonem a hallem. u nas zrobiliśmy w schowku pod schodami, w tej ścianie jest komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts