Ivonesca 11.08.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 czyli co ? przez z osobowic na długołękę - łany - bielany ?? taaa zrobią ci zrobią 3 dni przed smiercią pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 czyli co ? przez z osobowic na długołękę - łany - bielany ?? taaa zrobią ci zrobią 3 dni przed smiercią pewnie tak to się najeździsz nie bój nie bój i tak ci rozkopią ogladaliście wczoraj bruneta nie wiem nie znam się nie orientuję się a poza tym jest wolna sobota zarobiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_lubin 11.08.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witam Jest moze ktos kto ma juz stojaca Andromede :) Jesli tak to prosilbym o kontakt: -PW -MAIL: [email protected] Pozdrawiam cala grupe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.08.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witaj, Marian_lubin niestety nie a ja to wczoraj podpisałam umowę na więźbę i będzie bonus - komplet mebli ogrodowych drewnianych oczywiście nie dziwię się że dają bonusy ten dach będzie drogi jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ogladaliście wczoraj bruneta nie wiem nie znam się nie orientuję się a poza tym jest wolna sobota zarobiony jestem cholerka...miałam oglądać, ale w końcu siedziałam w kuchni cały wieczór wkładając brzoskwinie do słoików .....telewizor w kuchni to chyba by było niezłe rozwiązanie, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ogladaliście wczoraj bruneta nie wiem nie znam się nie orientuję się a poza tym jest wolna sobota zarobiony jestem cholerka...miałam oglądać, ale w końcu siedziałam w kuchni cały wieczór wkładając brzoskwinie do słoików .....telewizor w kuchni to chyba by było niezłe rozwiązanie, no nie? ba podstawa jak się przetwórstwo owocowo warzywne na skalę przemysłową prowadzi + jeszcze jakaś garmażerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 taaaa...zakład zbiorowego zywienia, przetwórstwo owocowo- warzywne, garmażerka czemu nie....co jeszcze....no jakaś cukiernia oczywiście.....i wszystko jedna osoba w jednej kuchni pytam Panów - który z Was gotuje?? czy wszystko na barkach płci.... słabej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ja gotuję wychodzę z prostego założenia jak chcesz dobrze zjeść to gotuj sam moja dewiza to cholesterolu nigdy dość boczki, karczki, golonki, żeberka, kapusta zasmażana, gęste i ciężkie sosy, tłuste kaczki, tłuste ryby, śmietan 18 % tylko jak żona błaga o coś dietetycznego (normalnie to 22-36) dużo masła, smalec, dużo papryki, majeranku, czosnku i cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ppierwsza extra budowla na działce to będzie wędzarenka do boczków, szyneczek i żeberek, no ewentualnie kawałek słoninki jak się nadarzy jakaś zacna rybka to też czemu nie. Taki węgorek na ten przykład mniam o matko dobrze że już jadłem bo bym nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 a ja dobrze że jem teraz ...bo też bym nie wytrzymała....mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 oj a np. takie chudziudkie żebereczka z prosiaczka wędzone mmmmmdo tego pikantny ogóreczek kiszony (taki twardy) i kieliszeczek wódeczki poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 i tym optymistycznym akcentem żegnam się ....jadę sprawdzić jak tam grunwaldzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witam wszystkich wroclawiakow !!!w koncu udalo mi sie tutaj trafic .......za jakies 2-3 tygodnie zaczynam pod Swidnica epopeje lokal(na)owaPostaram sie zagladac "na wroclawska" czesciej do BK dzieki za namiar na termat w temacie bloczkow fundamentowych - moze bedzie z tego jakis chleb - chociaz do Twej ceny jeszcze daleko - moze mialas bloczki 12 ?i drugi pytanie na sniadanie: w jakiej cenie ta wiezba do ktorej daja meble ogrodowe - bo drewna konstrukcyjnego bede miec duuuuzooo ?? Pozdrawiam wszystkichBODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.08.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 BODO'wy moja więźba to kratownice/dźwigary/wiązary w systemie Mitek (płytka wielokolczasta) - wychodzi trochę drożej niż tradycyjna ale jest lepszej jakości - zobacz na http://www.mitek.pl, ja wybrałam tartak w Rychłowicach, na razie jestem zadowolona, jak się sprawdzi w praktyce, to będę ci go mogła polecić wiązary stanowią jednocześnie kontrukcję stropu - stropu już nie robię to się opłaca przy dachach dwuspadowych bez poddasza użytkowego jeśli jednak masz poddasze to też można się zainteresować mój dach ma 310 m2 jest kopertowy, wielospadowy, cena 22 tys netto razem z wszystkimi dodatkami (okucia, kątowniki etc) i robocizną u mnie pan konstruktor zaprojektował dwa małe (ok 10-12 m2) pomieszczenia na poddaszu, dostępne po schodach chowanych w stropie, damy tam dachówki świetlikowe albo małe okna dachowe - zresztą może wyłaz dachowy je oświetli - i będzie strych na graty dla poddaszy użytkowych ten system też jest OK bo mogą zaprojektować duże poddasze bez żadnych słupów, podciągów - co pozwala maksymalnie zaoszczędzić przestrzeń na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.08.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 świnka, na rauszu bez nas!!!! nie wiem, czy by się żona ucieszyła jak bym na jej imieniny sprowadził sobie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 dzień dobry już czwartek ...przywiozą mi wreszcie drzwi i przyjdzie gość wyregulować piec gazowy ...hurrrra! mam gaz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 12.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Witaj Ivo poranny ptaszku.Jak zwykle pierwsza na forum.Ten gaz to z butli czy miejski?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Wiech - to uzależnienie jakieś otwieram kompa i najpierw sprawdzam co się dzieje na forum - na wrocławskiej, w Kawiarni i w dziennikach ...a gaz mam miejski...nareszcie założyli mi gazomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 12.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ivo niestety robię podobnie Gaz miejski to ,co niejeden inwestor chciałby mieć u siebie.GRATULACJE.Ja sie będę chyba tak cieszyć jak Ty jak będę miał WODĘ.Jak się uporasz z drzwiami , podeślij pare zdjęć .Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.08.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 świnka, na rauszu bez nas!!!! nie wiem, czy by się żona ucieszyła jak bym na jej imieniny sprowadził sobie dziewczyny hihihi trzeba było sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts