Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Elwood, u mnie również - jak u Spirei - wylewki robił Jarek Korólczyk, zdecydowanie polecam.

Tynki cementowo wapienne robiła mi też ekipa z Namysłowa, ale chyba nie dokładnie ta sama co u Spirei (Spirea, u Ciebie chyba robił teściu mojego - z tego co ich przepytałam). W każdym razie swoją ekipę baaardzo polecam, każdy kto ponich przyszedł (czy to gość, czy kolejna ekipa) wyrażał pełen szacun dla ich pracy.

W razie czego prześlę namiary na priv.

Moorela podpinam się z prośbą o tynkarzy :)

HAKU kto tobie robil wylewke ?? Na zdjeciu wyglada super !!

Na żywo też, jak by ktoś był na etapie poszukiwania wylewkarzy i chciał ją "pomacać" to zapraszam.

Robią też anhydrytowe. Firma nazywa się Machul, mają 3 ekipy więc długo się nie czeka, piasek mają od swojego dostawcy, a cement można we własnym zakresie.

Może przez tą wilgotność nic nie wspominali o gruntowaniu.

Z tynkarzy też jestem zadowolony, tylko u nich z terminami to pewnie gorzej.

Kochani-przyszłam do Was z informacją w sprawie mebli kuchennych, łazienkowych i innych

Otrzymałam namiar od Magdy 34, za co jej jeszcze raz dziękuję i

bardzo polecam tę firmę. Jestem MEGA zadowolona z ich mebli, ceny, jakości, obsługi. A należę do tych wrednych :)

Firma Sigmat

http://www.sigmat.pl/index.php/galeria/meble-kuchenne.html

Bardzo, bardzo polecam!!!!

Kochani-przyszłam do Was z informacją w sprawie mebli kuchennych, łazienkowych i innych

Otrzymałam namiar od Magdy 34, za co jej jeszcze raz dziękuję i

bardzo polecam tę firmę. Jestem MEGA zadowolona z ich mebli, ceny, jakości, obsługi. A należę do tych wrednych :)

Firma Sigmat

http://www.sigmat.pl/index.php/galeria/meble-kuchenne.html

Bardzo, bardzo polecam!!!!

a ja mam wręcz odwrotne doswiadczenia - po 6 tygodniach i 4 interwencjach Magdy otrzymalem wycene na meble kuchenne, ale na dodatkowo zadane pytania do tej pory cisza....

o meblach lazienkowych, które chcielismy zrobić od razu by zamknąc temat łazienek cisza do dziś....

Pan nie odbiera telefonów, nie odpisuje na sms-y, maile - ile mozna gubić telefony bądz tracic dostep do swojego maila.

z tego co się orientuje to u Magdy byl spory problem z terminową realizacją kuchni jak i iloscią szafek przedstawionych w kosztorysie

a ja mam wręcz odwrotne doswiadczenia - po 6 tygodniach i 4 interwencjach Magdy otrzymalem wycene na meble kuchenne, ale na dodatkowo zadane pytania do tej pory cisza....

o meblach lazienkowych, które chcielismy zrobić od razu by zamknąc temat łazienek cisza do dziś....

Pan nie odbiera telefonów, nie odpisuje na sms-y, maile - ile mozna gubić telefony bądz tracic dostep do swojego maila.

z tego co się orientuje to u Magdy byl spory problem z terminową realizacją kuchni jak i iloscią szafek przedstawionych w kosztorysie

Szanowny Panie Wojtku

To, że długo Pan czekał na wycenę to fakt.

To , że nie odbieram telefonów gdy nie mogę też nie zaprzeczę.

Nie rozumiem dlaczego Pan wypisuje, że do dnia dzisiejszego z mojej strony jest cisza .

Wysłałem Panu maila z wyceną i dodatkowymi informacjami 19 września .

Od tamtej pory nie dostałem od Pana informacji: czy jest Pan zainteresowany, czy mi Pan dziękuję za powierzony czas i wykonane projekty ale nie jest Pan zainteresowany dalszą współpracą.

Z Panią Magdą Wszystko sobie wyjaśniliśmy i doszliśmy do porozumienia.

Prowadząc mała firmę nie jestem w stanie podjąć się każdego zlecenia, jednak te które

są finalizowane tj. podpisywane są umowy są w 100 % rzetelnie wykonywane.

Szanowny Panie Rajmundzie,

nie będę wchodził z Panem w polemiki na forum - ile czasu od spotkania do przeslania wyceny minęło sam Pan wie.

Wyraziłem swoje zdanie po pochlebstwach wyrazonych przez Natalię.

Wiekszość przytoczonych przeze mnie argumentów potwierdził Pan.

Nie neguje Pana fachowosci tylko podejscie do klienta - i to tyle lub aż tyle.

Wojtek - a czy to nie Ty chwaliłeś się u Magdy, ze masz już wycenę, jak ja jeszcze jej nie miałam? I co Ci po tym , że NOLTE meble zrobi wycenę kuchni błyskawicznie, za to dopłacisz 50% od wartości kuchni. Tak było u mnie.

Tak czy inaczej- dalej wystawiam firmie SIGMAT najwyższą ocenę. :yes:

Z kolei parę namiarów z forum muszę obalić.

Pan Adam hydraulik, ma ceny z najwyższej półki, a jakość pozostawia wiele do życzenia. No może na dziś tyle.;)

Na żywo też, jak by ktoś był na etapie poszukiwania wylewkarzy i chciał ją "pomacać" to zapraszam.

Robią też anhydrytowe. Firma nazywa się Machul, mają 3 ekipy więc długo się nie czeka, piasek mają od swojego dostawcy, a cement można we własnym zakresie.

Może przez tą wilgotność nic nie wspominali o gruntowaniu.

Z tynkarzy też jestem zadowolony, tylko u nich z terminami to pewnie gorzej.

U mnie też kończyli w zeszłym tygodniu i mam pewne wątpliwości co do jakości. Chociaż jeszcze czekam, aż wyschną.

Wojtek - a czy to nie Ty chwaliłeś się u Magdy, ze masz już wycenę, jak ja jeszcze jej nie miałam? I co Ci po tym , że NOLTE meble zrobi wycenę kuchni błyskawicznie, za to dopłacisz 50% od wartości kuchni. Tak było u mnie.

chwaleniem bym tego nie nazwał:no:

Z kolei parę namiarów z forum muszę obalić.

Pan Adam hydraulik, ma ceny z najwyższej półki, a jakość pozostawia wiele do życzenia. No może na dziś tyle.;)

niestety:o

NATALIA S wszedłem na galerie i stronke , kuchnie wyglądają naprawde super , no ale czytając konwersacje pomiedzy firma a klijentem , daje wiele do myslenia .. pozdrawiam Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Luca - duszę "Shift+R", "Shift+A" i nic mi się nie chce improwować. Mam problem ze wzrokiem, czy cosik Ci śmieci? :confused:

O paru innych drobiazgach nie wspomnę. Postaraj się jeszcze trochę poprawić wypowiedzi ;) Dasz radę :)