Emiljano 05.12.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Czy ktoś zna tą firmę lub słyszał coś o filtrach które proponują ???:http://www.aqvasystem.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 05.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ja mam kuchnię z Ikei. Jestem zadowolona i z jakości i z ceny. Jeden mankament dla mnie, to cokół, który w potrzebnym mi kolorze wygląda tak sobie. Sporo osób na forum ma ikeowskie kuchnie, jest nawet poświęcony temu osobny wątek. Są też osoby, które zamawiały same obudowy ze środkiem a u stolarza zamawiali fronty. A robiliście wcześniej rozeznanie co taniej wychodzi - czy ikea czy meble u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 05.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Polecacie kominiarczyka.com do uslug typu sprzedaz i montaz wkladow stalowych do komina? Też będę szukał miejsca, gdzie można kupić wkład pod gaz, więc proszę podzielić się informacjami. A jakby ktoś był zainteresowany to ja kupiłem kominy uniwersalne 8 metrowe z pełnym wkładem + dwie podwójne wentylacje w cenie poniżej 4kpln. Cena o 1000 mniejsza niż inne miejsca gdzie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A robiliście wcześniej rozeznanie co taniej wychodzi - czy ikea czy meble u stolarza? Ja robiłam. Cenowo Ikea jest bezkonkurencyjna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 10.12.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 czy ktoś z Was ma może kuchnię z Ikea i może podzielić się uwagami? Rozważam możliwtak i ość kupienia i interesuje mnie jakość wykonania- wiadomo z meblami z Ikea różnie bywa. ewentualnie czy możecie podzielić się namiarami na wykonawców kuchni w jakiś rozsądnych cenach? Kuchni moze nie , ale mam meble z ikei w sypialni i jadalni , jestem zadowolony jak i z ceny tak i z jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.12.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ja robiłam. Cenowo Ikea jest bezkonkurencyjna:cool: pod warunkiem prostej zabudowy. jesli masz zabudową pod jakimś kątem to Ikea odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Albo szafki w niestandardowym wymiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waszki 10.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 nawet wiecej niż jedna osoba A Ty z jakiej ulicy? z Radomskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 10.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Waszki, teraz kupiłeś działke? Bo tam była taka jedna która ogladaliśmy ale się nie zdecydowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 pod warunkiem prostej zabudowy. jesli masz zabudową pod jakimś kątem to Ikea odpadao ile masz na tyle małą kuchnię, że chcesz wykorzystywać skosy i ma to sens. Przy każdej średniej wielkości+ ma to sensu całkiem mało - wszelkie wyposażenie wewnętrzne szuflad i szafek opiera się na standardowych wymiarach, a i dostęp do szafki trójkątnej/ trapezowej jest utrudniony (poza tym ikea przerabia też szafki). Z ciekawości robiłam wycenę w meblach Rust - i surprise, operowali dokładnie takimi samymi modułami, jak IKEA (ok, mieli też 100, w ikei nie ma takich szerokich szuflad). Jakakolwiek najdrobniejsza nietypowość to dopłata +30%, żeby totalnie zniechęcić klienta do tego. Natomiast fronty IKEA ma średnie. Np. bardzo popularny Abstrakt to nie jest prawdziwy połysk, tylko półpołysk. No i z montażem uwaga, jak się trafi... ale jeśli się wie, kogo brać, można kuchnię z ikea zaryzykować. Gorsza od średniopółkowych studio i stolarzy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Waszki, a to tam jeszcze było jakieś miejsce przy drodze? czy druga linia zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 10.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bacardi, na Radomskiej była jedna działak na wolnym rynku, chyba za ok. 450 tys, w 1 linii zabudowy. odpuscilismy bo za droga dla nas była i jakoś do nas nie przemawiała sama w sobie. Bacardi, widziałeś ze w przysżłym tyg ma byc odwilż ? Szykuję się ze stropem jak sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bacardi, widziałeś ze w przysżłym tyg ma byc odwilż ? Szykuję się ze stropem jak sie uda oby, bo na widok tego śniegu jestem bliski zawału, na razie membrana dzielnie się trzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bacardi, na Radomskiej była jedna działak na wolnym rynku, chyba za ok. 450 tys, w 1 linii zabudowy. odpuscilismy bo za droga dla nas była i jakoś do nas nie przemawiała sama w sobie. Działka za 450 tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Działka za 450 tys ? ta pewnie przynajmniej była duża, byłem na paru przetargach gdzie w takiej cenie poszły działki po 700m2, a chętnych było tylu że nawet nie zdążyłem dać postąpienia a już byli ponad mój limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.12.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ta za 450 tys miała chyba ok. 800 m czy jakos tak. Ale to na wolnym rynku była, no szaleństwo jakies. Bacardi, ciekawe czy na jakimś przetargu sie spotkalismy - musimy kiedys ustalic do jakich startowaliśmy - choć kto by to pamiętał My naszą kupilismy za 1 postapienie bo nikogo na przetargu prócz nas nie było - do dziś nie wiem jak to się stało, a moze wiem - ta działka po prostu była nam przeznaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 11.12.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kuchni moze nie , ale mam meble z ikei w sypialni i jadalni , jestem zadowolony jak i z ceny tak i z jakosci meble też posiadam i co do jakości to różnie bywa im droższe tym lepszej jakości ale kuchnia chyba będzie z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ta za 450 tys miała chyba ok. 800 m czy jakos tak. Ale to na wolnym rynku była, no szaleństwo jakies. Bacardi, ciekawe czy na jakimś przetargu sie spotkalismy - musimy kiedys ustalic do jakich startowaliśmy - choć kto by to pamiętał My naszą kupilismy za 1 postapienie bo nikogo na przetargu prócz nas nie było - do dziś nie wiem jak to się stało, a moze wiem - ta działka po prostu była nam przeznaczona my też byliśmy na naszym przetargu jedyni. ale ja sobie to tłumaczę ze po prostu nikt tej działki nie chciał opróćz nas na Radomskiej też rok temu Gmina sprzedała działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 11.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ta za 450 tys miała chyba ok. 800 m czy jakos tak. Ale to na wolnym rynku była, no szaleństwo jakies. Faktycznie szaleństwo bo na pałac za mała a na normalny dom bez sensu - przecież jego budowa będzie tańsza od tej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a, dopytałam męzą który to wszytsko pamieta - ta za 450 czy 430 tys to była na Rabczańskiej i miała ok. 900 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts