CODI 25.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cena czyni cuda, ale w przypadku Porothermu najwazniejsze jest miejsce produkcji. Więc jesli jest promocja cenowa to popros o karte produktu i sprawdź miejsce wyrobu i poczytaj opinie o tej cegielni - dopiero wtedy podejmij decyzję co do zakupu. Dobra uwaga. Z tego co się dowiedziałem ten Porotherm jest z Oleśnicy. Dobry/zły ? Majster mówił aby nie brać wersji Light z większymi otworami reszta jest bardzo podobna w jakości (dopóki mówimy o Winnerberger) Errata, wozi firma z Oleśnicy a produkcja jest z Kunic lub Honoratki. Klasa 150. Pozdrawiam CODI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Szybkie pytanko. Jakiś stolarz/kuchniarz na wschodzie od wrocławia (do Jelcza-Laskowic)? Znacie kogoś? Do zrobienia kilka półek do spiżarni, bo dorosłem do decyzji, że sam tego to chyba nigdy nie zrobię z prozaicznego powodu braku czasu... Ten robił meble u mnie w kuchni i już 5 rok dobrze je się użytkuje - link: http://meblemix.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dawno nie było 'wymiany ciosów":D:yes::yes: Że co? Że jak? Że z kobietą miałbym ciosy wymieniać? Nawet z Tobą teraz się nie poboksuję, to zasuw taki, że taczek nie ma kiedy załadować. W dodatku teraz to się produkuję na forum samochodowym i cbradiowym Zmieniłem sobie służbowe auto i założyłem Triflexa. Rzeźbię jeszcze jak detale w stylu, gdzie wrzucić regulację głosu przy ukrytym radiu i by wpiąć się z zasilaniem prosto w krzynkę bezpiecznikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czantoria 25.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam,czy mógłby ktoś polecić jakąś dobrą betoniarnię z dobrymi cenami w okolicach Oleśnicy, szykuję się do zalania ław fundamentowych i szukam betonu B20 w dobrej cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.02.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dobra uwaga. Z tego co się dowiedziałem ten Porotherm jest z Oleśnicy. Dobry/zły ? Majster mówił aby nie brać wersji Light z większymi otworami reszta jest bardzo podobna w jakości (dopóki mówimy o Winnerberger) Errata, wozi firma z Oleśnicy a produkcja jest z Kunic lub Honoratki. Klasa 150. Pozdrawiam CODI jak ja budowalem to nr1 byla produkcja w zakladzie pod Częstochową, potem Olesnica. Kunice to wykupiony zaklad innej firmy, o ile dobrze pamietam to taka sobie glinka tam wystepowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Że co? Że jak? Że z kobietą miałbym ciosy wymieniać? Nawet z Tobą teraz się nie poboksuję, to zasuw taki, że taczek nie ma kiedy załadować. W dodatku teraz to się produkuję na forum samochodowym i cbradiowym Zmieniłem sobie służbowe auto i założyłem Triflexa. Rzeźbię jeszcze jak detale w stylu, gdzie wrzucić regulację głosu przy ukrytym radiu i by wpiąć się z zasilaniem prosto w krzynkę bezpiecznikową. nieważne z kim:D, nieważne na jakim forum:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ten robił meble u mnie w kuchni i już 5 rok dobrze je się użytkuje - link: http://meblemix.com.pl/Dzięki - widzę, że robią też inne niestandardowe rzeczy, które mi się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.02.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Uratujcie mnie i podajcie namairy na dobrych dekarzy - potrzebuje na już zrobic więźbę, pokrycie, obróbki i co tam sie jeszcze na dachu robi. PILNIE (piszcie też kogo na pewno nie polecacie - moze byc na priv, bo dośc już mam przypadkowych wykonawców :-/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czy ktoś zna, poleca, lub wręcz przeciwnie -Dekarstwo Zbigniew Cięciwa z Jelcza Laskowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 26.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czy ktoś zna, poleca, lub wręcz przeciwnie -Dekarstwo Zbigniew Cięciwa z Jelcza Laskowic? o ile pamiętam to robili chyba płaskie daszki u Tatarak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 26.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 o ile pamiętam to robili chyba płaskie daszki u Tatarak? U nas robili cały dach, i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 o dzięki za opinie!Bo jestem z nimi wstępnie umówiona ale teraz to ja już tylko chcę sprawdzonych wykonawców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 26.02.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 U nas poszło szybko i sprawnie, mimo tygodniowego opóźnienia z rozpoczęciem robót, ze względu na złamaną nogę P. Cięciwy. Ale później jak chłopaki się wzięli, to już poszło z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 27.02.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja również polecam p. Cięciwę. Robili u mnie cały dach, szybko sprawnie, bezproblemowo, jedna z lepszych ekip na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.02.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Czy ktoś zna, poleca, lub wręcz przeciwnie -Dekarstwo Zbigniew Cięciwa z Jelcza Laskowic? Nas wystawili mieliśmy nieciekawa sytuację z dachem, kto czytał dziennik ten wie, ale.podjęli sie czegoś, 2 miesiące prze.idoli termina na dwadni przedrobota zostaliśmy sami To co zrobili wcześniej było ok, przesympatyczni - owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.02.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kto ostatnio zamawiał drzwi czy rabat od cen katalogowych 22% to max czy można gdzieś uzyskać większy jeśli tak to gdzie???mój rabat to na drzw pol skone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 27.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Podpowiedzi się nie doczekałam ale poszukałam sama i z kilku wycen hurtowni na materiały na ścianki wewnętrzne, styropian i wełnę, najtańszy ( wraz z transportem) okazał się Budomex z Oławy. A dodam że prośbę o ceny wysłałam do kilku miejsc ( Manex, Texo, Sztaba, Budinpol). Także po raz kolejny okazuje sie że za Wrocławiem znacznie taniej- w moim przypadku 20%- wliczając transport z HDS-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Podpowiedzi się nie doczekałam ale poszukałam sama i z kilku wycen hurtowni na materiały na ścianki wewnętrzne, styropian i wełnę, najtańszy ( wraz z transportem) okazał się Budomex z Oławy. A dodam że prośbę o ceny wysłałam do kilku miejsc ( Manex, Texo, Sztaba, Budinpol). Także po raz kolejny okazuje sie że za Wrocławiem znacznie taniej- w moim przypadku 20%- wliczając transport z HDS-em. ja Ci dalem namiar na Samira z Renovy na Buforowej:yes: . nie wiem gdzie sie budujesz i czy w zwiazku z tym wyslanie zapytania do hurtowni, która na plac budowy ma np. jechac 40km, ma dla handlowca sens robienia oferty. w Budinpolu nie przekazuja zapytan miedzy oddzialami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 27.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kto ostatnio zamawiał drzwi czy rabat od cen katalogowych 22% to max czy można gdzieś uzyskać większy jeśli tak to gdzie??? mój rabat to na drzw pol skone Myśmy braliśmy drzwi wejściowe w Kobex na Robotniczej (http://kobex.com.pl/) i na drewniane z Wiatraka dostaliśmy b. dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Myśmy braliśmy drzwi wejściowe w Kobex na Robotniczej (http://kobex.com.pl/) i na drewniane z Wiatraka dostaliśmy b. dobrą cenę. dzięki zobaczę i tam:) Renori zadzwoń do szostaka w trzebnicy rozmawiaj z p. Łukaszem miał najlepsze ceny wojgoc a mojego maila czytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts