Spirea 01.03.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ponoć jest coraz mniej inwestycji i hurtownie nie są skore dawać dużych rabatów (tak mówił mi wykończeniowiec o hurtowni, z której do mnie brał materiały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wojgoc - iiiii nokaut! Frankai, nawet nie próbuj się podnosić Jaki nokaut? Co ma piernik do wiatraka? Tezę trzeba udowodnić, wojgoc ledwo coś nadmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 02.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Słuchajcie a jakieś namiary na hydraulika? Mam dwie wyceny na to samo od dwóch fachowców (jeden z nich bardzo polecany tu na forum) ale różnią sie one o 10000 na niekorzysć tego "polecanego" no i głupieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 o 10.000zł?????napisz na PW, którzy to hydraulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Słuchajcie a jakieś namiary na hydraulika? Mam dwie wyceny na to samo od dwóch fachowców (jeden z nich bardzo polecany tu na forum) ale różnią sie one o 10000 na niekorzysć tego "polecanego" no i głupieję. Jeśli to pan polecany przez Wojgoca tak niekorzystnie wypadł, to wcale się nie dziwię. u mnie zanim wszedł na budowę, z rozbrajającą szczerością wyznał, że on z jednego domu "musi pięć tysiaków wycisnąć" - chociaż nawet nie znał zakresu robót jego szczegółowy kosztorys i ogólne podejście też nas nie ujęły, więc współpraca nie zostala nawiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 03.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 czy możecie podać namiar na sprawdzonego fachowca od montażu kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 czy możecie podać namiar na sprawdzonego fachowca od montażu kominków? Jacek Ragan 665475821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 03.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jacek Ragan 665475821 dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 05.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ja Ci dalem namiar na Samira z Renovy na Buforowej:yes: . nie wiem gdzie sie budujesz i czy w zwiazku z tym wyslanie zapytania do hurtowni, która na plac budowy ma np. jechac 40km, ma dla handlowca sens robienia oferty. w Budinpolu nie przekazuja zapytan miedzy oddzialami Nigdy wiecej Samira. Dostarczyl mi kiedys polowe dachowek (te tansza), przy czym postawil je na srodku bramy - ani jej zamknac, ani nijak zabezpieczyc. 2 tygodnie sie prosilem o przestawienie (bez pozostalych nie mozna bylo zaczac roboty), az dopiero grozba odpowiedzialnosci za straty podzialala. Do tego poltora miesiaca czekalem na reszte zamowienia. Jak mi zabraklo doslownie paru paczek dachowek, to dowiezli mi jakies pozbierane uszkodzone pojedyncze sztuki, pozbierane chyba gdzies z placu. Facet jest nieslowny, nierzetelny i bezczelny. Juz nawet nie warto chyba wspominac, ze wybralem Renowe dzieki wycenie o jakies 800zl nizszej, niz te z Tyskiej, czy Traktatowej, ale juz po zaplacie zaliczki okazalo sie, ze jakies pomylki byly i koniec koncow mialem 400zl wiecej, niz w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 05.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kto ostatnio zamawiał drzwi czy rabat od cen katalogowych 22% to max czy można gdzieś uzyskać większy jeśli tak to gdzie??? mój rabat to na drzw pol skone Przeczytaj od tego postu: rabat na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 05.03.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Czy ktos moze polecic mi firme od ocieplania welna i tynkowania elewacji tzw. trudnych (czesc kiedys otynkowana, czesc nie, jakies uskoki itd.)? Cena nie jest priorytetem, ale dobrze, jakbym nie zaplacil powyzej sredniej rynkowej, ale jakosc jest na pierwszym miejscu. Najlepiej, jakby mieli wsrod pracownikow tez jakichs specow od betonu i zbrojenia, bo trzeba wydluzyc czesc plyty balkonu, a potem ja ocieplic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 05.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 czy macie jakieś doświadczenia z firmą Budsport (Waldemar Wielebiński) lub z Marcinem Pyczakiem?zastanawiam się nad zleceniem im SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 05.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ten drogi wspominany wyzej hydraulik to pan R.? Macie kogos innego polecanego w nieco lepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Nigdy wiecej Samira. Dostarczyl mi kiedys polowe dachowek (te tansza), przy czym postawil je na srodku bramy - ani jej zamknac, ani nijak zabezpieczyc. 2 tygodnie sie prosilem o przestawienie (bez pozostalych nie mozna bylo zaczac roboty), az dopiero grozba odpowiedzialnosci za straty podzialala. Do tego poltora miesiaca czekalem na reszte zamowienia. Jak mi zabraklo doslownie paru paczek dachowek, to dowiezli mi jakies pozbierane uszkodzone pojedyncze sztuki, pozbierane chyba gdzies z placu. Facet jest nieslowny, nierzetelny i bezczelny. Juz nawet nie warto chyba wspominac, ze wybralem Renowe dzieki wycenie o jakies 800zl nizszej, niz te z Tyskiej, czy Traktatowej, ale juz po zaplacie zaliczki okazalo sie, ze jakies pomylki byly i koniec koncow mialem 400zl wiecej, niz w innych. a jak Ci przywozili te dachówki to nikogo na placu budowy nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 06.03.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 a jak Ci przywozili te dachówki to nikogo na placu budowy nie było???? Byli wowczas murarze i oponowali, ale gosc od HDSa twierdzil, ze nie da rady postawic dalej, bo mu sie HDS przewroci (yeah right...). Zreszta po postraszeniu Samira jeszcze tego samego dnia przyjechal ten sam HDS i przestawil palety. Nie chce byc goloslowny: http://i.snag.gy/YSjE1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 06.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam Was ponownie A ja pomarudziłam, pomarudziłam ale okazało się, że Pan który okazał się taki drogi na papierze w rzeczywistości drogi nie jest. Co prawda zawarliśmy kilka kompromisów:) i bez targów się nie obyło, ale jednak dla mnie okazał sie bardziej wiarygodny i finalnie to on będzie robił nam wszystkie instalacje. Dam znać jak juz bedzie po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Byli wowczas murarze i oponowali, ale gosc od HDSa twierdzil, ze nie da rady postawic dalej, bo mu sie HDS przewroci (yeah right...). Zreszta po postraszeniu Samira jeszcze tego samego dnia przyjechal ten sam HDS i przestawil palety. Nie chce byc goloslowny: http://i.snag.gy/YSjE1.jpg a co z tego zdjęcia ma wynikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 07.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 6 palet w bramie. Ponawiam pytanie o fachowcow od ocieplenia elewacji welna. Moze ktos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Konia z rzędem temu kto to dostrzegł Bramę to ja widzę z prawej strony. Palety to dzisiaj zauważyłem dopiero i to prawie na środku zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.03.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Konia z rzędem temu kto to dostrzegł Bramę to ja widzę z prawej strony. Palety to dzisiaj zauważyłem dopiero i to prawie na środku zdjęcia. ciekawe jak Olleo zobił to zdjęcie:rolleyes: - moze obok stoi jakis 12 pietrowy domek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts