boruvva 11.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja ósemkę dostałam za 1,40 brutto a 24 za 3,25 brutto również z HDS-em A gdzie dostałeś takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 11.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja ósemkę dostałam za 1,40 brutto a 24 za 3,25 brutto również z HDS-em Budomex z Oławy dał mi cenę na 8 kl.15 1,24 netto więc się targuj, chyba ze zamawiasz małe ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.03.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ale to juz masz cene z dostawą na budowę?Bo ja kiedys do niech dzowniłam i się okazało ze cena inaczej wyglada jak ustalałam ze na budowe mają mi to przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 11.03.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Tak z dostawą i rozładunkiem. Tylko że oprócz bloczków chciałam od nich też płyty OSB i styropian, wełnę na dach. Suma sumarum ostatecznie zdecydowałam się na firme zza płotu bo poszłam im pokazać pozostałe wyceny i dali mi upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Suma sumarum ostatecznie zdecydowałam się na firme z za płotu bo poszłam im pokazać pozostałe wyceny i dali mi upust. zza płotu czyli która - Budinpol czy Sztaba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 11.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A gdzie dostałeś takie ceny? Najlepsze ceny dostałam od Texo z Brzegu Dolnego, Budomexu z Oławy, i Budoskaładu z Wrocławia. Wszystko z transportem i rozładunkiem. Jak chcesz jeszcze jakies szczegóły to pisz na priv. W sumie rozmawiałam z ośmioma hurtowniami i po zestawieniu cenowym na te same ilości i rodzaj materiałów podaję Ci trójke najlepszych:) dla mojego zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 11.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 zza płotu czyli która - Budinpol czy Sztaba? Sztaba. Budinpol drooogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 11.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Najlepsze ceny dostałam od Texo z Brzegu Dolnego, Budomexu z Oławy, i Budoskaładu z Wrocławia. Wszystko z transportem i rozładunkiem. Jak chcesz jeszcze jakies szczegóły to pisz na priv. W sumie rozmawiałam z ośmioma hurtowniami i po zestawieniu cenowym na te same ilości i rodzaj materiałów podaję Ci trójke najlepszych:) dla mojego zamowienia A wiec podobnie jak u mnie Dwa pierwsze składy budowlane jak na razie najlepsze ceny dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 11.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Osobiście szukam teraz kogoś kto zrobi mi meble kuchenne i łazienkowe, a właściwie to całą zabudowę szafową domu najlepiej. Tyle ze nie zapłacę 20000 za samą kuchnię (bez AGD) więc za namiary na RUST i Halupczoka dziękuję. Może ma ktoś kogoś sprawdzonego? Koleżanka polecała mi kuchnie Anna z Twardogóry i jestem po spotkaniu z tą Panią (dość specyficzną nawiasem mówiąć), ale chciałabym poznać jeszcze inną wycenę i co za tym idzie punkt widzenia. Z gory dziękuję jak macie kogoś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.03.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Osobiście szukam teraz kogoś kto zrobi mi meble kuchenne i łazienkowe, a właściwie to całą zabudowę szafową domu najlepiej. Z gory dziękuję jak macie kogoś sprawdzonego wyslałem Ci na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.03.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 oszczędność na etapie hydrauliki:) Wg mnie nie warto się "rajcować" promocjami w marketach na tanie stelaże, tylko kupić od KOŁA w górę nigdzie nie napisałam że powinno się takie kupić i sama takich nie kupiłam chodziło mi o to że mając czas na zakup stelaży ( zresztą ogólnie baterii kabin itd) i trochę chęci można kupić b.markowy sprzęt w b. przystępnych cenach;) Wojtek to ja też poproszę o namiar potrzebuję szafkę do łazienki zrobić na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ma ktos na zbyciu / do odsprzedania jakies drzwi tymczasowe?I jak zabezpieczaliście garaż? Płyty OSB? Musze temat ogarnac w ten weekend.. I pytanie drugie - ile płaciliscie za punkt w odkurzaczu centralnym? (brutto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.03.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wojtek to ja też poproszę o namiar potrzebuję szafkę do łazienki zrobić na wymiar sorry, ale taka drobnicą On się nie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ma ktos na zbyciu / do odsprzedania jakies drzwi tymczasowe? I jak zabezpieczaliście garaż? Płyty OSB? Musze temat ogarnac w ten weekend.. I pytanie drugie - ile płaciliscie za punkt w odkurzaczu centralnym? (brutto) szkoda ze nie dałas znać ze 3 tygodnie temu, nasze tymczasowe już poszły do ludzi. garaż mieliśmy (w sumie to nadal mamy, mimo bramy) zabity płytami osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kafelkarz tego nie potrafi zrobić? z tego co wiem to kafelkarze łączą geberity giętkim przewodem. my będziemy mieli na sztywno podłączone do instalacji. kafelkarz nie ma narzedzi do takich prac, poza tym nie chce brać odpowiedzialności. w sumie tak ma być bezpieczniej, choć to gdzie mieszkamy 6 lat mineło i odpukać giętki przewód robiony przez kaflekarza nie puścił...no ale zarówno hydraulik jak i kafelkarz polecają sztywne łączenia. a Wy jak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ciekawe jak Olleo zobił to zdjęcie:rolleyes: - moze obok stoi jakis 12 pietrowy domek;) Podejrzewałem, że latał motolotnią, ale jak widać ma kolegów w służbach z dostępem do satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 z tego co wiem to kafelkarze łączą geberity giętkim przewodem. my będziemy mieli na sztywno podłączone do instalacji. kafelkarz nie ma narzedzi do takich prac, poza tym nie chce brać odpowiedzialności. a Wy jak macie? ja mam na sztywno. normalnie to hydraulik zostawia dluższy odcinek rury i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.03.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Podejrzewałem, że latał motolotnią, ale jak widać ma kolegów w służbach z dostępem do satelity tych służb mamy najwiecej w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.03.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 sorry, ale taka drobnicą On się nie zajmuje szkoda Mila pamiętam o Tobie tylko nie mogę się dokopać do maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts