CODI 10.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Póki co nic się nie dzieje Zajrzałem na allegro i widzę conajmniej kilkanaście firm z Radomia, Jedlińska i okolic. Twierdzą że w większej dostawie mogą to dowieźć w dowolne miejsce w Polsce. JA potrzebuje pojemnik 10-12 m3 czyli 2200-2400 pln. Nie jest mi potrzebny na gwałt więc mogę poczekać do czerwca max kiedy będą robił odwodnienia i spusty z rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 11.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Póki co nic się nie dzieje Zajrzałem na allegro i widzę conajmniej kilkanaście firm z Radomia, Jedlińska i okolic. Twierdzą że w większej dostawie mogą to dowieźć w dowolne miejsce w Polsce. JA potrzebuje pojemnik 10-12 m3 czyli 2200-2400 pln. Nie jest mi potrzebny na gwałt więc mogę poczekać do czerwca max kiedy będą robił odwodnienia i spusty z rynien. Ja też mogę spokojnie poczekać miesiąc. jakby co piszę się na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 jak dobrze pamiętam to Gosia1611 kupowala w zeszłym roku szambo z Radomia.ja, tak samo jak CODI, planuje szambo na deszczówke zrobić w czasie wakacji, więc jak się uda zgrać termin to jest nas trzech:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A ja szukam jakiejś ekipy budowlanej do wybudowania SSZ Macie może kogoś? Polecam mojego/Morelowego wykonawcę: 604 370 395 p.Jan buduje z materiałem lub bez, do dogadania się. U mnie kończył po innym wykonawcy. Reztelny, nie marudził jak coś było do poprawy/dokończenia/zmiany wg uwag kierownika. Szybko, czysto, porządek na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 11.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 boruvva Ja do SSO mogę polecić p. Antoni 501 406 943. Szybko sprawnie, czyściutko i szanują materiał, nie było problemów. Z specyficznych rzeczy murują z gotowej zaprawy z betoniarni, miałem obawy ale było sprawnie i bez potrzeby posiadania prądu, a woda tylko do podlewania fundamentów i stropów... Prace można obejrzeć w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 12.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziękuje wszystkim za namiary! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 12.04.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A ja szukam jakiejś ekipy budowlanej do wybudowania SSZ Macie może kogoś? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 12.04.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A czy ktoś mógłby podrzucić namiary na jakąś dobrą hurtownię z dachówkami? Dostałem ofertę z Millenium Project w Długołęce na dachówkę Tondach Holenederka 11 26 zł m2 brutto. Ale chciałbym rozejrzeć się jeszcze za czymś innym. Jak ktoś ma jakieś namiary będę zobowiązany. Zadzwoń do hurtowni Dachy z Blachy z Marcinkowic. Mieli lepsze ceny na dachówkę niż Millenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czantoria 12.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zadzwoń do hurtowni Dachy z Blachy z Marcinkowic. Mieli lepsze ceny na dachówkę niż Millenium. Dziękuję za informację. jutro do nich zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 13.04.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Szukam 12-14 używanych stempli na ogrodzenie. Ma ktoś zbędne na budowie ? Co do ceny dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 13.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Humus zdjęty, ogrodzenie się robi Ekipa sie szuka A tak poważnie to gdzie najlepiej we Wrocławiu zamówić stal i beton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 13.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Humus zdjęty, ogrodzenie się robi Ekipa sie szuka A tak poważnie to gdzie najlepiej we Wrocławiu zamówić stal i beton ? Kolega nie czyta wcześniejszych postów Kto w końcu Ci zdejmował humus ? Ile to kosztowało ? Sam tyczyłeś wykop ? Berger Beton jest najtańszy w naszej okolicy. Stal kilka miejsc było zaproponowanych parę stron temu na moje pytanie o stal. Z tego co widzę Centrostal z dojazdem na Maślice może wyjść najtaniej. StalJan też wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 13.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kolega nie czyta wcześniejszych postów Kto w końcu Ci zdejmował humus ? Ile to kosztowało ? Sam tyczyłeś wykop ? Berger Beton jest najtańszy w naszej okolicy. Stal kilka miejsc było zaproponowanych parę stron temu na moje pytanie o stal. Z tego co widzę Centrostal z dojazdem na Maślice może wyjść najtaniej. StalJan też wchodzi w grę. Dzieki CODI, tak wiem, ze temat nie raz był już poruszany, chciałem tylko rozruszać grupę Wrocławska Niewielu nas w tym roku buduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 13.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Humus zdjęty, ogrodzenie się robi Ekipa sie szuka A tak poważnie to gdzie najlepiej we Wrocławiu zamówić stal i beton ? ostatnio tu polecalem rostal, nr kom do znalezienia - bylo najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 13.04.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dziękuję za informację. jutro do nich zadzwonię i jak ceny? ja tez szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Badam ceny na deski tarasowe. Przymierzam się do modrzewia. Czy ktoś robił taras drewniany i może polecić dobrego dostawcę w szeroko pojętej okolicy Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuczer 14.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Poszukuję wykonawcy podbitki. Może ktoś polecić ??? Dziękuję. Również poszukuję wykonawcy podbitki. Gmina Miękinia(zachód Wrocławia). Będę wdzięczny za namiary na sensowną ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jak dobrze pamiętam to Gosia1611 kupowala w zeszłym roku szambo z Radomia. ja, tak samo jak CODI, planuje szambo na deszczówke zrobić w czasie wakacji, więc jak się uda zgrać termin to jest nas trzech:D Gosia kupowala tu - http://www.szambo.go3.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.04.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wojgoc, a nie wyjdą Ci taniej kręgi betonowe i zrobienie studni chłonnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 15.04.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wojgoc, a nie wyjdą Ci taniej kręgi betonowe i zrobienie studni chłonnej? Nie wiem jak Wojgoc, w moim przypadku studnia chlonna nie wchodzi w gre. Ja chce ta wode zmagazynowac do dalszego uzycia. Mam 500 metrow kw ogrodu do podlewania. Na brzegu zbiornika bedzie przelew i z niego beda wychodzily rury aby woda mogla sie rozsaczyc. Zgodnie z obliczeniami to 12m3 powinno wystarczyc na spore kilkudniowe opady z mojego dachu o wielkości 230 mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts