ziggy2002 22.06.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 jeszcze jedna próba ze zdjęciem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.06.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 też jestem zainteresowana źródłem na ziemię do ogrodu. Najlepiej okolice Oleśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.06.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Poszukuję taniej muszli do WC, potzrebuje jako tymczasową dla robotników? a jak taniej? bo jak bardzo to może coś znajdę u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wojgoc, najtaniej jak się da - moze byc nawet mało używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.06.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Też mam jakiś wucet budowlany, nie chcę stawać do przetargu z Wojgocem, tylkotak mówię, jakby ktoś jeszcze był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 23.06.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Też mam jakiś wucet budowlany, nie chcę stawać do przetargu z Wojgocem, tylkotak mówię, jakby ktoś jeszcze był zainteresowany Jakby były trzy osoby zainteresowane to ja tez mam, ale bez deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.06.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 dajcie zdjecia zrobie casting No i kwestia ceny - tj. ile butelek wina kosztuje (bo taką walutę zakłądam dla budowlanych wc'tów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 23.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 dajcie zdjecia zrobie casting No i kwestia ceny - tj. ile butelek wina kosztuje (bo taką walutę zakłądam dla budowlanych wc'tów) Moja nic nie kosztuje, ale sama wygląda jak wino :] No dobra, po prostu brązowa, używana, sprawna. Problem w tym że nie jest dostępna od razu, bo stoi w piwnicy 200km stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 czy ktoś z Was w ostatnim czasie przechodził z prądu budowlanego na mieszkalny? i oriętuje się jakie dokumenty są potrzebne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.06.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Miłoszk - to po takie wino co 200 km stad jest to się chyba nie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 czy ktoś z Was w ostatnim czasie przechodził z prądu budowlanego na mieszkalny? i oriętuje się jakie dokumenty są potrzebne?? ja w grudniu, akt własności i zaświadczenie o zakończeniu budowy, jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ja w grudniu, akt własności i zaświadczenie o zakończeniu budowy, jeśli dobrze pamiętam. to u mnie było tego więcej. Aktu nie dawałam, bo mieli z poprzednich papierów. Musiałam dać zaświadczenie o zakończeniu budowy i wszystkie papiery z badań, które dostałam od elektryka do odbioru. Chyba też trzeba było pokazać decyzję o nadaniu numeru porządkowego. Do tego stan licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 u mnie papiery z pomiarów były dołączane do odbioru w starostwie, tauron nic nie chciał, stan licznika był wpisany w formularzu wniosku o umowę, a czy coś było z numerem porządkowym to nie pamiętam, być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolcia24 24.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam!Poszukuję dobrej ekipy do wykonania tynków wewnętrznych(cementowo-wapnnych) oraz do elewcji. Budowa w okolicach Wrocławia. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam! Poszukuję dobrej ekipy do wykonania tynków wewnętrznych(cementowo-wapnnych) oraz do elewcji. Budowa w okolicach Wrocławia. Z góry dziękuję!nie chce się przeglądnąć 100stron wstecz? - temat wielokrotnie powielany:yes:. ja mogę polecić swoją ekipę - Bartek 785946801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolcia24 24.06.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nie chce się przeglądnąć 100stron wstecz? - temat wielokrotnie powielany:yes:. ja mogę polecić swoją ekipę - Bartek 785946801 A właśnie chce! czytałam,zapisywałam i podzwoniłam,ale nie udało mi się znaleść. Dlatego zapytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A właśnie chce! czytałam,zapisywałam i podzwoniłam,ale nie udało mi się znaleść. Dlatego zapytałam. to zależy na jaki termin szukasz ekipy, bo tak z miejsca to nikogo nie znajdziesz sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Hejka, czy wiecie może gdzie we Wrocku można kupić takie zwykłe listwy p/podłogowe ( prócz marketów budowlanych)?? chodzi mi o plastik:) Mila_Wroc -odpowiem Tobie tu, ja jestem z brukarza zadowolona, ale zdjęć nie mam. Ale warto nawet poczekać na P. Zenona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Hejka, czy wiecie może gdzie we Wrocku można kupić takie zwykłe listwy p/podłogowe ( prócz marketów budowlanych)?? chodzi mi o plastik:) Mila_Wroc -odpowiem Tobie tu, ja jestem z brukarza zadowolona, ale zdjęć nie mam. Ale warto nawet poczekać na P. Zenona P. Zenon to od Frankaia? listew szukaj na Ostrowskiego lub na Karmelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.06.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 P. Zenon to od Frankaia? listew szukaj na Ostrowskiego lub na Karmelkowej No - ode mnie. Ten od dumpingowych cen Jeno projekt trzeba mieć, bo on nie doradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts