Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

z tą dobra opinią o firmie Promet mój maż by dyskutował :-) u nas też robili ogrodzenie, fakt ze tani i efekt końcowy jest w sumie ok, ale ile krwi nam napsuli..to historia.

Dzięki za informację.

Promet odpadł bo jak zrozumiałem nie robią wysokości 1400 4V a takie panele chciałem.

Ostatecznie zrobiłem osobistą wycieczkę do Trzebnicy i jej okolic, odwiedziłem kilka firm i wziąłem najtańszą ofertę spełniającą moje kryteria.

Teraz czekam na realizację. Dodatkowo okazało się, że firma stawia też płoty i że ceny pospadały - dostałem 29zł / mb montażu ogrodzenia panelowego - wszystkie materiały potrzebne do montażu (beton itp) w cenie - inni krzyczeli sobie 40zl za samą robociznę.

P.S. Będę miał do oddania około 95mb siatki leśnej 'z odzysku' - jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na priva.

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie mój cieśla dzwonił, miał wypadek (w każdym razie auto do kasacji i częć ekipy kontuzjowana) i może coś robić u mnie dopiero za około 2 miesiące a znając życie jesienią. Ja mam juz ścianki szczytowe gotowe i drzewo które ma przyjechać za 2 tygodnie.

Dach prosty, dwuspadowy, ceramika, nadbitka, jedna lukarna, 5 okien dachowych do tego rynny i opierzenia. Termin asap, mogę poczekać do końca sierpnia.

Lokalizacja Wrocław, Maslice.

Kogoś polecacie ? Macie informację że ktoś jest wolny ?

Pozdr CODI

PS. To niestety nie ściema, to daleka rodzina i zdążyłem potwierdzić wersję :-/

Właśnie mój cieśla dzwonił, miał wypadek (w każdym razie auto do kasacji i częć ekipy kontuzjowana) i może coś robić u mnie dopiero za około 2 miesiące a znając życie jesienią. Ja mam juz ścianki szczytowe gotowe i drzewo które ma przyjechać za 2 tygodnie.

Dach prosty, dwuspadowy, ceramika, nadbitka, jedna lukarna, 5 okien dachowych do tego rynny i opierzenia. Termin asap, mogę poczekać do końca sierpnia.

Lokalizacja Wrocław, Maslice.

Kogoś polecacie ? Macie informację że ktoś jest wolny ?

Pozdr CODI

PS. To niestety nie ściema, to daleka rodzina i zdążyłem potwierdzić wersję :-/

Hej CODI,

Moja ekipa zaczęła dach, jak chcesz to mogę podpytać jak stoją z terminami.

Jakość prac możesz zobaczyć na bieżąco, daleko nie masz :)

U mnie mają skończyć do końca lipca.

Witam,

A skąd zamawialiście kostkę brukową? Czy ekipy wykonawców załatwiali sami według projektów?

Są hurtowni wokół Wrocławia, ale czy się opłaca kupować u nich?

Wybraliśmy kostkę firmy "Libet". Czekamy na projekt z obliczeniami ile tej kostki trzeba zamówić.

Wykonawcy jeszcze brak :) Szukamy na wrzesień.

Zorba, ja tez poprosze:)

ellaj, Mila_Wroc - poszlo na priva.

Tylko żeby była jasność - ja nie mam ich z żadnego polecenia - przejechałem się po firmach pod Trzebnicą, więc na razie za nich nie ręczę.

Za około tydzień mają do mnie przyjść to ogrodzenie stawiać. Jak wszystko pójdzie ok to będę mógł coś powiedzieć.

Jeśli chodzi o to co wziąłem to 4V oznacza 4 'przegięcia' na płocie:

>

|

|

>

|

>

|

|

>

Akurat czegoś takiego szukałem.

Czy ktoś z Was ma może kogoś od płotów 'z przodu', którego może polecić? Szukam kogoś do wykonania podmurówki betonowej i ułożenia słupków z cegły klinkierowej.

pozdrawiam.

witam!

Wiem, że było, ale przerzuciłem kilkadziesiąt stron wstecz i nie mogę znaleźć :(

Podawaliście namiary na firmy zajmujące się wywozem odpadów po budowie.

Czy możecie jeszcze raz podrzucić jakieś namiary?

z góry dzięki

my ostatnio braliśmy z eko-logis, dobre ceny, można się dogadać aby zostawili kontener na dłuższy czas...

http://www.eko-logis.com.pl/