ziggy2002 24.07.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wielkie dzięki za namiary na kontenery.Jutro zorientuje się cenowo jak to wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 24.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 witam! Wiem, że było, ale przerzuciłem kilkadziesiąt stron wstecz i nie mogę znaleźć Podawaliście namiary na firmy zajmujące się wywozem odpadów po budowie. Czy możecie jeszcze raz podrzucić jakieś namiary? z góry dzięki Ja polecam Ekoplanet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 24.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Renori, dzięki! Zadzwonię też jutro do nich. Zobaczymy ile skasują za dojazd poza Wrocławiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 24.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Orientujecie się może, czy we wrocku można gdzieś dostać tanio alupex 16 wavina na podłogówkę? Czy jednak internet? Spytaj tu: http://www.pplast.pl/index.php/oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 24.07.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 A przy okazji skorzystam i się oficjalnie przywitam. Cześć. I my również zaczynamy nowy fakultet - budowlankę Zaczynamy - jak los pozwoli - na dniach... P.S. Dzięki wszystkim za dotychczasowe wsparcie Cześć, Nieźle zacząłeś - pomocą innemu w pierwszym wpisie Powodzenia w budowaniu i gdy będziesz miał pytania pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.07.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ja kontener mam z firmy Jagódka. Stoi chyba juz drugi miesiac i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 mam krótkie pytanie - do zabudowy poddasza jakie dajecie profile?Tzn jaka grubośc (płya podwójna)Bo większość hurtowni ma te o grubośc 0,5 mm że niby to standard. A mi wykonawca mówi że musi byc 0,6 mmi on może takie załatwić. I teraz nie wiem - czy upiera się na te 0,6 by samemu dostarczyć materiałyczy faktycznie te 0,5 mm to są do niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 26.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witam! Co do kontenera cenowo najlepszy sie okazal pan z pod numeru 607099057. Dzisiaj odebral duzy kontener smieci po budowlanych. Ze wzgledu na odleglosc od Wroclawia, ceny za dojazd mocno sie roznily i na poczatku tansze firmy przy odbiorze w granicach wroclawia, po za miastem juz byly najdrozsze. Wszystkim dzieki za pomoc w sprawie. Przepraszam za brak polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doz 28.07.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witammysle o tym, zeby samodzielnie wykonac i zlozyc do ZDiUM projekt zajecia pasa drogowego. Z tego co widze na forum, taki projekt moze wykonac kazdy, firmy zycza sobie za niego jakies 600-800 pln z tego co widze.Mam taka prosbe, czy ktos moglby podeslac mi na priva swoj projekt, zeby bylo sie na czym wzorowac? Mamy bardzo prosta sytuacje, domek stoi tuz przy niewielkiej drodze osiedlowej wylozonej kostka, wszystkie przylacza sa w drodze tuz przy domu... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 29.07.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam, Nie jest to tak proste jak sie wydaje, moj projekt odrzucili z lista poprawek. Dodatkowo zażądali pieczatek i podpisów instalatora na mapce. Jak chcesz to moge Ci podesłac swój. Witam mysle o tym, zeby samodzielnie wykonac i zlozyc do ZDiUM projekt zajecia pasa drogowego. Z tego co widze na forum, taki projekt moze wykonac kazdy, firmy zycza sobie za niego jakies 600-800 pln z tego co widze. Mam taka prosbe, czy ktos moglby podeslac mi na priva swoj projekt, zeby bylo sie na czym wzorowac? Mamy bardzo prosta sytuacje, domek stoi tuz przy niewielkiej drodze osiedlowej wylozonej kostka, wszystkie przylacza sa w drodze tuz przy domu... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 29.07.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 mam krótkie pytanie - do zabudowy poddasza jakie dajecie profile? Tzn jaka grubośc (płya podwójna) Bo większość hurtowni ma te o grubośc 0,5 mm że niby to standard. A mi wykonawca mówi że musi byc 0,6 mm i on może takie załatwić. I teraz nie wiem - czy upiera się na te 0,6 by samemu dostarczyć materiały czy faktycznie te 0,5 mm to są do niczego? Nie wiem jak jest teraz, ale jak ja robilem 2 lata temu to kupowalem jak dobrze pamietam Rigipsa Ultrastil - ma 0,6 i jak znajdziesz hurtownie ktora tym handluje to sie pewnie okaze ze roznica w cenie niewielka (przynajmniej ja tak mialem). Nie chce mi sie wierzyc, ze nie można dostać 0,6 i że jest do tego potrzebna 'specjalna' hurtownia do której dostęp ma tylko twój wykonawca. Jak sobie wezmiesz w reke 0,5 (w markecie) i 0,6 to roznica w 'wiotkosci' tego 0,5 wg mnie jest wyczuwalna. Musialby sie ktos wypowiedziec kto ma polożone 0,5 i czy jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 29.07.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam, Czy może ktoś polecić kogoś do wykonania podbitki?Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.07.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Zamówiłam 0,6 mm jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doz 29.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam, Nie jest to tak proste jak sie wydaje, moj projekt odrzucili z lista poprawek. Dodatkowo zażądali pieczatek i podpisów instalatora na mapce. Jak chcesz to moge Ci podesłac swój. Jesli mozna, to bylabym bardzo wdzieczna za podeslanie go na mojego priva Z gory dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 29.07.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam wszystkich, Jestem na etapie wyboru okien. O ile o samych oknach oczywiście można poczytać to o wrażeniach po montażu konkretnych firm już nie tak łatwo. Może macie jakieś doświadczenia? Zastanawiam się nad: - okna VERTEX z FIX.BYSTRZYCKA - NOVIS Obornicka- OKNALL Świętokrzyska- EMPOL Środa Śl. Ktoś coś o nich słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 30.07.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam wszystkich, Jestem na etapie wyboru okien. O ile o samych oknach oczywiście można poczytać to o wrażeniach po montażu konkretnych firm już nie tak łatwo. Może macie jakieś doświadczenia? Zastanawiam się nad: - okna VERTEX z FIX.BYSTRZYCKA - NOVIS Obornicka - OKNALL Świętokrzyska - EMPOL Środa Śl. Ktoś coś o nich słyszał? Jestem świeżo po montażu przez firmę Bauman z Oleśnicy, która wielokrotnie pojawia się na forum i w dziennikach. Tak jak inni nie mam zastrzeżeń - chłopaki wykonali dobrą pracę. A obsługi klienta przed zakupem, jak i po, wielu wykonawców/sprzedawców może się od Pana Mariusza uczyć. Tak więc polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 31.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Uwaga, szambo! Zostałem zmuszony do przełożenia dostawy szamba z Radomia. Przez to robi się miejsce na aucie. Jeśli ktoś chciałby się załapać na szambo w dobrej cenie z dostawą na 8 - 12 sierpnia, proszę o kontakt. 10 metrów z wszystkimi papierami 2600 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 31.07.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja bym wzial ale takie 4-6 m3. Jeśli masz możliwość wymiany to mozemy sie zgadać. A dokładnie to potrzebuje sam zbiornik z pokrywą i włazem aby służył na deszczówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 31.07.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Uwaga, szambo! Zostałem zmuszony do przełożenia dostawy szamba z Radomia. Przez to robi się miejsce na aucie. Jeśli ktoś chciałby się załapać na szambo w dobrej cenie z dostawą na 8 - 12 sierpnia, proszę o kontakt. 10 metrów z wszystkimi papierami 2600 pln. Tzn żeby była jasność Ja biorę szambo 10m, miało przyjechać już na dniach łączonym transportem z innym klientem, ale musiałem zmienić plany i zamówić na później, przez to odpadł aktualny łączony transport. Nowy termin to mniej więcej 9-12 sierpnia, będzie miejsce na aucie. Szambo z http://www.jesbet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.08.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Zamowilam jednak na allegro kilka drzewek do mojego ogrodu.Gdzie kupujecie w poblizu Wroclawia i jakie sa ceny orientacyjne w szkolkach stacjonarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts