Tatarak 07.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ellaj, jest świetna szkółka w Kątach na ul. Okrzei. ceny są różne - zależnie od gatunku i pory roku (jesienią najtaniej bo z gołym korzeniem). ostatnio wiosną kupowałam dość spore magnolie w doniczkach (taki maks mieszczący się w opelku ) to były po ok 30- 35 zł za sztukę, a borówka amerykańska po 6 albo 8 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 07.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam, Zapytam ponownie - bo nie dostałem żadnej odpowiedzi a temat zaczyna być dla mnie pilny.Czy ktoś może polecić kogoś do wykonania podbitki? Najlepiej z materiałem, ale nie koniecznie.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ja tam mam dach bezokapowy, to nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazwina 07.08.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam, Zapytam ponownie - bo nie dostałem żadnej odpowiedzi a temat zaczyna być dla mnie pilny. Czy ktoś może polecić kogoś do wykonania podbitki? Najlepiej z materiałem, ale nie koniecznie. Z góry dzięki. Mój dach i podbitkę robił KA- MAX RAFAŁ SAWA, robota zrobiona dokładnie i bez problemów. Telefon znajdziesz w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.08.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzieki Tataraczku.Ja to raczej kupuje drzewka teraz, bo najdluzej rosna, a pozniej jakies krzewy.Takie ozdobki to na samym koncu:) Moj pan od podbitki sie przekwalifikowal. A zrobil naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.08.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ellaj Jakie Cię drzewka interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.08.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Slezanka, kupilam juz swierk serbski, slidosliwe lamaracka, thuje smaragd i cyprisika groszkowego. To na allegro.A teraz myslalam o szkolce Konieczko (przez Internet oczywiscie), bo maja wiekszosc tego co potrzebuje i ceny przystepne. Potrzebuje: sosne Fukai, glediczje Sunburst 4szt., grab pospolity 4szt., klon okraglolistny 3szt., sosne Schwerine, sosne bosniacka 3szt., swierk Hermann Naue 3szt., sosne carsten 3szt., swierk czarny i sliwe dziecieca szczepiona na pniu.To takie najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.08.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Słuchajcie - potrzebuję zrobić w swoim małym mieszkanku we Wrocławiu szybkie odświeżenie - przegipsowanie i przemalowanie 2 pokoi. Macie jakąś szybką i sprawną ekipę do takiej małej robótki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 10.08.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Szukam parapetów wewnętrznych - drewnianych, czy ktoś z Was ostatnio kupował i może podzielić się namiarami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.08.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Slezanka, kupilam juz swierk serbski, slidosliwe lamaracka, thuje smaragd i cyprisika groszkowego. To na allegro. A teraz myslalam o szkolce Konieczko (przez Internet oczywiscie), bo maja wiekszosc tego co potrzebuje i ceny przystepne. Potrzebuje: sosne Fukai, glediczje Sunburst 4szt., grab pospolity 4szt., klon okraglolistny 3szt., sosne Schwerine, sosne bosniacka 3szt., swierk Hermann Naue 3szt., sosne carsten 3szt., swierk czarny i sliwe dziecieca szczepiona na pniu. To takie najwazniejsze. Ellaj, możesz podać ten namiar na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 11.08.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Prosze Spirea, cos specjalnie dla Ciebie:)http://allegro.pl/spiraea-grefsheim-tawula-snieznobiala-do-50-cm-i3406607296.html http://www.drzewa.com.pl/pl/2076-sosna-drobnokwiatowa--fukai.html A tu chce zamowic te pozostale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.08.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ta tawuła jest przepiękna wiosną, to mój ulubiony krzew na tę porę roku (wiosnę znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.08.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A ja szukam drzwi wewnętrznych - chcę gładkie i NIEBIESKIE z bulajem.Wiele firm ma drzwi na zamówienie wg palety RAl ale trzeba zamówić min. 2 sztuki. jakby ktos słyszał gdzie mogę zamówić takie w opcji 1 sztuka to bardzo prosze o namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 12.08.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Szukam dachowki Creaton Domino. Mam kilka ofert ale wszystkie oscyluja wokol 65 zl za mkw i okolo 24k za calosc. Wczesna wiosna mialem to samo za jakies 18-20k. Zastanawiam sie czy nie zrobic pelnego deskowania i nie poczekac do wiosny, kwota wyjdzie ta sama ale pokrycie bedzie lepsze. Z waszego doswiadczenia kiedy ceny spadna? Gdzie poza Milenium projekt, Dachy z blachy/Marcinkowice i 3 hurtowniami we Wrocku szukac ? Oferteo, Alledrogo przerobione (te tanie to 8% VAT) i slabo. Moze wprost od producenta, ktos przerabial ?W gre wchodza inne plaskie jak Nelskamp Nibra G10, Jacobi Stylist czy ostatecznie Tondach Figaro DeLux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 12.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Milenium było najdroższe jak szukałem, potem Szostak w Trzebnicy. Kupiłem w Kemie na Pełczyńskiej Nelskampa DS5, wygląda super na dużym dachu.Zastanów się nad płaską dachówką, nie na każdym dachu będzie wyglądać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 12.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 U mnie te trzy hurtownie to Bystrzycka (najdroższa), Kema i hurtownia z Międzyleskiej. Ceny jakby się umówili. Millenium Creatona ma drogo ale dobrą cenę na Nbrę G10. Co do strony wizualnej, dom będzie dość nowoczesny w bryle, 1 lukarna, szare okna i wykończenia aby zagrało to z dachówką. Dachówki płaskie wychodzą obecnie najdrożej. Nowy Creaton z fabryki w Polsce (ale pofalowany, nazwy nie pomnę) to tylko 38 mkw i jest póki co w promocji. Ale żonie się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.08.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Codi, na Miedyzleskiej to w Extradachu? Ja tam ceramiczną Koramic brałam i wyszło mi najtaniej u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 13.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 pompa ciepła zainstalowana Zbiornik cwu - 400l - nagrzany do 60stopni w 1:15 min. Ruszyliśmy z wygrzewaniem posadzek, temperatura ustawiona na 30stopni zasilania podłogówki, przez pierwszą dobę pompa pracowała 10 godzin. Czy to nie za długo, jeżeli przyjąć, że przy obecnych temperaturach w budynku na parterze jest 24 stopnia, na górze 26stopni, posadzka w momencie uruchomienia ok 24stopnia. Generalnie Danfos chodzi cicho, męki start sprężarki - faktycznie jak lodówka Zobaczymy jak to będzie wyglądało na koniec okresu wygrzewania posadzek no i w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 13.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ziggy, jak z kosztami ? Jakiej wielkości masz dom, odwierty, sprzęt ? PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrad 13.08.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam Jeżeli macie do sprzedania materiały pozostałe po budowie to zapraszam na: http://pobudowlane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts