Wiech 18.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam , a co to Ivo zaspałaś ? :lol: Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Woprz czy planujesz jeszcze coś robić oprócz dachu w tym roku?Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 jak tylko pozbędę się obecnej ekipy to jadę na maksa najpierw instalatorzy, później tynki, posadzki i suszenie jak już mi to wyschnie (czyli chyba już przyszły rok) to wchodzi wykończeniówka czyli kafle, schody, podłogi itd. Ferii zimowych raczej mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 nie zaspałam ale czasem jest pilna robota dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz,a jak się nie pozbędziesz tak szybko ukochanej ekipy to jaki będzie harmonogram prac?oczywiście teoretyzuje, bo napewno szybko skończysz romans z dekarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.08.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Halo grupo pochwalcie się na jakim etapie budowy jesteście..Wiech. niedawno zrobiłem drenaż i instalację odprowadzającą deszczówkę a czeka mnie (we wrześniu) tynkowanie elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wojtek Zawsze do przodu - tak czy inaczej zamknę budynek dosyć szybko max 3 tyg - i wtedy wchodzą ludzie od prądu później od co i wody - byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 18.08.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 U mnie chwila przestoju (trochę mnie to niepokoi).Stropy schną, w tym tygodniu mija trzeci tydzień), więżba już prawie gotowa (kłopoty z tym drewnem...), materiały na poddasze i dachowe czekają już od kwietnia... no i się tak zastanawiam co by tu dalej robić... za chwilę ruszą z poddaszem, więżbą, dachem... może by tak już umówić okienka do obmiaru... jak myślicie? co na tym etapie możnaby jeszcze zrobić? nie chcę narazie ryć w ziemi (woda, kanaliza i inne) bo mi hds nie podejdzie pod domek (a silikaty i dachówka trochę ciężkie) w tym roku planuję jeszcze to co już napisałem i...zamknięcie okienkamizałożenie alarmuprzyłącze wodne, oczyszczalnia (elementy czekają)ocieplenie ścian wełenką (już czeka!!!)ocieplenie poddasza wełenkąinstalacje: CO, wodkan, wentyl, inne rurki... elektryka i inne kabelkitynki wewn. i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 dachowiec,to masz ambitny plan do realizacji w tym rokuja robię dach i nie wiem czy coś jeszcze w tym roku będę robił, bo obawiam się, że rozgrzebię roboty i nie zdążę przed zimą i zrobi się kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 no ja jadę przez zimę nie nawidze czekać właśnie dla tego zamówiłem zbiornik z gazem i będę ogrzewał pustą chłupę co by schła i jak się nie wprowadzę na wielkanoc to zostaje mi 1 maja albo 22 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 .Czasami zastanawiam sie nad czy warto było tyle się wymęczyć żeby osiągnąc cel.Wiech. warto, WARTO, WARTO!!! po stokroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 dachowiec, to masz ambitny plan do realizacji w tym roku ja robię dach i nie wiem czy coś jeszcze w tym roku będę robił, bo obawiam się, że rozgrzebię roboty i nie zdążę przed zimą i zrobi się kaszana Eeee tam ambitny , po prostu ma kasę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.08.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 ach ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Dachowiec jak planujesz ocieplic dom?Wymień jaka to wełna oraz czym malowac wewnątrz i na zew.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 ach ta kasa ach joj ja mawiał krtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz, w międzyczasie masz jeszcze 1.06 -dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Widze że u większości brakuje kasy tak jak u mnie ,niestety Niektórzy to mają fajnie prawda dachowiec :lol:A tak poważnie, napiszcie z czym macie największy problem.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 3 maj dzień matki dzień zwycięstwa ,...... a przed 22 lipca jest jeszcze 21 lipca - miej urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Woprz jeżeli nie planujesz pezeprowadzki w tym roku to po co Ci gaz z butli.Zeby ogrzać surowe mury trzeba dośc dużo spalić gazu.Czy nie lepiej kupić kozę i grzać drewnem a wewnątrz coś robić.Ja jeżdziłem całą zimę na budowe bez ogrzewania i zawsze coś dłubałem{miałem tylko termowentylator}Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 to bardziej skomplikowana sprawa 1. tam gdzie pójdzie gaz rurka będę maił podjazd wiec będę musiał zrobić wcześniej wykop żeby tego nie rozbebeszyć 2. nie chce mi się codziennie dopalać w kozie a chcę dosuszyć dom i wprowadzić się tak szybko jak się da 3. zanim zacznę ogrzewać dom będzie zamknięty i ocieplony więc dogrzewać będę tylko do plus kilku stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts