boruvva 08.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witajcie,Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie w wynajmie rusztowań elewacyjnych?Jakiego rzędu to mogą być koszta przy 100m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 08.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ja też poproszę. wysłane na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 08.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Taras skończony Ekipa się spisała. Dzięki Spirei za namiary. Poniżej kilka zdjęć. Swieżo pomalowane, więc kolorek mocno nasycony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wysłane na priv. Pozdrawiam.dzięki:). nie wiem czemu, ale nie widzę zdjęć Twojego tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 08.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dzięki:). nie wiem czemu, ale nie widzę zdjęć Twojego tarasu. Hmm, ja zdjęcia widzę w wątku po dodaniu...A poprzednie co wklejałem kilka postów wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 też nie - tylko same prostokąciki:eek:, może znowu "junior" namieszał w kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.09.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ziggy2002 coś chyba Ci się nie udało. Ja też nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.09.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 też nie - tylko same prostokąciki:eek:, może znowu "junior" namieszał w kompie... Ja na szczęścia mam służbowego lapka i młody nie może mieszać. Jego kompa musieliśmy już raz reanimować. Obawiam się tylko czy dać mu już do łap aparacik (Nikon D5100), którego jest współwłaścicielem. Co prawda tam jest chyba mniejsze ryzyko, bo można przywrócić ustawienia fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja na szczęścia mam służbowego lapka i młody nie może mieszać. na moim szybciej chodzi WoT. Jego kompa musieliśmy już raz reanimować. na czym polegala reanimacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wojgoc jaka ekipa robiła Ci elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Krzyś 09.09.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam! Prosze o polecenie ekipy do montazu plotu (betonowanie slupkow, panele itp).Na maila: 146[malpka]konto.pl Z gory dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dzień dobry, ponawiam pytanie, czy ktoś chce JUKKI do ogrodu - obrazki parę postów wcześniej - bo szkoda mi wyrzucić na kompost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wojgoc jaka ekipa robiła Ci elewację?ta sama co tynki wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btheb 09.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam,Czy możecie polecić ekipę do wykonania kompleksowej izolacji/ zbaezpieczenia tarasu nad garażem (ok. 45m2) oraz balkonu ~4m2?Na pewno forumowicze tutaj musieli się uporać z takim samym problemem, stąd pytanie: czy wybraliście rozwiązania typu styropapa, papa etc, czy razczej kompleksowe rozwiązania (np. Mapei, Sopro, czy wyżej Schomburg, PCI)? Jak z trwałością i ceną? pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 09.09.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 btheb A może membrana EPDM i dach balastowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 na taras poszły deski Bankirai. Na początku myśleliśmy o kompozycie, byliśmy już przekonani na 90%, póki nie pojechaliśmy zobaczyć na żywo... Wybraliśmy deski egzotyczne... a możesz przesłać wycenę na ten egzotyk? z góry dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btheb 09.09.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 btheb A może membrana EPDM i dach balastowy? Nie mówie nie dla tego rozwiązania, choć żona myślała bardziej tradycyjnie-czyli płytki na tarasie, a mi w poprzedniej pracy bardzo podobały się tarasy wysypane otoczakami. A masz może jakieś porównanie cenowe takiego rozwiązania do innych? No i musiałbym najpierw sprawdzić, czy mój strop wytrzyma taki balast... K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 09.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 bthebNiestety nie mam ofert kompleksowych, ponieważ planowałem to wykonać samemu, można zamówić prefabrykat membrany na dowolny wymiar. Na plus na pewno "żywotność" takiego rozwiązania, z płytkami po latach bywa różnie. Oczywiście wszystko zależy od przeznaczenia tarasu. Dla mnie najlepiej aby go nie było (wolę wyjść z salonu na ogród), więc żwirek mi nie przeszkadza, ale zawsze można dać płyty chodnikowe lub na wierch przykryć deskami na legarach. Można też zrobić odwrócony i zasiać trawkę W moim dzienniku poniżej można poczytać o kosztach samych materiałów i trochę o technice wykonania http://forum.muratordom.pl/showthread.php?206754&p=5906335&viewfull=1#post5906335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ta sama co tynki wewnetrzne chyba wiem robili później u Mooreli tynki i elewację tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 chyba wiem robili później u Mooreli tynki i elewację tak?nie wiem, chłopaki podzielili się na 2 ekipy, u mnie robił Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts