bacardi 17.09.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 apropo zmiękczaczy, ten co podałem ma w parametrach zbiornik na żywicę 45 litrów i 75 na sól. Gdzieś na forum zmiękczaczy czytałem aby nie kupować tanich urządzeń na chińskich głowicach RX a autotrol logix był przedstawiany jako porządny. Dlaczego do końca się jeszcze nie wczytałem, muszę odnaleźć :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_i_pawel 17.09.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 a z tym szambem moze ktos cos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 17.09.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 apropo zmiękczaczy, ten co podałem ma w parametrach zbiornik na żywicę 45 litrów i 75 na sól. Bacardi, albo się pomyliłeś, albo ja źle wyczytałem: całkowita pojemność zbiornika na żywicę: 45 dm3. zdolność jonowymienna 75 pojemność zbiornika na sól - 20kg. Wymiarami mi pasuję też, muszę poszukać opinię, jak się sprawuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 pierwszy link z brzeguhttp://allegro.pl/zmiekczacz-wody-na-caly-dom-zm-work-30-gratisy-i3547764971.html - całkowita pojemność zbiornika na żywicę: 45 dm3....- wydajność max stacji zmiękczania: 5,5m3/h.- zdolność jonowymienna 75- pojemność zbiornika na sól - 75kg. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 17.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 musi być gdzieś błąd.. bo na innych stronach niż aukcje allegro są inne parametry: http://www.uzdatnianie-wody.gramarg.com/product_info.php?products_id=85http://bluewater24.pl/zmiekczacz-wody-na-duzy-dom-zm-work-30.htmlhttp://topfilter.com.pl/produkty/zmiekczacze/zm-work.htmlhttp://www.joro.com.pl/zmiekczacze/soft_joro.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 chyba masz racje, bo to jest strona producenta o ile doczytałem...http://topfilter.com.pl/produkty/zmiekczacze/zm-work.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 17.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 chyba masz racje, bo to jest strona producenta o ile doczytałem... http://topfilter.com.pl/produkty/zmiekczacze/zm-work.html z tego co znalazłem na forum, Moorela ma taki zmiękczacz u siebie, trzeba się dopytać jak to faktycznie jest oraz jak się sprawuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 17.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witajcie, Proszę powiedźcie mi jak wygląda kwestia przyłącza gazu.Z tego co wiem to gazownia stawia tylko skrzynkę w granicy działki i podłącza licznik.A ja we własnym zakresie muszę wykonać przyłącze od skrzynki do budynku? Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witajcie, Proszę powiedźcie mi jak wygląda kwestia przyłącza gazu. Z tego co wiem to gazownia stawia tylko skrzynkę w granicy działki i podłącza licznik. A ja we własnym zakresie muszę wykonać przyłącze od skrzynki do budynku? Dobrze myślę? tak. Chyba jeszcze po Twojej stronie jest kupienie skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 17.09.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 tak. Chyba jeszcze po Twojej stronie jest kupienie skrzynki. A możecie kogoś polecić do projektu przyłącza i instalacji wewn? Chodzi mi o część na mojej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.09.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A możecie kogoś polecić do projektu przyłącza i instalacji wewn? Chodzi mi o część na mojej działce. Projekt przyłącza gazowego i wewnątrz może też (nie pamiętam) robił mi Pan Węgrzynowicz [email protected]. Miał dobrą cenę, potem podawałam kontakt dalej i chyba inne osoby też z Niego korzystały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 18.09.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Projekt przyłącza gazowego i wewnątrz może też (nie pamiętam) robił mi Pan Węgrzynowicz [email protected]. Miał dobrą cenę, potem podawałam kontakt dalej i chyba inne osoby też z Niego korzystały. dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 18.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mozecie polecic jakas firmę co robi ogrodzenia? Chcemy coś prostego, z pramą przesuwną, furtką, na podmurówce,jakąś ładną i ekonomiczną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 19.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 z tego co znalazłem na forum, Moorela ma taki zmiękczacz u siebie, trzeba się dopytać jak to faktycznie jest oraz jak się sprawuje.. wiem tyle, że nie narzeka Też zamówiłem, więc niedługo będę mógł powiedzieć coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zaczęliście już sezon grzewczy? bo ilekroć wychodzę na dwór, czuję, że to już, a potem wracam do ciepłego wnętrza (skąd w nim to ciepło, się pytam) i dochodzę do wniosku, że jednak jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 19.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 wiem tyle, że nie narzeka Też zamówiłem, więc niedługo będę mógł powiedzieć coś więcej Tez zamowilismy,jest juz w drodze... Zobaczymy jak wyjdzie w urzytkowaniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 19.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zaczęliście już sezon grzewczy? bo ilekroć wychodzę na dwór, czuję, że to już, a potem wrac--am do ciepłego wnętrza (skąd w nim to ciepło, się pytam) i dochodzę do wniosku, że jednak jeszcze nie U nas w bloku juz wlączyli na budowie chula wiatr przez otwarte okna... Chlopakom lepiej chyba sie pracuje w zimniejszych warunkach,mimo na minimalne ustawiania, widze ze pompa cos tam sie wlacza na nie dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zaczęliście już sezon grzewczy? bo ilekroć wychodzę na dwór, czuję, że to już, a potem wracam do ciepłego wnętrza (skąd w nim to ciepło, się pytam) i dochodzę do wniosku, że jednak jeszcze nie Tatarak, na ile nastawiasz podłogówkę? U nas wojna bo ja chcę 23 stopnie w domu, P. chce 22 i musze tu jakies poparcie forumowe zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.09.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ziggy - a masz już podłogówki wygrzane przed układaniem podłóg? Moorela - ja mam ustawione na 21 stopni, ale jak tylko zaświeciło słońce, to nam się robiło i tak 22-23 poza tym mam wrażenie, że w dobrze ocieplonym domu to nawet jak włączysz piekarnik na 20 minut, to robi różnicę. myśmy wczoraj to zaobserwowali, robiąc hot dogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.09.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 U nas wojna bo ja chcę 23 stopnie w domu, P. chce 22 i musze tu jakies poparcie forumowe zdobyć. Poparcie forumowe nic nie zmieni. Generalnie kobiety lubią wyższe temperatury w domu. Nie chcąc mieć odrębnych pokojów na dzień, trzeba przyjąć dwa różne sposoby ubierania się. Nie wiem jak u Was, ale u nas problemu znika w nocy. Ja robię za grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts