Frankai 10.07.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 To chyba jest cała seria, bo pamiętam, że żona i dzidziak używali, a było to coś innego mimo tej samej nazwy. Sama liczba mnoga w reklamie zresztą to sugeruje. Czy masz udziały w firmie produkującej? Alanta-Alantan to mogłaby być niezła para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.07.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Jakbym miała udziały w jakiejkolwiek firmie, to bym się już dawno wybudowała Qrcze, znałam ten produkt od dawna, ale go nie skojarzyłam z moim nickiem , który zresztą pochodzi od czegoś zupełnie innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.07.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 On 2002-07-10 14:13, Alanta wrote: z moim nickiem , który zresztą pochodzi od czegoś zupełnie innego... niech zgadnę..... od lampy Alantyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.07.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Yemiołka - poddaj się bez walki. Ja już próbowałem zgadnąć, ale ledwo zbliżyłem się do źródła części nicka (jest to zbitka liter, a nie słowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.07.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 On 2002-07-10 14:23, Frankai wrote: Yemiołka - poddaj się bez walki. Ja już próbowałem zgadnąć, ale ledwo zbliżyłem się do źródła części nicka (jest to zbitka liter, a nie słowo). a pewnie, kto by się chciał przyznać, że ma ksywkę pochodzącą od zasypki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Oż kurcze! Własnie spojrzałam na zegarek - po przeczytaniu zaległości na FORUM okazało się, że ... zajęło mi to pół godzinki!No to zdążę tylko zadac pytanie - a z której strony Wrocka są słynne Dobrzykowice? I jak tam jest?? Może taka wioseczka jak u mnie? Razem z jej plusami i minusami...O plusach i minusach więcej - następnym.ps. Nadal u nas zastój z robotą - nie wiemy ile mamy i ostatnio nie wiem czy chcę to wiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.07.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 dobrzykowice, zostanę Twoim rzecznikiem prasowym! A Dobrzykowice (przez duże Dy) leżą jakieś 3 kilometry za granicą Wrocławia, wyjazd w kierunku na Jelcz, za Strachocinem jedzie się prosto i nie skręca w prawo na Kamieniec Wr. Okolica ładna, do lasu niedaleko. Dalej niech już dobrzykowice sam zachwala Dobrzykowice! <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-07-10 16:18 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.07.2002 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Gagata - albo Ty tak szybko czytasz, albo zaległości były godzinne, albo forum "ścieniało". Ja czytam ostatnio bardzo mało - zaglądam do Klubu, czasem do "Prawo i pieniądze" i szukam czy ktoś nie wywołał "Frankai" - więc może faktycznie nie zauważyłem, że teraz wystarcza pół godziny. Kiedyś 1 dzień odrabiałem powiedzmy w godzinę, a tydzień w dwie-trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.07.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Yemiołka, co Ty się czepiasz zasypki, mojej małej ona nieraz skórę uratowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.07.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Co znowu zbaczamy na dzieci? Kiedyś już Agnicha omal nie wpadła w "depresję przedurodzeniową" przy takiej okazji, a teraz szykuje się wojna o zasypkę. Coś te dzieci to niebezpieczny temat. Zdaje się, że bardziej niż budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Frankai - ja jedynie POWIERZCHOWNIE zapoznałam się z zaległościami:smile: !I jeszcze w ramach zbaczania - czy ktoś z Wroc. lub okolic (wiem, że prawdopodobieństwo jest równe zeru) wybiera się może do Niesulic woj. lubuskie w tą sobotę (13.07)?Mam problem, ale dam mu spokój na tym forum bo jest zupełnie niebudowalny.Tak tylko spytałam, bo pytam wszędzie.Mam dziś zły dzień, więc to na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.07.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 No co Ty, Frankai, jaka zaraz wojna, pożartowac nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.07.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Alanta, ja protestuję, nie widzę Twoich mord!! i nie wiem, czy komentarz do wypowiedzi jest: , czy może.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.07.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Yemiołka - mi się dostało za słowo wojna, a Ty wyjeżdżasz z "mordami". Lepiej popraw na buźki. W sprawie mord/buźek, to w ostatniej wypowiedzi Alanty widzę buźki, choć w przeszłości zdarzało się, że ich nie widziałem. Pamiętajcie by po buźce dać spację, bo inaczej różnie to bywa. Gagata - ja jeżdżę obecnie do Pątnowa(k.Konina), więc to w zupełnie innym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.07.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Ja też nie widze Twoich mordek Frankai, nie dostałeś za słowo wojna, tylko za głupi pomysł, że taka łagodna osoba jak ja mogłaby z kimś wojować... a wojować z Yemiołką to już w ogóle nie do pomyślenia... <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-07-11 13:17 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.07.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 On 2002-07-11 13:15, Alanta wrote: Ja też nie widze Twoich mordek znaczy się -> jesteśmy niekompatybilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.07.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Yemiołka - a Ty wogóle jesteś z kimkolwiek kompatybilna (no może z wyjątkiem Jano)? Trochę mnie tylko dziwi, czemu ja nie jestem na ogół kopatybilny z Alantą (wg testu buźek). Wszak oboje mamy ścisłe zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.07.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Kopa to można dostać... Zastanawia mnie dlaczego raz widze tylko swoje mordki, a raz wszystkie poza moimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.07.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Alanta - kiedy widzisz tylko własną mordkę, to znaczy że stoissz przed lustrem, a jeżeli inne oprócz własnej, to już nie stoisz przed lustrem. Kopa to bym nie chciał dostać, ale może moja klawiatura powinna? W kwesti dostawania to wolę już dostać nowego kompa, a zwłaszcza jakby to był laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.07.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Czy "Ufoludka z zieloną mordką" może być kompatybilna z kimkolwiek z Planety Ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts