Wiech 18.08.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Woprz i jeszcze jedno.Jeżeli odpalisz piec CO a będzie w niej woda to musisz palić w nim tak żeby nie zamarzła woda .Będziesz musiał palić codziennie .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz,ale w Twojej wyliczance prac do zrobienia nie wspomniałes nic o piecu,kiedy i jaki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 piec będzie najpierw przy instalacji co później w garazu u teści a wróci aż po tynkach piecyk junkersa Cerasmart Modul (najprawdopodobniej) Cerasmart Modul ZBS 3-16 MA (ZBS 7-22 MA) Najnowocześniejsza technologia, zawsze w parze z oszczędzaniem - Cerasmart Modul ZBS 3-16 MA (ZBS 7-22 MA) - kondensacyjny, z zamkniętą komorą spalania, z zintegrowanaym zasobnikiem c.w.u., w kompaktowej obudowie.Najwyższej jakości kocioł, który wykorzystuje w ogrzewaniu ciepło zawarte w spalinach. Dzięki temu można zaoszczędzić do 15% energii. Oszczędny i przyjazny dla środowiska, spełnia rygorystyczne normy znaku Błękitnego Anioła. Jest wyposażony w najnowszej generacji elektroniczny panel sterowania Bosch Heatronic z cyfrowym wyświetlaczem. Bardzo łatwe i szybkie podłączenie kompletnej centrali do instalacji c.o. i c.w.u. (strona prawa lub lewa), dzięki uniwersalnemu systemowi podłączeniowemu w kotle. Nowatorska technika ładowania warstwowego zasobnika o pojemności 83 l, daje ten sam wysoki komfort użytkowania c.w.u., co standardowy zasobnik o pojemności ok. 150 l. Urządzenie jest całkowicie bezpieczne. Jest to idealne rozwiązanie dla tych, którzy oczekują nowoczesnych i energooszczędnych rozwiązań, szczególnie w domkach szeregowych i jednorodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz,sprzedajesz te kotły czy co - ile to cacko ma kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 cena katalogowa 13.000 brutto (prawdopodobnie bo moc troszkę przmaława ) żeby uniknąć dodatkowych pytań wkleiłem cały opis ze stron junkersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Woprz wnioskuje że będziesz palił codziennie.A ile to cacko kosztuje?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Sory nie zauważyłem że Wojtek zadał to pytanie.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz,a czy kolorystyka obudowy będzie Ci pasowała do kolru ścian w kotłowni?jakie są wymiary tego kotła?cxzy istnieje możliwość podłączenia kolektorów?jaki jest koszt przeglądu kotła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 hej grupa!! za chwilę bedziemy świętować 100stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 http://www.junkers.pl/produkty/kotly-stojace/_grafika/cerasmart_modul2.jpg tak to coś wygląda i kolor ścian w kotłowni będzie podobnmy Wymiary wys. x szer. x głęb. 140 cm x 55 cm x 58 cm proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.08.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz,no sliczny kociołek!!!a gdzie odp na pozostałe pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Przed zalaniem antyfrizu musisz sie dowiedzieć czy to sie nadaje w serwisie a nie u hydraulika.Możesz stracić gwarancje.Była dyskusja na forum w wymianie doświadczeń,nie wszystkie środki się nadają .Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 woprz, no sliczny kociołek!!! a gdzie odp na pozostałe pytania? aha 1. przegląd - w junkersie nie są drogie + możan sobie wykupić taki pakiet gwarancyjny za 2-3 stówki i wtedy przeglądy są gratis - bo tyle mniej więcej kosztują. junkers ma najlepszy (najbradziej dostępny) serwis w Polsce. 2. kolektory hmmmm - nie wiem ale myślę że tak wyslałem im zapytanie ja wróci to dam wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 18.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Halo grupo pochwalcie się na jakim etapie budowy jesteście. My właśnie szukamy wykładzin BTW: gdzie we Wrocku jest duży wybór wykładzin? Na razie dostałem od Dagmary SMS-a że w Komforcie przy Włodkowica kicha... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Woprz sory że tak się dopytuje ale nie chciał bym żebyś miał jakąś wpadkę z piecem.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wiem że drugi komfort jest w Długołęce ale czy jest wiekszy wybór nie wiem.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 więc kolektory nie (nie przy warstwowym ładowaniu) antiforz jest albo środki chemiczne albo pełna automatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.08.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wiem że drugi komfort jest w Długołęce ale czy jest wiekszy wybór nie wiem.Wiech sorry wiech pomyliłem posty ale wiesz o co mi chodzi spoko ja się na tym tak na prawdę to nie znam a ty jaki kociołek bierzesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.08.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Uciekam na budowę dalej montować moje nieszczęsne ścianki GK.Dziękuje Wam bardzo za rzeczową dyskusje.Bardzo mi się podoba.Im wiecej będziemy dyskutować tym mniej będziemy mieli wpadek.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 18.08.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Mnie tez podobają się te dyskusje. Wprawdzie daleko mi do waszego zaawansowania prac, ale kiedyś na pewno sie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts