Wiech 19.08.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Wojtek 62 ten zestaw o którym piszesz ma Xan X.Napisz do niego myślę że Ci odpisze.A jaką TY masz kubaturę domu?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.08.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 dzięki Wiech - poatrzę sobie na to woprz, to Ty tak robisz, ze kondensat i płaszcz wodny - jak z automatyką? nie robię płaszcza tylko DPG trochę się nam to wszystko pokićkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 19.08.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Cześć Wrocławiacy,aleście nasmarowali stronek przez mój urlopik....Dobrzyk, czy odprowadzenie wody deszczowej zrobiłeś z odzyskiem, aby mieć czym ogródek podlewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.08.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 sorry woprz, mam dzisiaj kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo, a jak niebieska obudowa współgra z kolorem ścian? troszkę sie nabijam ale ostatnio byłem w salonie samochodowym gdzie pewien pan kupował przyjaciółce auto i gama lakierów nie współgrała z kolorem sian w garażu no właśnie , kurczę wcześniej o tym nie pomyślałam i ta brzoskwiniowa ściana do niebieskiego to tak trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.08.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo,wrzuć fotę z piecem i scianą - może ocena będzie pozytywna i obejdzie się bez przemalowywania pomieszczenia - co Ty nato?nie gniewkaj się na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo czy już kupiłaś drewno kominkowe?ile będzie mi tego trzeba jeżeli bedę palił tylko drewnem?Wiech Wiech - trochę już kupiłam, ok. 15 m3 takie metrowe kawałki, teraz trzeba to pociąć i ew. grubsze porąbać w zeszłym roku zaczynałam w grudniu i paliłam w sumie jeszcze w kwietniu - kupowałam wtedy już porąbane, ale w sumie nie suche, nie pamiętam ile spaliłam - sprawdzę i jutro napiszę, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo, wrzuć fotę z piecem i scianą - może ocena będzie pozytywna i obejdzie się bez przemalowywania pomieszczenia - co Ty nato? nie gniewkaj się na mnie przecież ja się nie gniewam żartuję sobie również PS. Fotkę poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Cześć Wrocławiacy, aleście nasmarowali stronek przez mój urlopik.... Dobrzyk, czy odprowadzenie wody deszczowej zrobiłeś z odzyskiem, aby mieć czym ogródek podlewać? witaj Sławek i jak tam urlopik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 19.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Uropik super - nie ma to jak bułgarski interior - program kulturalny pozwolił nam przekonać się na własnej skórze, że to jednak prowincja - choć niesamowicie urocza i malownicza. A wędrówkę przez Piryn polecam każdemu "górzyście" No i można się przekonać, że w Bułgarii potrafią nie tylko Sophię ale i dobre winka produkować - polecam te z okolic Melnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 19.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.08.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Cześć Wrocławiacy, aleście nasmarowali stronek przez mój urlopik.... Dobrzyk, czy odprowadzenie wody deszczowej zrobiłeś z odzyskiem, aby mieć czym ogródek podlewać? Już mi się nie chciało, a do podlewania ogródka mam studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 19.08.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 witam grupę gratuluję setki,Wojtek 62 w tym salonie samochodowym oczywiście była blondynka ? miło czytać o piecach ale mnie jeszcze daleko,pochwale sie dziś przywieziono mi bloczki na mury i dachówkę jestem w szoku na taki mały domek tyle tego samochód był długi jak pociąg a wjazd na działkę tylko dla osobowego było nieciekawie ale się udało,zaczynam domek na początku wrzesnia pisze domek bo ma tylko 92 m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.08.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ta z baranem ? <cut> Moje wlosci leza w Wierzbnej gmina Zarow.Dokladnie ul.Stawowa na wyjezdzie do Swidnicy,latwo trafic domek jest budowany na wzgorzu. <cut> do vardo Witaj sasiedzie tzn. potencjalny, przyszlosciowy, ect. Zawsze sie zastanawialem kto buduje te warownie po drugiej stronie gory Strzelnicy ,a tutaj takie spotkanie. Chcialem sie kiedys "zapoznac", ale tylko pies strozujacy na Twej budowie mnie obszczekal i to dosc skutecznie. Ja - jak juz wygram tradycyjne palowanie sie z urzedami - zaczynam najpozniej za miesiac w Bagiencu, zaraz pod lasem - bedziemy wiec najbardziej zblizonymi budynkami dwoch pobliskich wsi. Jak juz zamieszkamy to pewnie jadac na piwo do Jadzi, bede mogl zostawic konia w polowie drogi )))))))))) Pozdrawiam serdecznie BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam w piątek wekendowy Ivo dzięki za odpowiedż ,a ile płaciłaś za to drewno?.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 witam juz piąteczek wiech - sprawdziłam - poszło 20 m3, a raczej przestrzennych. Ponieważ kupowałam na ostatnią chwilę to było drogo - 80-110zł m3, pocięte, porąbane z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.08.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ivo dzięki w tej chwili chcą 125 zl za porąbane drewno,dąb grab buk.A cóż to pozostala grupa pojechała na swoje budowy już pracować? Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 witam grupę,w taka pogodę to nie bardzo chce się jechac do roboty,cześć blondyna,zmartwię Cię ale kobiałeczka z salonu nie miała jasnych włosów, nie będę pisał jaki kolor miała na głowie buy nie urazić kobiet o tym samym, mało naturalnym, kolorze włosówIvo, masz zdjątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 20.08.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Dobrzyku, Wiechu... nie róbta ze mnie krezusa , ja tam tylko wiejską chałupkę składam ale za tydzień spotkanie na zamku! (Wiechu: wełna elewacyjna to fasrock XL 15cm a dachowa superrock/toprock 20+10cm) Do rozmowy o kotłach przyłączam trzy grosze: u nas full automatyczny piec na ekogroszek i pelety (powoli rozglądam się za opałem...), ciągle jeszcze nie kupiony a ceny znów poszły w górę... %$&**#@@!!!$%!!! Woda: kolejny temat do rozmyślań.... ogródek spory, woda droga... planuję jakąś studnię planuję odzysk deszczowej, ale chyba nie zbiornik tylko staw (jak w ostatnim Muratorze (czy ktoś z was o tym myślał?) No i wentylacja: będzie mechaniczna, przepusty i wejście z GWC już jest... chodzi mi po głowie dogrzewanie wymiennikiem woda-powietrze z CO (wejście czerpni jest koło kotłowni), dalej dogrzewanie powietrza wymiennikiem powietrze/powietrze nad kominkiem (trakt świeżego powietrza idzie poddaszem tak właśnie niedaleko kominka)... no takie tam dyrdymały. No i GWC... jakie by tu rury dać by miały dobre przewodzenie, były niedrogie, miały średnicę conajmniej 200mm, słowem idealne... a plany? powoli szlag je trafia bo z róznych przyczyn dach mi kładą dopiero pod koniec września (to już 1,5 m. opóznienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ivo, masz zdjątko? kurde felek, nie zabrałam z domku płytki ze zdjątkami.....a mam tam na pewno moje niebieściutkie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts