Mila_Wroc 28.03.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no włąsnie tez mysle ze coś za coś, za 10 lat zarobie sobie na kompozyt ale ogólnie to jestem zadowolona, jutro kończą wiec podesle Ci zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.03.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 29.03.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Podziel się z wszystkimi, mnie czeka to w okolicach Lipca Sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 30.03.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 był ktoś z grupowiczów na Tarbudzie???Jakie wrażenia? Opinie? Nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 31.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Oj ja swoich wylewkarzy mogę bardzo polecić. Chyba to najfajniejsi ludzie z całej budowy. Na początek umówiłem się tylko na wylanie garażu - przyjechali, zobaczyli, ze mam nieporozkładany styropian, nic nie mówili, tylko zaczęli ze mną rozkładać... Za jakiś czas wylewki w domu - przyjechali, usiedli, kanapeczka, herbatka, godz 8. Myślę sobie, to jadę, co będę tu siedział . O 12 telefon - skończone! Bez komentarza. Wylewki od lata 2013 do dziś są widoczne, żadnych spękań itp. Kontakt chyba mogę tutaj podać: 603 200 120. A możesz na priva podać jakieś bliższe namiary. Już znalazłam w późniejszych wpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 31.03.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 w sierpniu. Ale robili też w drugim domu u mojej siostry w tej samej cenie, grudzień. Mogę prosić o namiary na tych wylewkarzy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A możesz na priva podać jakieś bliższe namiary, bo głupio dzwonić do kogoś nie znając nawet jego imienia. Z góry dziękuję. wielokrotnie była mowa o tym wykonawcy - Jarek Korólczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 wielokrotnie była mowa o tym wykonawcy - Jarek Korólczyk tylko przed wylewkami bardzo dobrze zabezpieczcie dół ramy i skrzydła od drzwi balkonowych ( ta ekipa ma do nich dziwną słabość) na tarbudzie bez zmian może ciut mniejszy, w tym roku tematycznie bardziej o parkietach, z nowości to pustaki ceramiczne wienerbergera z wełną w środku wygląda mądrze ale kto to dokładnie wymuruje na piankę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 31.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzięki za informację. Co prawda wszyscy ich chwalą, ale chciałabym mieć dla porównania (przed podjęciem decyzji) inną ekipę. Tym bardziej, że planujemy wykonanie wylewek dwuetapowo (najpierw góra, potem dół), a nie wszystkim chce się dwa razy jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzięki za informację. Co prawda wszyscy ich chwalą, ale chciałabym mieć dla porównania (przed podjęciem decyzji) inną ekipę. Tym bardziej, że planujemy wykonanie wylewek dwuetapowo (najpierw góra, potem dół), a nie wszystkim chce się dwa razy jeździć. u Gosi1611 robił Bronowicki i jest bardzo zadowolona, swego czasu chwalono na grupie braci Lipców. Możesz porównać również ceny janzara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 31.03.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzięki za informację. Co prawda wszyscy ich chwalą, ale chciałabym mieć dla porównania (przed podjęciem decyzji) inną ekipę. Tym bardziej, że planujemy wykonanie wylewek dwuetapowo (najpierw góra, potem dół), a nie wszystkim chce się dwa razy jeździć. na razie jeszcze sezon się nie zaczął, więc z jeżdżeniem na 2x nie ma jeszcze problemu, właśnie parę dni temu "zalaliśmy" górę... a tak swoją drogą, czy Wasze ekipy robiły dylatację w "drzwiach" przez nacięcie czy taśmą brzegową? Nie miałem profili do dylatacji na taśmie i zostawiłem to ekipie. Skończyło się na nacięciu do którego nie jestem do końca przekonany, na dole chyba sam wstawię dylatację z taśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 taśmę dylatacyjną dawałem wkoło, przy ścianach, w drzwiach była nacinana wylewka, poza tym na dużej powierzchni też nacinali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 31.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przy ścianach oczywiście jest taśma, podobnie jak wokół innych obiektów jak stelaże WC. Natomiast nacinana wylewka chyba za bardzo nie przeciwdziała naprężeniom "wzdłużnym", czy jak je tam nazwać, pomiędzy polami, ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Taśma przy ścianach, w drzwiach + duże powierzchnie nacinane. Bacardi, keep calm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2014 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dużo podłogówki i innych rur, więc żadnych nacięć - tylko taśma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.04.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Poszukuje jakiejś solidnej, dokładnej ekipy do ocieplenia poddasza i regipsów jakoś na maj, możecie kogoś polecić? najlepiej na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 03.04.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Poszukuje jakiejś solidnej, dokładnej ekipy do ocieplenia poddasza i regipsów jakoś na maj, możecie kogoś polecić? najlepiej na PW. Ja też tego szukam, ale więcej niż Ty nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.04.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a jaka jest teraz stawka za kompleksową zabudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 03.04.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 U mnie póki co wyceny robiły 2 ekipy. Cena ta mniej więcej ta sama około 45 zł mkw. Wybiorę ekipę która wykonała zabudowę u sąsiada. Rok mija i nic się nie dzieje Do wszystkich mających deski/kompozyt na tarasie. Ile cm ma całośc z legarami. Zalewam za moment taras i nie wiem jaki poziom ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts