miloszk 15.05.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Proszę oto parapety od [email protected] http://www.wgraj.net/img.php?mode=show&file=33883&height=598&width=800 http://www.wgraj.net/img.php?mode=show&file=33884&height=598&width=800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 20.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Mam pytanie o schody strychowe. Mam na strych 285cm, a większość standardowych schodów jest robiona pod 280, ewentualnie 320 z jakimiś nadstawkami. Czy ktoś przerabiał ten temat? Może są jakieś 280tki, które będą pasować na 285, powiedzmy 283 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Symbol 20.05.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 czesc, słuchajcie czy ktos kupował dachówki + wszystko do dachu w sklepie Duet na Sułowskiej we Wrocku? Jakieś doświadczenia? My własnie przed wyborem dachówki - spędza nam to sen z powiek. Jako że chcemy czarną glazurę jest to tym wiekszy problem.. mamy do wyboru 4 rodzaje: creatona premion, meyer holsena tandem, tondacha holenderkę 11 i nową Titanię creatona do której nie jestesmy przekonani ze wzgledu na fakt ze to nietestowana nowość... zalezy nam zeby skład z którego bedziemy kupować był rzetelny i w miare potrzeby pomagał jak bedą jakies problemy. Robilismy tez wycenę w Manexie i w Marcinkowicach. Jakie macie doświadczenia? gdzie kupowaliscie swoje dachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 gdybyś miał potrzebę coś wydrukować lub kupić drukarkę to daj znać mœj sąsiad się tym zajmuje;) Mam pomysły ale czasu brak. Zwykle jest tak, że wygrywają kreatywni pionierzy. Więc jakby ktoś marudził, że pracy nie ma, to niech pomyśli o tej nowej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 20.05.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 czesc, słuchajcie czy ktos kupował dachówki + wszystko do dachu w sklepie Duet na Sułowskiej we Wrocku? Jakieś doświadczenia? My własnie przed wyborem dachówki - spędza nam to sen z powiek. Jako że chcemy czarną glazurę jest to tym wiekszy problem.. mamy do wyboru 4 rodzaje: creatona premion, meyer holsena tandem, tondacha holenderkę 11 i nową Titanię creatona do której nie jestesmy przekonani ze wzgledu na fakt ze to nietestowana nowość... zalezy nam zeby skład z którego bedziemy kupować był rzetelny i w miare potrzeby pomagał jak bedą jakies problemy. Robilismy tez wycenę w Manexie i w Marcinkowicach. Jakie macie doświadczenia? gdzie kupowaliscie swoje dachy? W moim przypadku: Marcinkowice, cena niższa niz w Manexie w którym miałem czekać dodatkowe 3 tygodnie gdy w Marcinkowicach wszystko było w 6 dni. Podobną wycenę wycenę miał punkt w Długołęce ale ten sam problem z dostawą (mają zaś najtaniej okna połaciowe z Velux-a) Wybraliśmy Dachy z blachy bo dodatkowo majster zdeklarował że sam dostarczy brakujące elementy (mieszka wieś dalej). Co do dachówki wybraliśmy Creaton-a Premion w kolorze łupek angoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 20.05.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 czesc, słuchajcie czy ktos kupował dachówki + wszystko do dachu w sklepie Duet na Sułowskiej we Wrocku? Jakieś doświadczenia? My własnie przed wyborem dachówki - spędza nam to sen z powiek. Jako że chcemy czarną glazurę jest to tym wiekszy problem.. mamy do wyboru 4 rodzaje: creatona premion, meyer holsena tandem, tondacha holenderkę 11 i nową Titanię creatona do której nie jestesmy przekonani ze wzgledu na fakt ze to nietestowana nowość... zalezy nam zeby skład z którego bedziemy kupować był rzetelny i w miare potrzeby pomagał jak bedą jakies problemy. Robilismy tez wycenę w Manexie i w Marcinkowicach. Jakie macie doświadczenia? gdzie kupowaliscie swoje dachy? Robiliśmy u nich wycenę całego dachu, więźby, rynien itp, ale ostatecznie samą dachówkę kupiliśmy w extradachu który dał wówczas dużo lepszą cenę. Ogólnie mieliśmy bardzo pozytywne odczucia po rozmowach i poza samą dachówką chcieliśmy kupić u nich resztę rzeczy, ale właściciel myśląc że wszystko wzieliśmy już od konkurencji strzelił niezłego focha i ogólnie mam dziwne wspomnienia z tego spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 22.05.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ja też w Extradachu wszystko kupiłam - dachówkę Koramik Alegra i okna Fakro (wspieramy polskich producentów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 22.05.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ja też w końcu wybrałem trzyszybowe okna Fakro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRAB 26.05.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam Was,poratujcie mnie proszę bo mam problem który ciężko mi ruszyć.Pozwolenie jest, trzy kandydatury na ekipę są, kredyt lada chwila będzie.Brakuje Kierownika budowy. Mam kilka numerów, ale to dla mnie anonimowi ludzie.A ja chciałbym trafić na takiego lepszego. Lepszego ale nie w tym sensie, że się nie wtrąca, nie przeszkadza itd. Lepszego - tzn. takiego, który się nieco zaangażuje, będzie wpadać na budowę trochę częściej niż musi, przypilnuje ekipę a jak będzie trzeba to opiepszy i pokaże jak trzeba robić żeby było dobrze. No i doradzi, i będę mógł dzwonić do niego wieczorami i pytać o różne dziwne rzeczy. I piszę to zdając sobie sprawę, że zapewne będzie nieco droższy niż taki od wypełniania dziennika budowy tylko. Przejrzałem wątek "Biała lista solidnych - dolnośląskie" to nic dla siebie nie znalazłem, przejrzałem misie - tam tylko jeden ale bez żadnego komentarza, wreszcie przejrzałem poboczny wątek "MOJE EKIPY" i tu było ciekawie, znalazłem trzech którzy z opisu odpowiadaliby mi, przynajmniej na pierwszy rzut oka:gosia1611: kierownik 2: przyjeżdża regularnie co jakiś czas, ale o wiele droższy niż ten 1, odpowiada konkretnie i widać, że zna się na rzeczyMadeleine: kierbud - Marek Jędrusik. Fajny, sensowny, pomaga, interesuje się, dużo bywa. Gaduła. //może ma ktoś kontakt do pana Marka?i mój faworyt:Badenll: Kierownik budowy - super. Pilnuje wszystkiego. Ma uprawnienia do adaptacji projektów. [...] spędził z nimi [dop: ekipa od okien] 2 dni na budowie instruując jak się montuje okna i mało przy tym nie osiwiał. Niestety, puszczone kilka dni temu trzy wiadomości prywatne z prośbą o namiary na razie zostają bez odpowiedzi. A zatem - można mi pomóc przynajmniej na dwa sposoby:1) czy ma ktoś z Was Czytających namiary na ludzi ukrywających się pod tymi trzeba loginami? Może jakoś uda się zdobyć kontakty do choćby jednego z tych kierowników2) może macie swoich kierowników w tym właśnie stylu i możecie polecić? Będę wdzięcznyPozdrawiamKRAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 28.05.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Witam Was, poratujcie mnie proszę bo mam problem który ciężko mi ruszyć. Pozwolenie jest, trzy kandydatury na ekipę są, kredyt lada chwila będzie. Brakuje Kierownika budowy. Mam kilka numerów, ale to dla mnie anonimowi ludzie. A ja chciałbym trafić na takiego lepszego. Lepszego ale nie w tym sensie, że się nie wtrąca, nie przeszkadza itd. Lepszego - tzn. takiego, który się nieco zaangażuje, będzie wpadać na budowę trochę częściej niż musi, przypilnuje ekipę a jak będzie trzeba to opiepszy i pokaże jak trzeba robić żeby było dobrze. No i doradzi, i będę mógł dzwonić do niego wieczorami i pytać o różne dziwne rzeczy. I piszę to zdając sobie sprawę, że zapewne będzie nieco droższy niż taki od wypełniania dziennika budowy tylko. Przejrzałem wątek "Biała lista solidnych - dolnośląskie" to nic dla siebie nie znalazłem, przejrzałem misie - tam tylko jeden ale bez żadnego komentarza, wreszcie przejrzałem poboczny wątek "MOJE EKIPY" i tu było ciekawie, znalazłem trzech którzy z opisu odpowiadaliby mi, przynajmniej na pierwszy rzut oka: gosia1611: kierownik 2: przyjeżdża regularnie co jakiś czas, ale o wiele droższy niż ten 1, odpowiada konkretnie i widać, że zna się na rzeczy Madeleine: kierbud - Marek Jędrusik. Fajny, sensowny, pomaga, interesuje się, dużo bywa. Gaduła. //może ma ktoś kontakt do pana Marka? i mój faworyt: Badenll: Kierownik budowy - super. Pilnuje wszystkiego. Ma uprawnienia do adaptacji projektów. [...] spędził z nimi [dop: ekipa od okien] 2 dni na budowie instruując jak się montuje okna i mało przy tym nie osiwiał. Niestety, puszczone kilka dni temu trzy wiadomości prywatne z prośbą o namiary na razie zostają bez odpowiedzi. A zatem - można mi pomóc przynajmniej na dwa sposoby: 1) czy ma ktoś z Was Czytających namiary na ludzi ukrywających się pod tymi trzeba loginami? Może jakoś uda się zdobyć kontakty do choćby jednego z tych kierowników 2) może macie swoich kierowników w tym właśnie stylu i możecie polecić? Będę wdzięczny Pozdrawiam KRAB Hej, mogę spokojnie polecić pana Marka J. od Madeleine u mnie obecnie kończy prace Kierbuda, nie jest drogi, ale sumienny, dobre pomysły. Mogę spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 28.05.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 HEj, polećcie stolarza do wykonania szafek i blatu do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btheb 29.05.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ja też w Extradachu wszystko kupiłam - dachówkę Koramik Alegra i okna Fakro (wspieramy polskich producentów ) Ja też w końcu kupiłem w extradachu. Jednak za nim się zdecydowałem to wycenę robiłem chyba z 5 razy (konkurencja się przebijała), ale Pan z extraDachu powiedział, że to on będzie miał ostatnie słowo i tak było. Dachówka Creaton Domino, okna fakro, rynny słowackie chyba - element system. Niestety na rynny czekałem b. długo, ale to może z racji niestandardowego koloru... Generalnie polecam się targować, pokazywać ofertę konkurencji, aż do upadłego pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 30.05.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Potwierdzam, że w extradachu da się ponegocjować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 miloszk - rozwiązałeś temat schodów? jeśli nie, to zadzwoń do przedstawiciela Fakro - znajdziesz na stronie, mają schody na zamówienie, cena rozsądna, a może znajdzie dla Ciebie w standardowej ofercie coś odpowiedniego, u nas był inny problem i dali radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 01.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 miloszk - rozwiązałeś temat schodów? jeśli nie, to zadzwoń do przedstawiciela Fakro - znajdziesz na stronie, mają schody na zamówienie, cena rozsądna, a może znajdzie dla Ciebie w standardowej ofercie coś odpowiedniego, u nas był inny problem i dali radę Rozwiązałem - zamontowałem schody 4-5 cm poniżej linii stropu (fakro). Ponieważ sprawa jest tymczasowa (rok, dwa wygląda to tak: http://www.wgraj.net/img.php?mode=show&file=34168&height=598&width=800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.06.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 jak Twoją Żona na to patrzy to co mówi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 02.06.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 jak Twoją Żona na to patrzy to co mówi:confused: nic, a co ma mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 nic, a co ma mówić? że "tak nie może być" ma mówć a jak to "tymczasowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 nic, a co ma mówić? a już widziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.06.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 nic, a co ma mówić? Nie potrafi mówić, czy jest pozbawiona Modułu Marudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts