Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Potrzebuję pilnie osoby spawacza-hydraulika. Mam starą instalację z piecem na więgiel, piec zaczął przeciekać. W domu od miesiąca (!) 10-8 stopni (bez komentarza).

Może piec się uda uratować, a jak nie, to trzeba będzie go wyciąć i wstawić jakiś nowy, może jakaś sensowna używka (koszty). Instalacja spawana, więc podobno potrzebne będą jakieś elektrody.

Rzecz dzieję się nieopodal stadionu/obwodnicy.

Jeśli temat aktualny pisz na priv ...

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

witam,

mam na sprzedaż plytki cotto tuscania grey soul mid 60,5x60,5 rektyfikowane. niestety moj plytkarz prawie w ogole nie zrobil odpadu i zostalo kilka kartonow z 10-13 m2. kartony nowe, plytki kupowane w pazdzierniku, z jednej palety, jedna tonacja, jedna kalibracja, takze idealne. jak cos mozna zobaczyc u mnie 150m2 podlog z tych kafli. cena dla zdecydowanych atrakcyjna, znacznie taniej niz w womagu :)

W sprawie reklamy należy się skontaktować z działem marketingu Muratora. Pozdrawiam.

Ciekawe czy to za to domniemanie że jestem instalatorem/hydraulikiem admin mnie na tydzień zbanował za "spam ofertą handlową" ?

Ciekawy prezent noworoczny nieprawdaż ?

Jeśli tak to tłumaczę wyraźnie: NIE JESTEM INSTALATOREM, PŁYTKARZEM, OCIEPLENIOWCEM, ELEKTRYKIEM, MURARZEM, STOLARZEM itd. a tylko polecałem tych fachowców, których sam sprawdziłem, więcej tego już robił W WĄTKACH nie będę bo najwyraźniej wg niektórych jest to spam.

Sprytniejsi wygooglają mnie w internecie w innych miejscach i tam spytają bo nie wiem czy za podawanie kontaktów na priv też nie dostanę bana - no cóż zobaczymy bo na razie podaję - jeśli to niedozwolone proszę o ostrzeżenie od admina to się dostosuję i już w ogóle na tym forum nie będę podawał żadnych namiarów, a swoje wpisy z wątku o polecanych fachowcach usunę.

W sprawie reklamy należy się skontaktować z działem marketingu Muratora. Pozdrawiam.
tobiasz1985 coś Ty za jeden??? Wyglądasz na świeżo zatrudnionego pajaca w dziale marketingu Muratora, nie mającego zielonego pojęcia o osobach piszących na grupie - przez takich nadgorliwców ludzie znikają z grupy.a adminem naszej grupy nie jest Frankai?

tobiasz1985 coś Ty za jeden??? Wyglądasz na świeżo zatrudnionego pajaca w dziale marketingu Muratora, nie mającego zielonego pojęcia o osobach piszących na grupie - przez takich nadgorliwców ludzie znikają z grupy.Adminem naszej grupy nie jest Frankai?

Hola, hola, panowie nie kamienujcie...bez dowodów :)

Kolega Tobiasz wysłał ordynarną reklamę pewnej firmy (coś z meblami) mając 1 post na forum. Sam kliknąłem jego post do moderacji.

No i moderator zadziałał, tyle że nieco nieudolnie i zamiast się podpisać zostawił tekst sugerujący że to kolega Tobiasz moderuje.

Adminem naszej grupy nie jest Frankai?

Wojgoc - jamci tylko skromny Moderator dla naszej Grupy a nie wszechwładny Admin. Nawet nie zdążyłem zauważyć linka o którymi CODI napisał. W sumie to mi się podoba, że tak szybko tną reklamy.

Swoją drogą - ja tu już na tyle rzadko bywam, że może ktoś zdjąłby ze mnie to brzemię? Może ktoś z tych co się jeszcze budują i często wchodzi?

Ciekawe czy to za to domniemanie że jestem instalatorem/hydraulikiem admin mnie na tydzień zbanował za "spam ofertą handlową" ?

Też się zdziwiłem Twoimi bananowymi wakacjami.

Może za stopkę o groszkach? Swoją drogą - to kultura wymaga, żeby poinformować banowanych za co. Jedne z podstawowych zasad prawa to domniemanie niewinności, postępowanie odwoławcze czy prawo do uczciwego procesu ;)

Też się zdziwiłem Twoimi bananowymi wakacjami.

Może za stopkę o groszkach? Swoją drogą - to kultura wymaga, żeby poinformować banowanych za co. Jedne z podstawowych zasad prawa to domniemanie niewinności, postępowanie odwoławcze czy prawo do uczciwego procesu ;)

Nie wiem za co ani od kogo więc jak widać te zasady nie wszędzie obowiązują :o

Hola, hola, panowie nie kamienujcie...bez dowodów :)

Kolega Tobiasz wysłał ordynarną reklamę pewnej firmy (coś z meblami) mając 1 post na forum. Sam kliknąłem jego post do moderacji.

No i moderator zadziałał, tyle że nieco nieudolnie i zamiast się podpisać zostawił tekst sugerujący że to kolega Tobiasz moderuje.

Dzięki za informację - może się kiedyś dowiem za co konkretnie miałem bana choć wątpię ...

Przymierzam się do skończenia montażu rekuperacji w domu i muszę kupić jednostkę. Najprawdopodobniej będzie to Brink, ale nie miałem okazji widzieć/macać go na żywo. Czy wiecie gdzie we Wrocławiu, okolicy jest taka możliwość? Najlepiej, jak by od razu można było zobaczyć inne reku tak dla porównania ;) Aby zaoszczędzić na VAT, myślę o kupnie z "podstawowym" montażem. Możecie polecić jakąś firmę?

pozdrawiam,

Krzysiek

Witam, wszystkich. Jestem dopiero na początku przygody zwanej budowa swojego domu więc z chęcią będę czerpać z waszych doświadczeń.

Obecnie poszukuję ogrodzenia z demontażu, np. siatki leśnej do ogrodzenia działki na czas budowy. Jakby ktoś coś wiedział czekam na namiary,

pozdr.

Witam,

szukam wykonawcy mebli kuchennych. Mam w planie meble białe lakierowane na mat z frezowanymi uchwytami. Czy ktoś mógłby polecić jakąś sensowną i sprawdzoną firmę od mebli kuchennych? Robiłem już wcześniej meble w różnych miejscach, ale jakoś nie miałem szczęścia do wykonawców.

Pozdrawiam :)

Witam,

Zaczynam z mężem przygodę budowania domu we Wrocławiu i szukamy kierownika budowy. Wstępnie chciałabym się zapytać, czy ktoś ma doświadczenia z firmami:

http://kierowaniebudowaniem.pl/

http://www.nadzorybudowlane-wroclaw.pl/

http://kierownikbudowy.net/

http://www.pro-ds.pl/

Przyznaję, że są to pierwsze strony googla, ale nie bardzo mam pomysł jak inaczej szukać (informacji od znajomych niestety brak)

Bardzo proszę o info na priv i może jakieś dodatkowe namiary na kogoś kogo polecacie ;)