forgetit 08.02.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kuchnia, spiżarnia, łazienka, drzwi, teraz garderoba i szafy wnękowe. Zadzwon do Jędrka i się umów, przywiezie katalogi pooglądasz może coś wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 08.02.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam, czy ktoś może robił ostatnio rozeznanie gdzie i jakie kupić drzwi wejściowe? Raczej do 3000 max. Chyba że warto za coś dopłacić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 09.02.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Dzięki za namiary na wykonawców mebli kuchennych. Ja już swojego wybrałem i mam nadzieję, że będzie ok. Po wykonanym zadaniu dam znać w polecanych ekipach co i jak. miloszk - ja polecam Lakbud albo Budus, bo miałem pozytywne doświadczenia - znajdziesz tam coś za ok 3000 z montażem, ale za troche cieplejsze lub drewniane drzwi trzeba dołożyć. NIE POLECAM drzwi.pl - komedia Barei spokojnie mogła by być nakręcona na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 czy ktoś z grupowiczów poleci podbitkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 13.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Temat zmiany taryfy załatwiony. Cała wizyta w Tauronie trwała 3 minuty, wypełnienie wniosku, dwa podpisy i gotowe. Na dniach mają przyjechać technicy odczytać licznik i od tego momentu obowiązuje zwykła taryfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 13.02.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Na dniach mają przyjechać technicy odczytać licznik i od tego momentu obowiązuje zwykła taryfa. I na to poczekasz ze 2 tygodnie. Przynajmniej ja tyle czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 13.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 u mnie jest tak, okolo 3 tygodnie bylem w BOKu, mial ktos zadzwonić i umawiac sie na spisanie licznika (co prawda nie wiem po co bo licznik jest w granicy) i nikt nie dzwonil, umowa miala przyjsc pocztą - nie przyszla ale za to jak zaloguje sie na EBOK to mam juz wpisaną taryfe G11. ale zadnych nowych prognoz czy czegos takiego tez jeszcze nie dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 15.02.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 W BOK powiedzieli że w poniedziałek wyślą zlecenie na odczyt, przyjadą technicy spisać licznik, ale nic nie mówili że będą się umawiać. Zobaczymy ile to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 18.02.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 W moim przypadku też ma to być około 2 tygodnie. Podobno zlecenie wystawiają, jak dotrze do centrali dokumentacja. Dopiero potem wysyłana jest umowa. Najważniejsze, że nie trzeba już czekać na odbiór budynku ze zmianą taryfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sorajka 18.02.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 u mnie trwało jakiś tydzień od złożenia wniosku do zmiany taryfy, dziś był Pan spisać licznik i zmienić nam na G12:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 18.02.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Fajnie, jeśli potrwa to tylko tydzień, choć coś mi mówi, że u mnie będzie dłużej... A czy technik z Taurona jakoś się umawiał? Czy po prostu kiedyś przyszedł i zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 19.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Fajnie, jeśli potrwa to tylko tydzień, choć coś mi mówi, że u mnie będzie dłużej... A czy technik z Taurona jakoś się umawiał? Czy po prostu kiedyś przyszedł i zmienił? ja musiałem się wczoraj przypomnieć (minęło 2 tygodnie od złożenia wniosku) - dziś mają spisywać licznik dzwonili i wczoraj i dziś by potwierdzić wizytę, ale osobiście naturalnie nie trzeba przy tym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 20.02.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie jest jednak tak źle Złożyłem wniosek w środę po południu, a dzisiaj już licznik spisany Teraz tylko poczekam na umowę w skrzynce i gotowe. Polecam, bo nie warto za prąd przepłacać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 22.02.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 W czwartek zadzwonił technik, że jedzie odczytać licznik i czy będzie ktoś kto mu papier podpisze... Więc 4 dni to trwało.Nowa taryfa obowiązuje od spisania licznika. Czyli od czwartku popołudniu mam taryfe G11 o ile pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radmol 02.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, czy możecie polecić kogoś (najlepiej firmę ale może być też ekipa) do zrobienia podmurówki z wylewanego betonu (z szalunkami itd.) pod przyszłe ogrodzenie panelowe? Do wykonania jest około 125mb takiego muru z prawdziwego zdarzenia. Wysokość całkowita to 80cm pod ziemią i jakieś 20-30cm nad ziemię, szerokość około 25cm, długość już podałem - 125mb. Trzy boki działki - 51mb/22mb/51mb. Teraz pewnie ktoś zapyta a czemu tak? Bo są dziwne warunki ziemne, spadki, nierówności itd. Słupki od paneli chcę docelowo przykręcić wkrętami do tego muru od góry ale to poza zakresem prac opisanych wyżej. Dobrze by było gdyby taka ekipa/firma co by robiła ten murek betonowy, w przyszłości zrobiła też taras (bloczki obrys + piasek i płyty w środku) i może podjazd i chodniczki. Jeśli są takie cuda na rynku wrocławskim to proszę o info:) Okolice Siedlca (droga na Skarszyn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 02.03.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, czy możecie polecić kogoś (najlepiej firmę ale może być też ekipa) do zrobienia podmurówki z wylewanego betonu (z szalunkami itd.) pod przyszłe ogrodzenie panelowe? Do wykonania jest około 125mb takiego muru z prawdziwego zdarzenia. Wysokość całkowita to 80cm pod ziemią i jakieś 20-30cm nad ziemię, szerokość około 25cm, długość już podałem - 125mb. Trzy boki działki - 51mb/22mb/51mb. Teraz pewnie ktoś zapyta a czemu tak? Bo są dziwne warunki ziemne, spadki, nierówności itd. Słupki od paneli chcę docelowo przykręcić wkrętami do tego muru od góry ale to poza zakresem prac opisanych wyżej. Dobrze by było gdyby taka ekipa/firma co by robiła ten murek betonowy, w przyszłości zrobiła też taras (bloczki obrys + piasek i płyty w środku) i może podjazd i chodniczki. Jeśli są takie cuda na rynku wrocławskim to proszę o info:) Okolice Siedlca (droga na Skarszyn). Przecież to będą ogromne koszty - stosunkowo mówię bo to tylko beton w ziemi nie lepiej Ci zrobić ładną siatkę na słupkach osadzanych w otworach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radmol 04.03.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Chcę poznać te koszty. Rozwiązanie panelowe (gotowe betonki) też nie jest tanie a dodatkowo badziewne i nietrwałe... Moja działka jest wyżej od sąsiednich, dodatkowo obok mam pola orne gdzie ciągnikami jeżdżą nie do końca trzeźwi rolnicy więc po takim płotku z siatki za kilka miesięcy nic by nie zostało... Dziwi mnie, że chcę coś zlecić (w sumie dość drogiego...) a nie ma chętnych do pracy Na szukajfachowca.pl też nie ma chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 04.03.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam Podeślijcie proszę namiary do forumowej architekt wnętrz z grupy wrocławskiej. dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 04.03.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Chcę poznać te koszty. Rozwiązanie panelowe (gotowe betonki) też nie jest tanie a dodatkowo badziewne i nietrwałe... Moja działka jest wyżej od sąsiednich, dodatkowo obok mam pola orne gdzie ciągnikami jeżdżą nie do końca trzeźwi rolnicy więc po takim płotku z siatki za kilka miesięcy nic by nie zostało.... Mam panelowe z betonu i nie narzekam na trwałość, do tego jest ładnie pomalowane i estetycznie wygląda. Teściowie mają takie już kilkanaście lat i tylko raz musieli wymienić 3 płyty gdy ktoś wjechał w nie samochodem - nie przebił się jednak przez ogrodzenie. Wymiana była łatwa i szybka. Sąsiad ma takie wkopane w ziemi - prawie cały jeden panel zakopany i nic złego się z nim nie dzieje. Polecam przemyśleć sprawę czy nie lepiej, taniej i szybciej będzie zastosować takie gotowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek123 04.03.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Cześć, Chciałbym porobić (zlecić porobienie) zdjęcia termowizyjne domu, puki jeszcze zimno o poranku.Jesteście w stanie polecić kogoś sprawdzonego, rzetelnego? Z jakimi kosztami powinienem się liczyć?Dom na zachód od Wrocławia. Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts