miloszk 09.03.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam, co sądzicie o cenie 50pln/m2 za ułożenie kostki granitowej na podjeździe 8x4 metry oraz ścieżka 8x2 metr?Jakieś namiary na sensowną kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 09.03.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 jesli to za ułożenie z przygotowaniem podłoża to bardzo tanio. tylko dopytaj czy na pewno to całośc kosztów, abys sie nie zdziwił. u mnie sie okazalo ze podano mi cene bez "podbudowy". wykłocilem sie ale po co miec problem co do kostki to ja mam polbruk, wzialem postarzaną i nie wiem czy dobrze zrobilem. niby fajna ale przez to "obijanie" ma nie tylko nierówne krawedzie ale wprost odłamane kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek123 10.03.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jakieś namiary na sensowną kostkę? Ostatnio w Ząbkowicach Śląskich u kamieniarza widziałem kostkę granitową ciętą (nie łupaną) - cena ok 150 - 200 zł / m2 (w zależności od grubości). Górna powierzchnia gładka, ale nie śliska. Kolor ogólnie szary (ciemniejszy lub jaśniejszy w zależności od użytego kamienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 10.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 jesli to za ułożenie z przygotowaniem podłoża to bardzo tanio. tylko dopytaj czy na pewno to całośc kosztów, abys sie nie zdziwił. u mnie sie okazalo ze podano mi cene bez "podbudowy". wykłocilem sie ale po co miec problem co do kostki to ja mam polbruk, wzialem postarzaną i nie wiem czy dobrze zrobilem. niby fajna ale przez to "obijanie" ma nie tylko nierówne krawedzie ale wprost odłamane kawałki Dzięki za info z kostką, będziemy niebawem wybierać. Co do ceny to jest to kwota za całą robociznę, bez materiałów. Podłoże mam na tyle przygotowane, że jest rzucony na ziemie i wychodzony tłuczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 13.03.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Co do ceny to jest to kwota za całą robociznę, bez materiałów. Podłoże mam na tyle przygotowane, że jest rzucony na ziemie i wychodzony tłuczeń. Sam jeszcze nie zaczalem robic, ale z tego, co widze, to we Wro ceny sie plasuja w okolicach 80-90zl za robocizne z materialami na podbudowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 16.03.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam wszystkich. Na forum jestem nowy. W chwili obecnej poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej z wroclawia ( postawienie nieduzego budynku ) Czy ktos ma takiego pewniaka? jezeli tak prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 20.03.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Karasso, pewniakow nie ma. Nawet do sprawdzonych ekip trzeba miec troche szczescia, wiec nastaw sie na kilkanascie miesiecy stresu i podk...nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dobrze napisane Mogę polecić ekipę, która mi i kilku znajomym, forumowiczom dom wybudowała - Artur Ibowicz tel. 508 098 688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.03.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pan Artur buduje aktualnie dom mojego sąsiada tak że w tym sezonie jest już zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ale cały sezon 1 domu nie bedzie stawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.03.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 zależy od domu (i tego, kiedy zacznie sezon) nie? u mnie jak zaczął w czerwcu, to skończył w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro72 23.03.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hej.Prawdopodobnie przez Tatarakowego sąsiada Pan Artur definitywnie pożegnał się ze mną. Po prawie roku - budowania, docieplania i innych czynnościach. Aż szkoda się zrobiło.Polecam wszystkim i zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 23.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A możecie polecić kogoś od tynku zewnętrznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A możecie polecić kogoś od tynku zewnętrznego? mi tynki wewnetrzne i zewnetrzne cem-wap robił Bartek Pastuszko - 695469977 - i jestem bardzo zadowolony. Najtańszy nie jest ale za dokładność i jakość trzeba zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 23.03.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 a jaki jest teraz przybliżony kosz tynku zewn jeśli można? mniej więcej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 nie wiem - robiłem jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.03.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hej. Prawdopodobnie przez Tatarakowego sąsiada Pan Artur definitywnie pożegnał się ze mną. Po prawie roku - budowania, docieplania i innych czynnościach. Aż szkoda się zrobiło. Polecam wszystkim i zawsze. a to Ty z silki budowałeś? bo wiem, że właśnie kończył prace przy jakimś z silki i dlatego tu się dopiero zacznie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro72 24.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ano z silki...Choć ostatni bloczek to jakoś w sierpniu znalazł swoje miejsce. Potem - jak pisałem - inne zagadnienia. Aż do zeszłej soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 25.03.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Co sądzicie o tarasie z modrzewia syberyjskiego? Chciałbym coś przyjemnego w kontakcie ze stopą. Mogę się poświęcić i impregnować raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 25.03.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Co sądzicie o tarasie z modrzewia syberyjskiego? Chciałbym coś przyjemnego w kontakcie ze stopą. Mogę się poświęcić i impregnować raz w roku. Na pewno wytrzymalszy od modrzewia europejskiego. Polecam również drewno egzotyczne. Ale wiadomo, że modrzew tańszy. Wystarczy impregnować 2 razy w roku (wiosna i jesień). Czyli mycie i olejowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts