ellaj 26.03.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam Oczywiscie potrzebuje czegos to jestem, ale caly czas Was czytam. Szukam kogos od plyt k-g. Dwa skosy w jednym pokoju przeciekly mi i musze je zrobic od poczatku. Jakas dziurka zrobila sie w dachu, ale jest juz naprawiona. Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.03.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Szukałem w "Moje ekipy" ale znalazłem tylko jedną firmę od szamba. Czy jest jeszcze ktoś kto montuje szamba, a może wszyscy maja kanalizację i tylko ja będę mieszkał na wypuczajewie ?Okolice Oławy.Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 27.03.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Szukałem w "Moje ekipy" ale znalazłem tylko jedną firmę od szamba. Czy jest jeszcze ktoś kto montuje szamba, a może wszyscy maja kanalizację i tylko ja będę mieszkał na wypuczajewie ? Okolice Oławy. Dziękuję bardzo. Co to znaczy montuje? chcesz kupić i wstawić w wykop, czy kupić, wstawić, podłączyć, zakopać? Jak kupić i wystawić w wykop, to bierzesz którąś firmę z okolic Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 28.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Co to znaczy montuje? chcesz kupić i wstawić w wykop, czy kupić, wstawić, podłączyć, zakopać? Jak kupić i wystawić w wykop, to bierzesz którąś firmę z okolic Radomia. Chcę zadzwonić, dogadać się w kwestii ceny, przejechać i mieć podłączone, gotowe do spełniania swojej funkcji szambo. Jestem pełen podziwu że budujesz Oliwkę samodzielnie, ja buduję Słoneczną Polanę niestety niesamodzielnie (a może stety ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 28.03.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Chcę zadzwonić, dogadać się w kwestii ceny, przejechać i mieć podłączone, gotowe do spełniania swojej funkcji szambo. Jestem pełen podziwu że budujesz Oliwkę samodzielnie, ja buduję Słoneczną Polanę niestety niesamodzielnie (a może stety ?) Bez przesady nie tak samodzielnie, no i w ogóle to długa historia. Drugi raz na pewno nie zabierałbym się za ciężkie prace sam. Wykańczanie domu zdecydowanie pozwala się napracować ambitnym Na pewno są firmy, które przyjadą z szambem i koparką i zrobią to co trzeba, przewiduję tylko, że będzie to wyraźnie droższe. Ja niestety takiej nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.04.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 hejponieważ sezon budowlany rusza dla poszukujących dekarzy umieściłam ostrzeżenie o swoim partaczu i kłamcy: kędzia na dolnośląskiej czarnej liście link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 01.04.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nie oszczędzajcie na wpisach o partaczach i oszustach . Bezcenne dla budujących własne cztery kąty .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radmol 06.04.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Pytałem o ekipę do wykonania lanej betonowej podmurówki 125mb i szerokości 25cm (80cm w ziemi i 30-40cm nad teren). Nikt nikogo nie polecił. Nie znacie nikogo od takich prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 08.04.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Radmol, jak znajdziesz, daj znac, jakie teraz ceny sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 10.04.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Poszukuję kogoś do przygotowania trawnika pod wysiew. Najlepiej kogoś z traktorkiem - przyjedzie, kultywatorem spulchni, wyrówna, zawałuje itd. Zasiać już chyba mogę sam ale może też i on Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.04.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Poszukuję kogoś do przygotowania trawnika pod wysiew. Najlepiej kogoś z traktorkiem - przyjedzie, kultywatorem spulchni, wyrówna, zawałuje itd. Zasiać już chyba mogę sam ale może też i on Macie jakieś namiary? A w jakich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 13.04.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wrocław i okolice Dokładnie to Środa Śląska mnie interesuje ale z tym pewnie będzie ciężko. Z drugiej strony wszystko jest kwestią kasy więc i odległość pewnie da się zwalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 W Smolcu jest fajna firma: Ekojar http://www.stiga.pl/znajdz_sklep/02/ekojar_krzysztof_jarzebowski.html, pożyczałam od nich glebogryzarkę, ale świadczą też usługi. może spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 14.04.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam, ile może kosztować odbiór instalacji elektrycznej z tymi wszystkimi papierami potrzebnymi do odbioru budynku? 300, 500, 700, 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJ413 24.04.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam, we Wrocławiu poszukuję salonu z przyzwoitą ekspozycją zewnętrznych drzwi CAL (drewno), Hormann i ewentualnie inne "drewno" jeśli akurat ktoś może coś polecić. Za namiar na kompetentnego doradcę/sprzedawcę/salon z porządną ekipą monterską również będę wdzięczny. I druga sprawa: poszukuję producenta/dealera bram garażowych otwieranych pod kątem - u mnie konkretnie 45 stopni. Za wszystko z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sir0cco 24.04.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam, we Wrocławiu poszukuję salonu z przyzwoitą ekspozycją zewnętrznych drzwi CAL (drewno), Hormann i ewentualnie inne "drewno" jeśli akurat ktoś może coś polecić. Za namiar na kompetentnego doradcę/sprzedawcę/salon z porządną ekipą monterską również będę wdzięczny. I druga sprawa: poszukuję producenta/dealera bram garażowych otwieranych pod kątem - u mnie konkretnie 45 stopni. Za wszystko z góry dziękuję i pozdrawiam. To też mój temat teraz. Przyzwoitej kolekcji Cala chyba nie ma nigdzie. Wszędzie pojedyncze sztuki + ekspozycja przekroju drzwi (poprzednie modele). Tyle dobrego że wszędzie stoi jakiś inny model, kolor - coś tam się można zorientować. Możesz podjechać do Lakbudu na Tęczowej, Budusa na ślężnej, Bel-Polu na Bielanach i na Wałbrzyskiej jest dystrybutor Cala i Hormanna. Dodatkowo jest jeszcze podobno kilku dystrybutorów mających inne alternatywne do Cala produkty - na Legnickiej (Mikołajczyk, Galio) Z drzwi sklejkowo-piankowych rozważam jeszcze Stolpaw i Doorsy, ale jeszcze nie oglądałem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 24.04.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ja mam DERPAL, godne polecenia i cenowo konkurencyjne - nie pracuję u nich, spokojnie. piszę bo jak szukałem też rozważałem m.in. CALa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawmel 25.04.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 WitamPoszukuje sprawdzonej firmy od wentylacji mechanicznej z Wrocławia lub okolic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.04.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam, we Wrocławiu poszukuję salonu z przyzwoitą ekspozycją zewnętrznych drzwi CAL (drewno), Hormann i ewentualnie inne "drewno" jeśli akurat ktoś może coś polecić. Za namiar na kompetentnego doradcę/sprzedawcę/salon z porządną ekipą monterską również będę wdzięczny. I druga sprawa: poszukuję producenta/dealera bram garażowych otwieranych pod kątem - u mnie konkretnie 45 stopni. Za wszystko z góry dziękuję i pozdrawiam. CAL-a odradzam bo u mnie dębowe, drogie drzwi wypaczyły się w pierwszym sezonie [strzałka ugięcia drzwi mierzona od strony wnętrza domu to ponad 6 mm], zostały wymienione, ale kolejne po pewnym czasie pomimo korekty montażu ościeżnicy przy wymianie także się wypaczyły, zimą są szpary na dole i górze przez co musiałem dołożyć uszczelki, żeby nie dmuchał nimi wiatr. Gdybym wiedział, że takie przeboje będą z drewnianymi to bym zamontował jak sąsiad metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJ413 27.04.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję wszystkim za informacje. Salony z listy odwiedzę i zobaczę co tam mają. Co do wypaczania drzwi: z tego co do tej pory rozkminiłem w temacie doboru drzwi to chyba istotny wpływ ma miejsce montażu drzwi, tj. strony świata, zadaszenia i inne. Nie "czuję" jeszcze tego, które - gdzie się lepiej nadają. Chyba skrobnę coś o tym w wątku o drzwiach - może czegoś się dowiem. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts