BK 23.08.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Na urlopie byłem w bułgarskim Pirynie i tylko raz nas zlało. A wczoraj po południu była w Karkonoszach przepiękna pogoda i widoczność... Ymmm, Beskid Sądecki - super miejsce na włóczęgę. Czy w stronę Szczawnicy, gdzieś koło rezerwatu Biała Woda, jest jeszcze taka bacówka dość wysoko w górach, gdzie jeszcze łoscypki wędzą prawdziwie owcze i żentycy napić się można? Kurka, też nie raz się tam włóczyłem, czy to pieszo czy to rowerem... Eeeehhh Sławek Łowiecek to jak na lekarstwo - ja widziałam tylko w gospodarstwach agroturystycznych, chyba tylko dla folkloru Ale może i można łoscypki prawdziwe jesce kajsi znaleźć ... Hej W schroniskach czy na szlaku to teraz sprzedają ruskie pierogi ... A co do rowerów - mnówstwo szlaków rowerowych, narty i snowboard też (wyciągi, szlaki ) Ja to z dziećmi powłóczyć się za bardzo nie mogę - ale za parę lat dorosną, to je zabierzemy na ostrą zaprawę w góry, bez telewizora, bankomatu, i samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 23.08.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jak ostatni raz byłem w tamtych stronach to w schroniskach głównie fasolkę po bretońsku sprzedawali , a takich co na rowerach po górach jeżdżą to od głupków wyzywali... Ale łowiecki były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie Rodacy !! Pytanie - jedno z wielu, ktore sie rodza na etapie przygotowania do rycia w ziemi i dalszych prac. Czy skrzynka elektryczna do zasilania placu budowy, posiadajaca ponizsza "konfiguracje" nada sie, ili niet ?? - 2 GNIAZDA 230 V - 1 GNIAZDO 16A/380V - 1 GNIAZDO 32A/380V - GNIAZDO MAKOWSKIEGO Z TRZEMA WKŁADKAMI BEZP.25A - WYŁĄCZNIK OCHRONNY RÓŻ.PRĄD. SP 25/30 - 1 BEZP. B16/240V - 1 BEZP. B20/450V - PRZEŁĄCZNIK RĘCZNY L, O, P - TABLICA DO MOCOWANIA LICZNIKA ZUŻYCIA PRĄDU - KABEL ZASILAJĄCY DŁ. OK. 6 MB, PRZEKRÓJ 4X10MM2 Z gory dziekuje za porady Pozdrawiam BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 hej ! budzić się wrocławiacy ! w kawiarni podałam kafffkę, więc może i tu pomoże ...ktoś się skusi ? http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Może do kawy pączki?http://www.rachwal.pl/images/2_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 witaj Beata własnie pożarłam jakąś słodką bułeczkę ....to i poprawię Twoim pączkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 do tego placek http://www.rachwal.pl/miniaturki/11d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivonesca - specjalnie dla ciebie:http://www.drinksedrinks.hpg.ig.com.br/image/102.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Może ktoś jeszcze się skusi: drink o wdzięcznej nazwie SCREWDRIVER W sam raz na poranek w pracy http://www.drinksedrinks.hpg.ig.com.br/image/67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 24.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 UUUU dzien dobry! Ale tu poczęstunki od rana! Takiego pączka to ja bym chętnie wciągnęła, ale mi się do sklepu nie chce isć więc chyba zostanę przy chlebku z nutellą... BK - nic sie nie martw sama się nie zorientujesz jak wpadniesz w codzienną rutynę. Tę budowlaną tez. Chociaz ja ostatnio tez juz mam dosć wałkowania tematów budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dzięki BK - pyszne aka - jak tam? kopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 No - ja też mam dość wałkowania budowy,pogadajmy o dzieciach.Aka - masz spakowaną walizkę do szpitala?I przyszykowane kaftaniki i pieluszki?Chłopak czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 cześć dziewczyny,od rana imprezujecie - nieźle się dzień zapowiada!!!nie wspomnę o kaloriach...miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 witaj Wojtek a pal licho kalorie grunt to dobrze zacząć dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Nam kalorie niestraszne, a aka musi jeść za dwóch a u mnie to już ściany fundamentowe stoją, budowlańcy mówią że chałupa jest wielka a my jesteśmy mocno zaniepokojeni że musieli się pomylić w mierzeniu - no bo przecież to wszystko się takie malutkie wydaje Jak np patrzymy na łazienkę czy kuchnię to wydaje się niemożliwe że tu się może zmieścić wanna czy meble a salon - no nie, to nie może być te 40 metrów, na pewno się pomylili i wybudowali za małe te pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 BK,u mnie na rysunkach wszystko było takie duże , kto nie przyjdzie popatrzec mówi , że tyle przestrzeni a my sobie stajemy i patrzymy i mówimy - cholerka jakoś wydawało nam się, że powinno być tu więcej miejsca, np. kuchnia ma mieć 15m2 i póki jej nie zmierzyłem to nijak nie mogłem uwierzyć że jest wieksza od mojeje obecnej co ma 10m2 - ale gotowac nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 U nas kuchnia niestety 10 m2 nad czym boleję bo wszyscy lubimy dobrze jeść i gotować ale za to otwarta na jadalnię więc będzie więcej tej przestrzeni Już czuję ten zapach świeżutkich bułeczek drożdżowych albo placka ze śliwkami, w sobotę rano, do aromatycznej kawy na tarasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Beatka,od rana same słodkości Ci w głowie,a nie marzysz o sobotnim długim wylegiwaniu się?ja też mam huchnię otwartą na jadalnię i potem salon ihol - jakies 100m2 na planie a jak jestem w srodku to nie czuje tej przestrzeni.najbardziej czuje przestrzeńw garażu - nie wiem czemu ale tam jak wejdę to widzę te 37m2 - moze dlatego, że jest wyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 cześć głodomory mam pytanie czy ktoś ma lub zna kogoś kto ma lub możę chciał ewnentualnie chce mieć drzwi zewnętrzen firmy "Dziadek" PS wiem ze jest trochę postó na ten temat ale nie ma od niekogo ze znajmoskich albo przynajmniej znajomskich znajomskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 woprz,a co za drzwi? jakieś specjalne?piłeś już kawkę z ciastkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts