dobrzykowice 24.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 a u mnie to już ściany fundamentowe stoją, budowlańcy mówią że chałupa jest wielka a my jesteśmy mocno zaniepokojeni że musieli się pomylić w mierzeniu - miałem to samo, wydawało mi się że zamiast pokoi mam klitki Ale to tylko takie wazenie, jak przykryjesz dom dachem wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dobrzyk,ja już mam dach a wrażenie zostało - myslę, że dopiero po oknach, instalacjach i wylewce ostatecznej całość nabierze prawidłowych kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 24.08.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 U nas się zaczęło! Humus zdjęty. Geodeta z pomocnikami jeszcze pracuje. Ale się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 24.08.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wiecie coś na temat wróżb pogodowych???Bo jak popada, to kiepsko będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Uff,odetchnęłam z ulgąto znaczy że meble wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 kapelusik,jak różne prognozy pokazują, to przez najbliższe dni ma być pogoda w kratkę ale jak życie pokazuje większość chmur deszczowych Odra ściąga nasiebie co często daje efekt taki, że np u Ciebie i u mnie spada 5 kropel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 BK,ale gdzie te meble maja wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wiecie coś na temat wróżb pogodowych??? Bo jak popada, to kiepsko będzie... Kapelusik - gratulki pogoda niestety chyba nie najlepsza, może popadać dziś i jutro: http://pogoda.onet.pl/0,197,38,miasto.html ale bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wojtek,meble generalnie będą wszędzieale jak patrzyłam na naszą kuchnię to wydało mi się niemozliwe żeby tam się zmieściła lodówka, zmywarka i jeszcze parę szafeka w łazience chciałam mieć wannę (taka fanaberia) i też się bałam że nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 BK,to odetchnałem z ulgą - ale martwi mnie czy znajdziesz miejsce na piekarnik czy też sobotnie wypieki w prodizu bedziesz robić?kapelusik, w naszym rejonie jest tendencja do niedużych deszczy chyba, że już leje nad całym Wrockiem, z praktyki wiem , ze sprawdzalność opadów na moim terenie wynosi 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 cześć głodomory mam pytanie czy ktoś ma lub zna kogoś kto ma lub możę chciał ewnentualnie chce mieć drzwi zewnętrzen firmy "Dziadek" PS wiem ze jest trochę postó na ten temat ale nie ma od niekogo ze znajmoskich albo przynajmniej znajomskich znajomskich witaj chyba nie kojarzę nikogo z nicka kto ma te drzwi...ale ogólnie wrażenia na forum są chyba pozytywne sama się nad nimi zastanawiałam, ale jak pojechałam zobaczyć we Wrocku na Avicenny to akurat mieli tam zmianę dekoracji, nie było kobitki która się tym zajmuje i jakoś się wtedy do nich nie przekonałam - chciałam zobaczyć te drzwi które sobie upatrzyłam a ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivo, woprz,jakiś link na te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 24.08.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wojtku, dzięki za dobre słowo.Mam nadzieję, że jak spadnie, to tylko kilka kropelek i nas nie przystopuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 no właśnie Ivo - dzięki za odpowiedź wygląda to ok cena podstawowa to jakieś 30-35 % mniej niż podobne Porty a za te 30 parę procent można je sobie doposazyć antywłamaniowo jakby jeszcze ktoś jeszcze coś to ja jeszcze chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 BK, to odetchnałem z ulgą - ale martwi mnie czy znajdziesz miejsce na piekarnik czy też sobotnie wypieki w prodizu bedziesz robić? kapelusik, w naszym rejonie jest tendencja do niedużych deszczy chyba, że już leje nad całym Wrockiem, z praktyki wiem , ze sprawdzalność opadów na moim terenie wynosi 20% Wojtek - jesteś góralem czy co? zobaczymy czy twoje prognozy się sprawdzą co do wypieków - będzie piekarnik, myślę że wystarczy, musi wystarczyć, mój mąż nie wyobraża sobie soboty bez ciasta - o, takiego: http://www.frenchpatisserie.com/gateaux/photos/bgpeche.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 woprz- Ty myślisz o zewnętrznych? cos mi łazi po głowie że opal takie wstawiła ...ale ręki nie dam .... ...oni są gdzieś z północy - popytaj na grupie podlaskiej lub warszawskiej... Wojtek - http://www.dziadek.com.pl/indexpl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dokładnie o zewnętrznych niby wypowiedzi są ok ale marka dziadek przekonuje mnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 24.08.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Woprz,jeśli sobie dobrze przypominam to Smok ma takie drzwi u siebie (w dodatku montaż wykonał sam - ale wyglądało nieźle). Miał model ze świetlikiem nieco rozszerzającym się ku górze (020). Sam mam zamiar kupić też drzwi od dziadka o nieco rozszerzonym pakieciku antywłamaniowym (090) z płytą, zamkiem listwowym itp., no i przede wszystkim dwukolorowe. Ale jeszcze trochę muszę naśparować geldów...Z tego co pamiętam, to we Wrocku handluje nimi tylko Raab-Kaercher. Smok na razie w necie się nie pokazuje (chyba się już przeprowadził i nie ma netu), ale na spotkania klubowe przyjeżdża. PozdrowieniaSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 a mnie na spotkaniu w sobotę nie będzie ...a z chęcią bym się spotkała z paroma ludzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Sławek dzięx chyba się na nie zdecyduję .... aloe najpierw jeszcze musze je dobrze opoglądać muszę tylko dolożyć do podstawowych drzwi pakiet anty-włamaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts