Frankai 03.04.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 http://www.architecturendesign.net/generate-cheap-green-electricity-from-sunlight-with-solar-roof-tiles/ Dałbyś coś co się wyświetli a nie rzuci komunikatem, że czas oczekiwania za długi Ja taki mam Są jak widać już także szyby z panelami FV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.04.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Jeśli natomiast chodzi o basen, to rozumiem Twoje wątpliwości, ale jeśli nawet na lipiec i sierpień, to i tak godzę się z kosztami. A może samo jacuzzi? Można korzystać nawet poza okresem letnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.04.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ja taki mam Są jak widać już także szyby z panelami FV. ile to Cie kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.04.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 ile to Cie kosztowalo? Link mnie nic nie kosztował Jakbym miał jakieś cuda, to jako stary bywalec - z pewnością byś wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 nooo:rolleyes:, bylem "deko" zaskoczony tymi rozwiazaniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 07.04.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam Forumowiczów. Czy możecie polecić ekipę do układania kostki - będzie brukowa albo betonowa , zależnie od kosztów. Cena ma znaczenie, ale jakość układania kostki chyba będzie w tym wypadku ważniejsza. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.04.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Frankai ma takiego fachowca - tylko, ze z Wieruszowa, jak dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 14.04.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A Frankai podzieli sie kontaktem i informacją, ile płacił za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro72 14.04.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Gdyby Cię to interesowało, wzmiankowani fachowcy mają być u mnie po 20.04 (okolice Pęgowa).Możesz podjechać, popatrzeć i pogadać. Bo co do terminów może być trudno (ja umówiłem się w zeszłym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.04.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Frankai ma takiego fachowca - tylko, ze z Wieruszowa, jak dobrze pamietam. Z Wieruszowa/Wielunia to miałem parkieciarza. Brukarz z Witaszyczek. Namiary w "Polecanych ekipach". Aha - cena z dolnych przedziałów. Doświadczenie duże. Nie liczyć na projektowe wsparcie. Kładą i betonową i granitową (u Natalii). Z racji odległości - nastawić się na "jednorazowy" ich przyjazd. Na drobną robótkę raczej nie przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosto2 24.04.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Poszukuję ekipy do zrobienia przydomowej oczyszczalni ścieków. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone firmy?Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 27.04.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam budujących i już wybudowanych. Bardzo długo nie zaglądałam na forum. Cieszyłam się urokami życia w domku. Ale przyszedł czas na mały remont. Mam w związku z tym pytanie. Czy ktoś z Was zna i mógłby polecić ekipę do renowacji podbitki. Obecna, zabukowana jeszcze zimą wystawiła nas do wiatru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.04.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam Forumowiczów. Czy możecie polecić ekipę do układania kostki - będzie brukowa albo betonowa , zależnie od kosztów. Cena ma znaczenie, ale jakość układania kostki chyba będzie w tym wypadku ważniejsza. Pozdrawiam wszystkich. U mnie Casting wygrała firma Estakada, cenowo przebili wszystkich innych, jakościowo ok. Projektu nie robili, ale wspólnie uzgodniliśmy co i jak [odwodnienie liniowe ze studnią chłonną, spadki, obramowania z kostki granitowej] Układają kostki granitowe, betonowe, a u mnie ułożyli bruk klinkierowy. Poszło szybko i sprawnie, po czasie widzę, że jest dobrze zrobione bo się nie zapadł nawet pod ciężarówką, która przywozi mi co jakiś czas węgiel, kałuże się nie robią jak np. przy pobliskim przedszkolu, gdzie po 3 latach kostka przypomina po deszczu "fale Dunaju". Podaję namiary: tel. 792 828 442 792 929 442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 28.04.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 W "moich ekipach" nie ma praktycznie nic o ogrodzeniach (procz jednej firmy od panelowych), a ja szukam ekipy, ktora mi wykona ogrodzenie w tym guscie:http://www.ogrodzenia.olbud.info/project_img/535924296d09amini_ogrodzenia_palisadowe.jpg Na razie znalazlem tylko sprzedawcow w koszmarnych cenach - bez 300zl/przeslo 2x1,1m i 2500tys./brame minimum nie podchodz. Poleccie producenta i/lub firme montujaca (moze byc, a nawet lepiej, w jednym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 06.05.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam budujących i już wybudowanych. Bardzo długo nie zaglądałam na forum. Cieszyłam się urokami życia w domku. Ale przyszedł czas na mały remont. Mam w związku z tym pytanie. Czy ktoś z Was zna i mógłby polecić ekipę do renowacji podbitki. Obecna, zabukowana jeszcze zimą wystawiła nas do wiatru. Pozdrawiam U mnie kasting wybrała firma wrobruk, cena z materiałem i dodatkowymi usługami to 120 zł (kostka urbanica z Betard). Miałem wycenę z tym samym materiałem za około 110, 130 (firma która wykonuje kostki obok mnie u developera) i 145 od panów współpracujących z Betardem (mam wrażenie że to był tylko pośrednik). Miałem też firmę z okolic Wieruszowa za 100zł z ich kostką ale terminy odległe. To i ja mam pytanie. Potrzebuję studniarza który wywierci studnię i uruchomi pompę pod podlewanie ogrodu. Lokalizacja Maślice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal. 09.05.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Czy jest tu ktoś u kogo firma BUDOTOM wykonywała ogrzewanie podłogowe oraz montowała pompę ciepła i mógłby się podzielić informacją jak wyglądała współpraca? Może być na priv. Chcę zlecić wykonanie instalacji wod-kan oraz podłogówki tej firmie, ale za cholerę nie mogę znaleźć żadnej informacji o nich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 11.05.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam , poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia i elewacji zewnętrznej z Wrocławia . Jeżeli Możecie polecić kogoś z czystym sumieniem będę wdzięczny .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 12.05.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Czy spotkał się ktoś kiedyś z firmą Polmet Metaloplastyka z Nadolic Wielkich produkującą ogrodzenia i bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_OR 20.05.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Kłaniam się. Czy ktoś ma doświadczenia w temacie projektantów / sprzedawców / wykonawców systemów nawadniania? Cena ma znaczenie :-] Z góry dzięki. /M. na forum o automatyce domowej ktoś polecał firmę http://www.irjaza.pl/nawadnianie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 24.05.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 To nikt nie jest w stanie polecic nikogo od ogrodzen, ani dekarzy, o ktorych pytalem wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts