yaro137 27.05.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Doradzi ktoś gdzie w okolicach Wrocławia można znaleźć duży wybór płyt tarasowych? Chodzi o takie betonowe różnokolorowe kamiennopodobne. Najlepiej południe, połódniowy wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.06.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Mam nadziję, że ktoś tu zajrzy, bo potrzebuję aktualnych informacji gdzie i za ile kupujecie beton. Oczywiście mogę obdzwonić betoniarnie, jednak mam nadzieje, że ktoś może jest na bieżąco i oszczędzi mi trzydziestu rozmów, maili itd Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.06.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 jak pamiętam to ceny były zróznicowane w zależnosci od lokalizacji budowy - generalnie istniał nieformalny podział Wrocka i okolic przez betoniarnie.sam pamietam jakie miałem przeboje z przedstawicielem betoniarni znajdujacej się ok. 1km od mojej budowy gdy do fundamentów przyjechała konkurencja, w której szefem był mój kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.06.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Nie strasz moje okolice to gmina Czernica, masz moze jakiś pomysł na betoniarnię w tej lokalizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.06.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 tamta okolica to chyba ABET jak dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.06.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Sprawdzę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 08.06.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Mam nadziję, że ktoś tu zajrzy, bo potrzebuję aktualnych informacji gdzie i za ile kupujecie beton. Oczywiście mogę obdzwonić betoniarnie, jednak mam nadzieje, że ktoś może jest na bierząco i oszczędzi mi trzydziestu rozmów, maili itd Z góry dziękuję za pomoc Beton z CEMEX'u z Kątów Wrocławskich, z dostawą w okolicach Wrocławia: Na chudziak beton B15 - 170zł/m3 netto Beton B20 - 185zł/m3 netto Beton B25 - 190zł/m3 netto Nr do kierownika sprzedaży: 691 695 923 - Kamil Powołaj się na mnie, powinieneś dostać rabat Pozdrawiam Łukasz Termolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.06.2017 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 termolit, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.06.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 z Katów do Czernicy będzie ok. 50km - te ceny uwzględniają transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.06.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 rozumiem, że pracujesz w jęz. angielskim i stąd nie pamiętasz, że na tarasie to możesz powiesić HUŚTAWKĘ Zap... po polsku. Takie mam braki w spaniu, że nie jestem w stanie usatysfakcjonować upierdliwych kolegów z forum A może zamiast powiesić Huśtawkę, powieszę pana Czepialskiego? I jeszcze przypiekę go na wolnym ogniu, jak to pan Sienkiewicz pięknie opisywał w swojej książce. Pewnie gdyby nie wspaniała córeczka tego czasu by starczyło, ale jak się zaplanowało dom na 2 dzieci, to trzeba było plan zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.06.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Pewnie gdyby nie wspaniała córeczka tego czasu by starczyło, ale jak się zaplanowało dom na 2 dzieci, to trzeba było plan zrealizować jak kojarze, to śpisz z małżonką na wąskim łóżku, więc i tak dobrze, ze tylko 2 dzieci macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.06.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 jak kojarze, to śpisz z małżonką na wąskim łóżku, więc i tak dobrze, ze tylko 2 dzieci macie Nie wiem co kojarzysz i skąd Łóżko 160cm. W poprzednim 110 bodajże. A dzieci dokładnie tyle ile chcieliśmy Wtedy kiedy chcieliśmy A nawet takiej płci jak chcieliśmy Gdyby dodać do tego inne kwestie - ojciec dyrektor zaproponowałby nam rolę ambasadorów dla programu naturalnego planowania rodziny Dzisiaj żona znowu coś bąkała, że może jeszcze jedno... Szkoda, że 20 lat temu tego nie proponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2017 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Nie wiem co kojarzysz i skąd Łóżko 160cm. W poprzednim 110 bodajże. czyli dobrze kojarzyłem, ze śpicie/spaliscie na wąskim łózku:wave:. Skąd:confused: - jakbyś się cofnął ze 150stron dyskusji na tej grupie to byś znalazł swój wpis o tym szerokim łożu małżeńskim:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.06.2017 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 czyli dobrze kojarzyłem, ze śpicie/spaliscie na wąskim łózku:wave:. Skąd:confused: - jakbyś się cofnął ze 150stron dyskusji na tej grupie to byś znalazł swój wpis o tym szerokim łożu małżeńskim:yes: 160 to wąskie? 110 zapewniało już wygodne spanie. Pamiętam za czasów pierwszej ciąży (tak już pod koniec) zdarzało nam się wspólnie zdrzemnąć na złożonej sofie. Ile to może być - 60-70 cm? I jak się przewracałem z boku na bok, to nie spadałem na podłogę Ale może dość tych łóżkowych analiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.06.2017 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Ostatnio poczytałem jak to liczniki inteligentne zawyżają wskazania jeżeli ma się energooszczędne (LED) żarówki. Chyba będę musiał sprawdzić swój licznik, bo faktycznie po wymianie żarówek wzrosło mi zużycie, zamiast spaść. Możliwe, że coś innego było powodem, ale szykuję się do sprawdzenia. Na razie przypadkowo moja firma sprzedawała po 20zł liczniki po jakimś projekcie. Innego typu niż mój. Też elektroniczne, ale za 20 zł mogę sobie zrobić test. Jak się pomiary rozjadą - reklamuję. Jak nie - szukam licznika starego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.06.2017 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Masz wiecej tych liczników? Chętnie kupie by sprawdzić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.06.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Pozdrawiam stałych bywalców;) nowych teżbedę zaglądać częściej, (upadłam na głowę) przerabiam poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.07.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam wszystkich Frankai, Wojgoc, nie spodziewałam się, że jeszcze tu Was spotkam Miło Was przeczytać Wpadłam w wolnej chwili, jak uruchomiłam nowy laptop (poprzedni uniemożliwiał mi normalne pisanie na forum, więc się zniechęciłam). Przeglądałam też ekipy w poszukiwaniu namiaru na mojego dekarza (bo chyba robił też u Natalii Stańko). Przy którejś z wichur ruszyła się nam dachówka i znalezienie kogoś, kto to poprawi graniczy z cudem. Nowego domu nie buduję, w tym wybudowanym żyje mi się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.07.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Spirea, co u Ciebie słychać??? W skrócie - w zasadzie bez większych zmian, wciąż w tzw. niedoczasie. Obiecałam sobie, że ten rok poświęcimy na zakończenie wszystkich spraw niezakończonych z budowy, ale nie wiem, czy się uda. Trochę tego jest, a niektóre miejsca, to już się na remont nadają. Zaraz w sierpniu będzie 5 lat, jak się przeprowadziliśmy. A Ty jesteś już u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJ413 28.07.2017 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Witam, Czy zna ktoś i może polecić instalatora/serwisanta Immergasa operujacego na terenie Wrocławia i okolic (konkretnie wschód). Chodzi o montaż nowego kotła wraz ze zasobnikiem i całą armaturą w kotłowni. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts