Wiech 24.08.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Witam całą grupę.Jeżeli można się przyłączyć chętnie skorzystam z kawki i tego przepysznego ciacha.Pozdrawiam .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ale wy łakomstwo uskuteczniacie do roboty !!!! domy budować a ciacha wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 woprz - zajrzyj tylko do kawiarenki - tam to dopiero łakomstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 no właśnie nic tylko jedzą i jedzą a domki to się niby same wybudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 woprz,domki z pierników budują,BK,czemu miałbym być góralem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 bo wziąłeś się za przewidywanie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ale o pogodzie tylko z kapelusikiem bo to moje rewiry i wiem jak chmurki omijaja te teren, np. w sobotę szła od Legnicy potężna chmura deszczu i poszła na Oporów i w tamata stronę a u nas spadło jak u księdza na mszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 no to powinieneś się cieszyć (żę nei padało u ciebie) bo jeszcze dachu nie skończyłeś a tak przy okazji to jak myślisz kiedy ci skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ale o pogodzie tylko z kapelusikiem bo to moje rewiry i wiem jak chmurki omijaja te teren, np. w sobotę szła od Legnicy potężna chmura deszczu i poszła na Oporów i w tamata stronę a u nas spadło jak u księdza na mszy Hej A jaka pogoda będzie dziś i jutro w okolicach Gajkowa (południowy wschód)? Będę wdzięczna, zależy mi na pogodzie, bo izolacje fundamentów robią i drenaż A może jeszcze umiesz zaklinać deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 jak dalej będą robić jak dziś (az dwóch się zjawiło) to mam obawy czy skończa prze Wigilią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 to może oni własnoręcznie te dachówki wypalają w piecu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dachóweczka jest very best ale problem polega na tym, że firma ma wg mnie zza szeroki front robót i codziennie ludki jeżdża na różne budowy - póki co za robotę nie płaciłem tylko za materiały więc jak się wkurzę to powiem dziękuję, raz już się zjeżyłem to ruszyli z kopyta widać potrzeba znowu.a dach nie należy do łatwych i przyjemnych w układaniu co pewnie woprz potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 wojtek, to może użyj słów których nie przytoczę tutaj przez wzgląd na damy nawet sama ich dobrze nie znam, słyszałam parę razy w życiu, pono działają na ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 to działa na bezposrednio robiących, natomiast z szefem musze pogadac normalnie bo to taki sam człek jak ja. ale woprz trafił w dyszkę z pytaniem o dach bo dziś mnie osłabili liczebnością załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wojtek dobry zjeb motywuje nawet szefa jak pisał Gudziński o ruskich w łągrach: "oni nie są źli oni są po prostu tak nauczeni" a dach mogłeś złamać jeszcze w conajwyzej 2 miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ale to jeszcze nie jest za póżno by to zrobić, gdzie proponujesz łamańce/a moze jakies dodatkowe zakole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.08.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 mógłbyś se małą wieżyczkę strzelić (strzelniczą) od strony sąsiada co by można dziada skutecznie przy grilu ostrzelać albo obrzucić granatami (zaczepnymi ma się rozumieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.08.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 pomysle nad tym, wieżyczki mi sie nie podobają ale może dodatkowy punkt strzelniczy z działka automatycznego od strony sasiadaa tak na marginesie to podoba Ci się moja dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 25.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Zastąpię dziś Ivo i powiem wszystkim Dzień Dobry!!! Co do pogody - przepowiednie Wojtka się sprawdzają. Byle tak dalej. U nas dziś dalej wykopki - pod ławy. Wczoraj pracowało razem 8 osób - aż miło popatrzeć jak robota do przodu idzie. Wpjtku, pogoń swoich, bo cię przegonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 kapelusik - Wojtek musi góral jest panocku, a jaka pogoda w sobote bedzie? Bo barana piecemy , hej! co do ekipy - u mnie też jakoś siedmiu wczoraj się doliczyłam - szef sam osobiście pilnuje chłopaków, kończą ściany fundamentowe, i zaczynają jutro wieniec nad fundamentami - w przyszłym tygodniu ściany zaczną, zobaczymy jak im to pójdzie. Też by się przydała pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts