bobiczek 05.02.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Popieram.Ta Sauna bez obrazy, jest na wszystkich grupach dyskusyjnych wysłana hurtem.Na innych forach myślę że chyba też, prawda?Oczywiście bez urazy jeśli się mylę.A swoją drogą gdybyś uważnie śledził(a) dyskusje wiadomo do kogo z tą sauną uderzyć(do mnie nie - mam dopiero wielkie rozkopone i rozgrzebane nic + trochę drenaży i murów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 BOBICZEK! Bez urazy. 1.Napotkałem ostatnio człowieka, który nie uzyskał żadnej informacji dot. sauny, łaźni, błądząc po różnych forach. 2. Na innych forach mnie nie znajdziesz.3. Stan Twojej budowy jest odpowiedni na to aby zastanowić się czy chcesz mieć saunę lub łaźnię, a jeżeli tak to gdzie?Mam nadzieję, że moja wiedza będzie przydatna. POZDRAWIAM ALTANA! Lubię spotkania towarzyskie. Akwizytorem nie jestem, aczkolwiek od 7 lat prowadzę firmę, która montuje takie miłe dla ciała urządzenia. NAJWAŻNIEJSZE jest to, że prywatnie jestem pasjonatem sauny, łaźni ( tradycyjne tureckie i rzymskie ) i poza sprzedażą i montażem, zajmuje mnie temat różnych rozwiązań stosowanych na świecie ( w szczególności z zachowaniem tradycji ). POZDRAWIAM ! i mimo wszystko oczekuję pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 ALANTA! Wybacz za przemianowanie Cię na ALTANĘ.Sorry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.02.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Witam wszystkich! Na forum jestem pierwszy raz, ale mam nadzieję, że się tu zadomowię... Przymierzamy się do budowania chatki niedaleko Wrocławia. Bardzo chętnie spotkam się z forumową bracią gdziekolwiek w naszym miasteczku! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAN069 06.02.2002 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 WITAM FORUMOWICZÓW TEN SAM "PROBLEM" CO U YEMIOŁKI ...co za zbieg okoliczności...?! TO I JA SIĘ DOPISUJĘ JAKO ŻYWO. /POPIERAM IDEE LOKALU Z "ŻARCIEM"/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 06.02.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 Witam Wszystkich Budujących,od pewnego czasu przeglądam regularnie liste dyskusyjną, szczegolnie czesto od uzyskania pozwolenia na budowe. Zorganizowanie spotkania z osobami z grupy wrocławskiej bedzie swietną sprawą. Zgłaszam swoją osobę, jako zainteresowaną spotkaniem, moze byc w IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 06.02.2002 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 A ja nadal będę obstawać przy egipskiej. Dzisiaj po egzaminie poszliśmy tam grupą 12 osób na obiad - atmosfera w tym lokalu jest nie do przecenienia - a jedzenie mają PRZEPYSZNEpozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.02.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 jeśli nas stamtąd nie wyrzucą - czemu nie? jako alternatywę proponuję Los Locos - tam też jest jedzonko, a za darmo można zarezerwować osobną salkę, gdzie kilkanaście osób swobodnie się zmieści i można gadać do woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 08.02.2002 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 Dlaczego mieliby nas wyrzucić????!!!!!!!!!! Tam jest przesympatyczna obsługa i nie ma problemów z rezerwacją. Jest też osobna salka - i pewnie można ją zarezerwować, tyle, że nie wiem czy jest sens - wystarczy moim zdaniem zarezerwować stoliki. pozdrowienia Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 On 2002-02-08 15:53, Agnicha1704 wrote: Dlaczego mieliby nas wyrzucić????!!!!!!!!!! bo myślę, że posiedzimy w knajpce dłużej niż pół godziny.... a żarłodajnie liczą zazwyczaj na rotację klientów i patrzą niezbyt przychylnym okiem na liczną ludność zasiedziałą nad pustymi talerzami , co może nas przyprawić o nerwowe tiki takie jest moje zdanie, ale nie upieram się... a jeśli znów będziesz w Egipskiej, to możesz spytać, czy nie mają z tym problemu? ps.a może zorganizujemy jakieś improwizowane spotkanie przedwstępne? w końcu kilka osób jest z Wrocka, można wypaść kiedyś na szybkie piwo i niezobowiązujące pogaduchy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 11.02.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Wiem, ze nie mają z tym problemu w Egipskiej, bo ostatnio tak przesiadywaliśmy i nie było problemu!!! W przeciwnym razie nawet nie wspominałabym o tym lokalu. Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 OK,OK!!! ...ale w mojej wypowiedzi był jeszcze ps.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Ale się porobią podgrupki w tej podgrupie i dojdziemy wtedy do liczby partii w Polsce. Nie wiem, czy to będzie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 ale dlaczego?? nie rozumiem... z tego co widzę - na spotkanie szykuje się dobrych kilka osób. ciężko będzie jednorazowo porozmawiać ze wszystkimi. jeśli spotkalibyśmy się wcześniej - można by pogadać o swoich doświadczeniach [choć przyznaję, że moje są na razie marne], a na spotkaniu ogólnym - poświęcić swą uwagę innym osobom. to była luźna propozycja, spowodowana odległym i mglistym terminem spotkania ogólnego nikogo na siłę nie agituję - po prostu mam bardzo pozytywne doświadczenia ze spotkań z wirtualnymi znajomymi z innych for... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 noooo wcelowałyśmy z odpowiedziami równo w tej samej minutce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2002 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Kolejno odlicz (po raz kolejny):Agnicha1704, Alanta, Baba, Beata, Bobiczek, Daniel, Darek, Frankai, GKwiatkowski, Jan069, KrzysiekS, Lullabysta, Piramidka, Skunks (z wujkiem dla jaj?), Yemiołka. Razem 15. Kogoś pominąłem?Pozdrawiam Sauna - umawiaj się na spotkania indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAN069 11.02.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 No nie żebym miał hopla na punkcie swojego nicka, ale zarejestrowałem się jako JANO 69, /pisane razem/. ... a nuż wpadnie na forum parudziesięciu innych pacjentów o takim nicku , to przynajmniej trochę czasu minie zanim mnie dogonią A na poważnie: jestem za "Egipską", gdyż nigdy jeszcze jej nie odwiedzałem, a ciekaw jestem co tam podają?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 12.02.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2002 JANO69 pyszne jedzenie, dobre piwo i wino. Polecam szczegóknie stek Horusa (z polędwicy wieprzowej) - jadłam różne dobre potrawy w różnych częściach kraju a i na świecie - ale ten stek bije wszystko na głowę. Gdy zaprowadziłam tam mojego męża (zagorzały przeciwnik jedzenia w lokalach - długo w delegacjach i ma dość takiego jedzenia) to aż mu się oczy zaświeciły gdy spróbował. Pychota.pozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAN069 12.02.2002 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2002 )) !!! BĘDE NA "MURBETON". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 13.02.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Witajcie wszyscy. Prześledziłam dotychczasowe wypowiedzi wszystkich i nie znalazłam konkretnej daty spotkania. Ustalono do tej pory, ze spotkamy się w połowie kwietnia (14.04.2002?) w niedziele. Uważam, ze niedziela to dobry dzień, pozostaje tylko godzina o której do tej pory nikt sie nie wypowiedział. Nie jestem z Wrocławia, więc sprawę miejsca spotkania napewno ustalą osoby mieszkające blizej. USTALMY COŚ KONKRETNEGO - DATĘ!, bo jak to w życiu bywa rózne rzeczy moga się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts