dobrzykowice 27.08.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Potwierdzam mój udzial w imprezie wraz z żoną .Dobrzyku odezwij się na priva.Wiech Ja też jakby co jestem Wiech a wjakiej sprawie mam się do ciebie odezwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 No i ostatnio intensywnie wybieram glazurę do łazienki i wannę, meble kuchenne, myślę nad aranżacją salonu - może trochę za wcześnie, ale to chyba najprzyjemniejsze w budowaniu może i najprzyjemniejsze ale i z całą pewnością najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Grupo droga, coś śpicie wszyscy rozleniwieni wakacjami - bo nie upałem ... Pusto, ciemno ... oj pospałbym teraz bom zmęczony okrutnie - ale mile zmeczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 27.08.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Wpisujemy się na imprezę: Gagatka, gagat i mały Gagatek. Na 15 nie zdążymy, przyjedziemy trochę później. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 cholender - ja do końca nie wiem... Jak już wspominałam, mój Szanowny Brat (jedyny) się jutro uparł ożenić (chmmm... 37 latek - może to ostatnia szansa..) a ponieważ on jest dziwny - nie wiem nic CO BĘDZIE PO ŚLUBIE. Tzn-po uroczysości slubnej Ślub jest o 10.30 w USC a potem ... słyszałam różne wersje, a która jest prawdziwa okaże się jutro..... W każdym razie adres sobie drukuję i jakby co - będziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.08.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 gagata jesteśmy wszyscy dorośli nietrudno się domyślić co będzie po ślubie w końcu chłopak 37 lat czekał ... na pewno goście weselni będą mieć wolne popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.08.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 BK, to Mariusz z Radomia ma czarne BMW służące m.in. do rozwiązywania problemów sąsiedzkich, ja natomiast mam normalne autko pewnie - jeep grand cherokee albo land rover - OK Fajne autka znałam kiedyś ludzi z RPA - mówili że ci którzy land roverami jeżdżą na wyprawy do fryzjera (jak sama nazwa wskazuje) kupuja takie specjalne spraye imitujące błoto z buszu żeby wyglądać profesjonalnie Może zrobimy biznes - błoto z budowy sprzedawać na Solnym? oj, chyba piątkowa głupawka, czas do domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Lista Gagat (z Gagatkami) Gagata (z osobą towarzyszącą - a może z bratem i szwagierką? ) (Gagat i Gagata - przypadkowa zbieżność nazwisk czy jesteście rodziną?) dobrzykowice Betka z rodziną Wiech z rodziną BK z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.08.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Uciekam na budowę do zobaczenia na imprezie u Vardo.Będę trochę póżniej.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.08.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam Postaram sie byc na 100% - moge sie spoznic bo bede wczesniej tyrac "z drugiej strony gory", wiec przebrac sie wypada ) Pzdr milego weekendowania BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.08.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witajcie no i jak było u vardo ? - szybko zdawać relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 30.08.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Kolejna nieobecna wita. No i jak było? Jakies zdjęcia zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 30.08.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witaj Ivo.Nie mam porównania z innymi imprezami ale na tej było super.Vardy dom a właściwie twierdza z wieżyczką stoi na wzgórzu ok.1 km od wioski.Na mojej działce ten dom wyglądałby jak gargamel,ale tam posrodku wzgóz na szczycie, jest idealnym miejscem na ten projekt.Gospodarze przemili,dziękujemy Vardo za przemiłą atmosferę,oraz przepyszne prosiaczki na rożnie.Z mojej strony brakowało mi tylko pozostałych uczestników grupy z którymi chciałem się poznać.Byłem z żoną i najmłodszym synem który nie chciał wracać z powrotwem do domu.Zdjęcia były robione myślę że ktos je pokaże(mój aparat się popsuł) .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 30.08.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam Cię również Kapelusik i pozostałych z grupy .Twój post wyskoczył ,mi w trakcie pisania.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.08.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam wszystkich, vardo - dzięki za super imprezę - było bardzo miło, prosiak pyszny, no i super towarzystwo Trzeba przyznać, że lokalizacja jest piękna - nie każdy ma z sypialni widok na Sobótkę, Ślężę, Świdnicę, okoliczne miejscowości i góry Jedynie mój mały synek dał mi się we znaki - upodobał sobie okno (dziurę na okno) na półpiętrze, skąd podziwiał widoki - no i chciał tamtędy wyjść musiałam niestety przerywać interesujące rozmowy żeby biegać za naszym maluchem - za co przepraszam Impreza była naprawdę super, żałujcie wszyscy, którzy nie mogliście być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.08.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 dzięki za relacje ...żałujemy BK, żałujemy .....odrobimy na następnej imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buniek 30.08.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Kiedyś przeglądałem listę polecanych wrocławskich wykonawców, chyba na pliku do ściągnięcia, nie jestem pewien. Możecie przypomnieć jak to to namirzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.08.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Kiedyś przeglądałem listę polecanych wrocławskich wykonawców, chyba na pliku do ściągnięcia, nie jestem pewien. Możecie przypomnieć jak to to namirzyć? namierz jakikolwiek post dobrzykowice (na tej stonie powyżej chyba też jest) - tam w podpisie jest link do stony, na którą są wpisani Ci wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 No ja jednak przyjechać nie mogłam.. Tak się w końcu porobiło... Bardzo chętnie obejrzę chociaż fotki... Jeśli chodzi o kominkarzy we Wrocku - może to Was zainteresuje - robiłam rozeznanie, było u nas czterech różnych. Chodzi o zakup wkładu z zamontowaniem i obudowaniem (są już rozprowadzone rury do DGP). Cena sumaryczna wahała się od 5 do 10 tysięcy! Niezła rozbieżność, co? I wcale nie ze względu na rodzaj surowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 cześć Gagata mnie interesuje sama obudowa - jestem ciekawa na co się ostatecznie zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts