Ivonesca 01.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ivo, czyzbyś miała coś przeciw skorpionom? wręcz przeciwnie - sama nim jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ivo,ja jestem ze srodkowego dnia ale ostatnio moje żądełko się utemperowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.09.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ivo, to Ty też jesteś skorpion?!?He, he Jeszcze jedno pytanko mam do Ciebie. Podobno korzystałaś z porad architekta ogrodów. Mógłbym wiedzieć ile taka przyjemność kosztuje (porady i ewentualnie projekt) i na jakiej zasadzie liczy się honorarium?Jesienią chciałbym zacząć walczyć z ogrodem, a wiosną ruszyć z kopyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 w końcu zamówiłem tynk zewnetrzny, nigdy bym się nie spodziewał że to tyle kosztuje 250 m kw , szacuję że nie powinienem przekroczyć 6 tys. złotych , a gdzie robocizna ?? A robię najtańszy, mineralny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 01.09.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 dobrzykowiceczyżby aż tak dużo? oznaczałoby to aż 24/m2... to chyba jakiś topowy gatunek tynku mineralnego.... no i pewnie gruba warstwa... typowy (quickmix, terranova) mineralny do lekkiej mokrej kosztował w kwietniu: poniżej 10zł/m2 mam pytania: 1. od pewnego czasu mozna kupić używane kotły gazowe i olejowe. czy kroś zna firmy lub osoby trudniące się takim handlem? zastanawiam się nad kotłem węglowym z podajnikiem... czy takie urządzenia też są dostępnej z drugiej ręki? 2. szukam inspiracji dla moich cieśli co do zdobień krokwi i więżby na ścianach szczytowych. jeśli ktoś zna ładne przykłady z okolicy to chętnie pojadę pooglądać 3. czy ktoś z Was planuje lub ma taras nad pomieszczeniami a więc w efekcie stropodach? interesuje mnie skuteczna i pewna hydroizolacja. Najlepsze rozwiązania to płachty HDPE (jakieś 1,2mm, gwarancja 40 lat) są też rozwiązania tradycyjne, bitumiczne... pytanie zadałem również w innym miejscu ale może ktoś z was też to już studiował... 4. czy ktoś z obecnych na imprezie u Vardo ma do niego lub jego majstra kontakt telefoniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.09.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 dobrzykowiceczyżby aż tak dużo? oznaczałoby to aż 24/m2... to chyba jakiś topowy gatunek tynku mineralnego.... no i pewnie gruba warstwa... typowy (quickmix, terranova) mineralny do lekkiej mokrej kosztował w kwietniu: poniżej 10zł/m2 To jest własnie quick mix : 1,5 cm tynku lekkiego grunt struktura 1 mm baranek biały farba silikatowa to daje w sumie 19 zł za m kw. Do tego listwa krawędziowe i styropian którym muszę tymczasowo wypełnić wneki na skrzynki od rolet całośc powinno sie zamknąc w ok 5500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dzień dobry grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivo, ja jestem ze srodkowego dnia ale ostatnio moje żądełko się utemperowało ale skorpion to skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ivo, to Ty też jesteś skorpion?!? Ty też ...znaczy że Ty też?? kiedyś była jakaś ankieta ze znakami zodiaku i skorpiony były nawet w czołówce budowniczych ...z jakimś rogatym znakiem...baranem czy koziorożcem Jeszcze jedno pytanko mam do Ciebie. Podobno korzystałaś z porad architekta ogrodów. Mógłbym wiedzieć ile taka przyjemność kosztuje (porady i ewentualnie projekt) i na jakiej zasadzie liczy się honorarium? Jesienią chciałbym zacząć walczyć z ogrodem, a wiosną ruszyć z kopyta... odpowiedź na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 cześć grupo,Ivo - podeślij mi też namiar na ogrodnika - z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 02.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ale skorpion to skorpion Potwierdzam. Kolejna skorpionka się melduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 o ludzie ...czyżby skorpiony opanowały grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 cześć grupo, Ivo - podeślij mi też namiar na ogrodnika - z góry dzięki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 witam grupę melduje się rogaty koziorożec coby nie było że same skorpiony a tak w ogóle to czego się nie chwaliliście że macie urodziny? mocno spóźnione życzenia urodzinowe dla skorpionów jutro piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dzięki BK, za niedługo przyjdzie czas na życzenia w normalnym terminie.czemu bierzesz dachówkę cementową a nie ceramiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 a tak w ogóle to czego się nie chwaliliście że macie urodziny? mocno spóźnione życzenia urodzinowe dla skorpionów Beatko - skorpiony mają urodziny w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Sorry! pomyliłam chyba z rakiem (moja teściowa ) wojtek biorę cementową bo jest o jakieś 10 tys tańsza - drobiazg dla mnie to spora kwota (jakieś 1/5 pensji ) a wygląda też fajnie wolę sobie za te pieniądze kupić pół samochodu albo i 3/4 samochodu jak widzę te korki w mieście to zaczynam się zastanawiać nad kupnem drugiego autka już teraz przed wyprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,ale za 10tys zł nie kupisz Voyagera a jak kojarze to takie autko Ci się marzy,a na korki najlepszy skuter za max 5tys - wszędzie nim przejedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.09.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wolę sobie za te pieniądze kupić pół samochodu albo i 3/4 samochodu jak widzę te korki w mieście to zaczynam się zastanawiać nad kupnem drugiego autka już teraz przed wyprowadzką BK dodatkowe autko w mieście nie zmniejszy korków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 02.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witam GRUPĘ.Aż miło poczytać o Waszych pracach budowlanych oraz domowych .Byłem wczoraj w gminie odnośnie wodociągu.Ja wyłoże 7 tyś zł ,a sąsiad 3 tyś (który ma zamiar się wprowadzić się za 3 lata).Gmina obiecała mi dać na piśmie umowę że jeżeli ktoś w przeciągu 10 lat będzie chciał się wpiąć do wodociągu będzie się musiał z nami rozliczyć.Mało tego oprócz rozliczenia z nami będą musieli zaspłacić gminie 1100 zł za przyłącze .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts