miwol 02.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Cześć Grupo! Rzadko teraz "bywam", mam zalegości do przeczytania, już 104 strona! Dwa pytanka: czy kupowaliście coś w hurtowni POLAN-BUD na ul. Kupieckiej? Ja wziąłem tam przed majem i vat-em porotherm z opcją przechowywania na ich placu. Ostrzegam bo ta hurtownia właśnie pada a ja w pośpiechu wywoziłem w zeszłym tygodniu od nich moje materiały żeby nie wsiadł na nie jaki syndyk... Jeśli coś tam macie zmagazynowane to warto się zainteresować... I drugie pytanko: czy nie wiecie gdzie w okolicach rynku można kupić GNIAZDKA ELEKTRYCZNE? Muszę za chwilę wyskoczyć z pracy po dwa takie ale żaden elektryczny sklep tutaj mi się nie kojarzy... Pozdrawiam - Miwol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wolę sobie za te pieniądze kupić pół samochodu albo i 3/4 samochodu jak widzę te korki w mieście to zaczynam się zastanawiać nad kupnem drugiego autka już teraz przed wyprowadzką BK dodatkowe autko w mieście nie zmniejszy korków ale skróci czas dojazdu z 40 minut do 15-20 minut ja niestety muszę przejechać przez całe miasto w 12-tce jadę 40 minut w tłoku a w autku przyjemnie muzyczka klima tylko faktycznie za 10 tys to nie wiem czy uda mi się kupić tego land rovera czy galaxy ale voyager też może być, ładne autko jak byście słyszeli o takiej okazji to dajcie znać miwol - chyba najbliżej do galerii dominikańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 02.09.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 miwol,to nie rynek, ale może na Dworcową byś podskoczył- tam są obok siebie takie dwa konkurujące ze soba małe sklepy (jak one się nazywają ) - schodkami do góry. Tam dostaniesz na 100 %. Nigdy nie widziałm tam żadnej kobitki oprócz siebie samej. Oczywiście z własnych chęci tam nie zalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 milwo - może tęczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 miwol,rógOdrzańskiej i Kiełbaśniczej - jest tam sklep z lampami i różnymi wyłącznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 02.09.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtku, mówisz o tym naprzeciwko motoryzacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 02.09.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK - nie ma problemu z zakupem Voyagera za 10 tys. złotych (oczywiście rocznik <92 ze starą klasyczną budą) i to jest zabawka w której można się naprawdę zakochać... niestety ja po kilku latach takiej zabawy odpuściłem bo koszt serwisu tego cacka zagrażał planom budowy naszego domku. A voyagerek był kochany... w Chorwacji spaliśmy we dwoje w nim (miałem w nim łóżeczko 2x1,4!) bo nie chciało nam się rozbijać namiotu... no i takie zabawki jak tempomat... ale to co do dzisiaj w naszej kaczuszcze mi doskwiera to brak miejsca na walizkę z papierami koło mnie (oczywiście jak mam pasażera) ... słowem: dobre dla szczęściarza lub pasjonata... teraz przydałby się taki farmerski pick-up... może w kolejnym wcieleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dachowiec,zdaje się że teraz to musisz szybciutko zmienić kaczuszkę na coś większego - najlepiej kombi, bo maleństwo zawsze zabiera w drogę najwięcej bagaży (mata do przewijania, wózek, wanienka, becik, ubranka, tona pieluszek, soczki, obiadki ...)W przyszłym rku w wakacje zobaczycie ... my mamy kombi ale mamy problemy z załadowaniem wszystkich bagaży na wakacje - autko wypełnione po brzegi - a już jak jechaliśmy pod namioty w zeszłym roku (z rocznym maluchem...) to ho, hodlatego tak mi się marzy voyager albo np. multipla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,proponuję Ci Seata Alhambra - cenowo bliżej multipli niż Voyagera, wyglądem bliżej mu do Voyagera ale spełnia wszelakie potrzeby - wózek wchodzi bez składania, bagażu wrzucisz ile chcesz łącznie z psem, dzieciaki mogą się bawić podczas jazdy nie wchodząc sobie w paradę a w wersji 1,9TDI pali to 6l/100km. nówka jest poniżej 100tys, więc rata 10tys reszta na kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wojtek - fajne autko faktycznie tylko jest jeden maleńki problem - już się zakredyciłam po uszy 100 tys na autko nie wiem czy doczekam takiej chwili ... chociaż mnie to się bardzo podoba jescze alfa combi, sorry sportwagon, najlepiej ciemnowiśniowa metalik ... albo taka ... http://www.alfaromeo.com/ALFAROMEO_COM/uploads/1006/1073788117/20030611/MO_KVb_G_00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,znam takich co są szczęsliwymi posiadaczami takiego autka i chyba z miłości do tego cacka nie chcą już opowidać o kolejnych wizytach w serwisie, pomijam to, że bagaznik nie spełnia Twoich mozliwości pakownych, zreszta masz teraz kombi więc rozumiem, że chciałabys mieć Voyagera m.in. ze względu na bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wiem, wiem też to słyszałam,skrzynie biegów się psują etc. ale za to jakie cudne ... musisz przyznać że ładniej się wygląda w w alfie niż w praktycznym samochodzie rodzinnym ... n.p. po zakupach w galerii - nowy ciuch, buty, wizyta u fryzjera i odpalam alfę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 oooo, jak tu motoryzacyjnie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,cóż, pewnie to ładnie wygląda ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie?czy wychodząc z galerii z torbami pełymi zakupów, wsiadajć do malucha traci się coś? i w czyich oczach?sam fakt robienia zakupów w galerii uz ponoc o czymś świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wojtek,pomarzyć nie wolno?nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na zakupach - nie mówię tutaj o kupowaniu kartofli czy mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,jak marzyć to lepiej o Mercedesie CLK500 lub BMW Z7 - takie cacka jeżdża po Wrocku, w CLK nawet całkiem sympatyczna Pani siedzi za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 wojtek, sympatyczne panie raczej mnie nie interesują to ja już może pomarzę o np. skodzie felicji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,za kierownicą Alfy też będziesz wyglądać sympatycznie, a że Twój wzrok pada na przystojnych Panów za kierownicą sportowych aut to też normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Sorry! pomyliłam chyba z rakiem (moja teściowa ) Oj BK, raki maja urodziny w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Mało tego oprócz rozliczenia z nami będą musieli zaspłacić gminie 1100 zł za przyłącze .Wiech To typowe dla nich, nie wyłożą ani złotówki ale wziąc to i owszem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts