dobrzykowice 02.09.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 miwol,to nie rynek, ale może na Dworcową byś podskoczył- tam są obok siebie takie dwa konkurujące ze soba małe sklepy (jak one się nazywają ) - schodkami do góry. : Axel i Axel bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ot, i cały dobrzyk - wpada, komentuje kilka postów...i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 jak w pewnej piosence: pojawiasz się i znikasz i znikasz, mam na Twym punkcie bzika, mam bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.09.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK, cóż, pewnie to ładnie wygląda ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? czy wychodząc z galerii z torbami pełymi zakupów, wsiadajć do malucha traci się coś? i w czyich oczach? sam fakt robienia zakupów w galerii uz ponoc o czymś świadczy BK pewnie chodziło w własne samopoczucie a nie chęc pokazania się To tak jak z fryzurą, jak jest dobrze zrobiona to po kazdym zerknięciu w lusterku paniom poprawia sie humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 pewnie masz rację dobrzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dokładnie tak, kobiety MUSZĄ kupować sobie ciuchy, do fryzjera, buty etc. bo inaczej kończy się to ciężką depresją i odbija się niekorzystnie na rodzinie, a w galerii jest po prostu dużo fajnych sklepów w jednym miejscu - nie trzeba łazić po całym mieście, chociaż nie ma to jak kilkugodzinny spacer po sklepach ... z koleżanką najlepiej ja ostatnio to jak jeżdżę to na budowę - tam mogę się obyć bez ekstra butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 BK,hitem sprzedaży w galerii byłyby walonki w wresji eleganckiej - w takim obuwiu nawet wysoki poziom wód gruntowych nie będzie dla Ciebie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wojtek,bardzo dobry pomysłoczywiście walonki z napisem Murator w nienagannie czerwono-białym kolorze no i na wysokim 12 cm obcasie - coby jeszcze lepiej chroniły przed wysokimi wodamido tego gustowna kufajka no i łopata zamiast torebkimenu - pęto swojskiej z małosolnym, krojonej scyzorykiem z wytartą drewniana rekojeścią na gazecie "Fakt" dzieki za inspiracjezmykam do domu pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.09.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dokładnie tak, kobiety MUSZĄ kupować sobie ciuchy, do fryzjera, buty etc. bo inaczej kończy się to ciężką depresją i odbija się niekorzystnie na rodzinie, a w galerii jest po prostu dużo fajnych sklepów w jednym miejscu - nie trzeba łazić po całym mieście, chociaż nie ma to jak kilkugodzinny spacer po sklepach ... z koleżanką najlepiej ja ostatnio to jak jeżdżę to na budowę - tam mogę się obyć bez ekstra butów jakieś 5 minut wygrzbywałem się spod biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 woprz,wprowadziłeś się w dobry nastrój prze urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.09.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 to jest faza terminalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.09.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dzień dobry wszystkim w piękny, słoneczny piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Tyle szczęścia naraz.........piątek i słoneczko Czy ktoś wie gdzie sprzedają sztukaterię gipsową ???? Udanego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 witam,OBI, Castorama, Praktiker - tam widziałem takie różne elementy do sztukaterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.09.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dzięki bardzo Wojtku za podpowiedź. Czasem najprostsze rozwiązania nie przychodzą do głowy Ja ambitnie znalazłam producenta ale to co zaproponował na naszą elewację ma się nijak do projektu a cena spowodowała długotrwały stan omdlenia u męża Jeśli są jeszcze jakieś sugestie to proszę zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 zara - nie pamiętam czy macie już pozwolenie? Jakie plany na ten rok z budową? Moi wybitnie inteligentni murarze zapomnieli o zostawieniu dziury na okna balkonowe nie wiem jak oni to sobie wyobrażali - że będziemy skakać przez murek wychodząc na taras? było pierwsze rozbieranie ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 03.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 witam grupę,jak miło czytać że budowy idš sprawnie na różnych etapach,wazne że do przodu,Ivo wieszanie firanek zwłaszcza pierwszy raz w "nowym"domu napewno napawa dumš,przepraszam że nie byłam na spotkaniu,ale mam wpadke budowlanš pan ,który miał budować cu nie tak zrobił na poprzedniej budowie,więc kierownik wstrzymał się do wyjanienia a ja szukam kogo nowego na wszelki wypadek ,jeszcze dobrze nie zaczęłam a tu masz babo placek,pogoda super życzę miłych prac około domkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 blondyna - pogadaj z dachowcem, jego ekipa wygląda na porządną, a to twoje okolice, jak chcesz też mogę służyć namiarami na murarzy z tamtych okolic, a aka pewnie też coś dorzuci.Pogoda rzeczywiście fajna na budowanie PozdrówkaBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 03.09.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 BK, chyba mamy podobne tęsknoty motoryzacyjne - choć ja raczej skłaniałbym się ku nowszemu modelowi crosswagon z napędem na wszystkie koła. A żeby nie było kłopotów z częstym serwisem należy kupić wersję tuningowaną przez Bertone - mucha nie siada Taak, ale pomimo nalegań małżonki na zakup kombi i tak w końcu fundnę sobie starą dobrą saabcię 900 (może nawet turbo) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts