dachowiec 06.09.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 niestety fotek było mało bo: - moja połowinka próbowała walczyć ze sprzętem ale tak przy innych fotkach wszystko poprzestawiałem, ze jej wychodziły same piwnice - ja miałem wolne czyli testowałem zawartość kosza z piwem ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 06.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Dachowiec niestety nie mam gazu z sieci.Jesienią ubiegłego roku był sondaż gazowni na temat ewentualnego podłączenia Kamieńca do sieci.Dostałem odpowiedż z gazowni że było mało chętnych na podłączenie do sieci.Nic dodać nic ująć.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 06.09.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Gagata, czy Ty aby nie powinnaś się uczyć Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Sławek - powinnam! Brrrrr.... Ale dziś przyszłam do pracy (od wtorku nie przychodzę - wiesz już dlaczego) i ..... pracuję (jak widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Na weekend ma być ładna pogoda - jakie macie plany? Bo ja mam dużo pracy niestety ... ale też są drugie urodziny mojego synka - dziś rano starałam się mu to wyjaśnić, ale nie wiem czy zrozumiał - nie miał czasu ze mną gadać będzie tort (kupiony nie ma czasu piec ) ale chyba impreza na działce - bo ładna pogoda. Gratulacje i uściski dla dwulatka (pierwszy trudny wiek). U nas już finisz! Może za 2 tygodnie przeprowadzka. Więc słonka nie oglądaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.09.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 to polanka nam finiszuje!!!!brawo, ciekawe kiedy ja będę na tym etapie?ale i tak nie jest źle, np. kapelusik robi dopiero fundamenty a ja kończę dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.09.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 polanka,dwa lata to rzeczywiście trudny wiek,ja już drugi raz przechodzę bunt dwulatka, wiem co mówię ... Gratulacje, jak szybko wybudowaliście dom?Bo u mnie dopiero ściany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.09.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 jak szybko wybudowaliście dom? Bo u mnie dopiero ściany ... Wczoraj minął rok od wbicia łopaty. Prace budowlane zakończyliśmy w czwartek (tynk zewnętrzny). Przypuszczam że już dobry miesiąc temu osiągneliśmy stan w którym większość z Was by się przeprowadzała, no ale wiemy że z naszym dwulatkiem nie możemy sobie na to pozwolić... Wszystko musi być zapięte na ostatni guzik... Czego z dużych prac nie zrobimy teraz to już nie zrobimy. Zresztą wczoraj mierzyliśmy wykładzinę i kiedy Paweł się pojawił to było ciężko. Ciągnął taśmę w sobie znanym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 06.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam serdecznie Wrocławian i budowniczych z okolic!! Zwracam sie z pytankiem: czy ktoś z forumowiczów posiada wiedzę odnośnie wolnych działek budowlanych na sprzedaż w okolicach Wrocławia? Z góry informuję, że workiem bez dna nie dysponuję...więc ceny rzędu kilku zer nie wchodzą w grę. Nie mam pojęcia o cenach działek w Waszych okolicach, tzn.okolic Wrocławia, ale czy zdarzają sie rozsądne ceny?i gdzie? Będę bardzo wdzięczna za wszelką informacje i ewentualne namiary.Będę tu często zaglądać...a nóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.09.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Co to jest sztukateria gipsowa, bo ja ciemna masa jestem??? to są takie ozdobne, gipsowe elementy imitujące njczęściej rzymskie i greckie motywy. Mozna z nich układać rózne gzymsy i inne ozdobniki na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.09.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Czy ktoś z Grupy robił zdjęcia na spotkaniu u Vardo? Może by tak zamieścić je tutaj. Nieobecni na pewno chętnie zobaczyliby, jak dobrze się bawiliście. Ja parę zrobiłem ale je muszę jeszcze wywołać. Sporo zrobił sam Vardo i obiecał, że każdemu kto mu poda odres wypali i wysle płytę CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 06.09.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 qrcze, przez to grafomaństwo tysiączek mi stuknął. Dobrze, że są więksi mistrzowie ode mnie , więc jeszcze chyba nie muszę na kozetkę... Pozdrowienia dla liderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 06.09.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 A ja się przypominam z pytaniem do każdego komu jakas ładna więżba (ta widoczna na zewnątrz) wpadła w oko... szukam starych i nowych przykładów, najlepiej zwiaznaych z naszym regionem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 07.09.2004 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 qrcze, przez to grafomaństwo tysiączek mi stuknął. Dobrze, że są więksi mistrzowie ode mnie , więc jeszcze chyba nie muszę na kozetkę... Pozdrowienia dla liderów gratulki, gratulki, gratulki !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 07.09.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Dziękuję za zdjęcia. Najwięcej się upominałam więc wypada podziękować. Sympatyczne ludki z Was. Jeśli chodzi o budowę, to u nas powyprowadzana większość narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 kapelusik,skąd bierzesz beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 07.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Wojtku - beton z Twoich okolic - SANBET z Bielan. Cana b. dobra, bo mój kierownik budowy ma tam chody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 coś dziś cicho w grupie - czyżby pogoda nie służyła wypowiedziom?czy może wszyscy na lunchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.09.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 lunch mam w domu, sama sobie rano ugotowałam, a pogoda fajna, niestety nie mogę korzystać, przydałby się kolejny urlop bo były tylko 3 tygodnie wojtek, gdzie posyłasz córkę na tańce? (wyczytałam w innym wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts