BK 08.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 polanka, a gdzie będzie dziecko/dzieci chodzić do szkoły? Jak w Pęgowie to OK, szkoła fajna, kiedyś tam miałam jakieś zastępstwo (jeszcze jak pracowałam w szkole ) fajna pani dyrektor i miła kadra, poziom też się wydaje dobry, no i ładna szkoła, ładnie położona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 08.09.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 dobry wieczór,witam zapracowanš grupę Polanka jak finisz można już z prezentem do nowego domu ?dachowiec dzięki za wiadomoci zapraszam do się bedę napewno w sobotę i niedzielę bo dogaduję się murarzem tym samym co Polanki tel na priva,Ivo może tez znajdziecie chwilę czasu proszę grupy dalej budujšcej proszę się nie obrażac,że wymieniam "somsiadów"wszystkich zaproszę jak choć bedzie cos widać budowę na ognisko duuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.09.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 BK,dla mnie Kamienna jest najbliżej ale cena jednostkowa za zajęcia do przyjęcia tylko ilość w kontekście komunii jest zza dużachodzisz z córką do filharmonii familijnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.09.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Kruszka, możesz spróbować z drugiej strony Leśnicy - w Gałowie (tam jest autobus podmiejski), trochę się tu ostatnio buduje, ale teren nie jest zasadniczo przeludniony...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witam grupę Wojtek - powiedz cos więcej o tej filharmonii...cóż to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.09.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam, nie nadążam za Wami, naprawdę...Tempo pisania macie niesamowite. Jesli wszystko wypali, to będziemy całej grupie winni krzynkę piwa, bo jest szansa ze uratowaliście nam życie - a przynejmniej budowę - tą listą wykonawców! Firma od wylewek nas zwodziła przez dwa tygodnie, najpierw cos sie popsulo, potem pilna robota, srutututu... A wczoraj kilka telefonów i dzisiaj (moze - mam nadzieje) będzie lanie wylewek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 09.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Dzień dobry wszystkim! Co nowego u was? Pogoda dopisuje, więc roboty chyba idą do przodu? U nas powoli do przodu. Narożniki wszystkie wyprowadzone, teraz już prostsza robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.09.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam, nie nadążam za Wami, naprawdę...Tempo pisania macie niesamowite. Jesli wszystko wypali, to będziemy całej grupie winni krzynkę piwa, bo jest szansa ze uratowaliście nam życie - a przynejmniej budowę - tą listą wykonawców! Firma od wylewek nas zwodziła przez dwa tygodnie, najpierw cos sie popsulo, potem pilna robota, srutututu... A wczoraj kilka telefonów i dzisiaj (moze - mam nadzieje) będzie lanie wylewek!! no, aka....trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.09.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam.BK. czy zrobiłaś wyprowadzenia rur od wody i kanalizy?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witaj Wiech kanaliza dawno rozprowadzona, a jakże, rury jak trzeba, pomarańczowe, szambo zakopane, zaizolowane, podłączone, ściany rosną, ponoć już jakieś 25% roboty zrobione - oczywiście mówię o ścianach, może do niedzieli się wyrobią zobaczymy już nieraz terminy były przekraczane ale może to i dobrze - przynajmniej wszystko dobrze schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.09.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 BK.Pamiętaj jeszcze o wodzie,wprowadzeniu kabla elektrycznego, telefon oświetlenie zew. itp..Można zostawić peszle żeby póżniej nie wiercić.Cieszę się że idzie Wam tak szybko. Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 wiem, wiem, wszystkie peszle (woda do przyłącza, prąd docelowy, kabel bo automatyki bramy, wyjście do docelowej kanalizacji (może kiedyś ..) mamy w umowie z wykonawcą, jak im o tych "drobiazgach" przypominamy, to im trochę miny rzedną na razie chłopaki się koncentrują na ścianach to teraz najważniejsze, drobiazgi później Dla mnie to wszystko ejest za wolno, no ale już się pogodziłam z myślą że na Gwiazdkę to chyba nie zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.09.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 BK.Czy ja dobrze odczytałem ,na Gwiazdkę tego roku.?Daj tym murom odsapnąć ,żeby odprowadziły wilgoć z wew.Rozumiem że będziesz robić instalacje w zimie,ocieplenie ,wylewki ,tynki jak będziesz ogrzewać dom.Czy wybrałaś już firmę od gazu?Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.09.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wiech, przecież żartowałam mam nadzieję na połowę przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.09.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 dzień dobry dziś piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 10.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Hej Ivo! Ty zawsze pierwsza! A dziś piątek, co mnie baaaaardzo cieszy.Ciężki tydzień za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.09.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 kapelusik - nie zawsze ale czasem tak i tez się cieszę że juz piątek chyba z tej radości zaraz odwiedze wątek "piatkowa głupawka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 10.09.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam.Dobrzyku jak u Ciebie jest łączona ściana z sufitem przy skosach GK.Zostawiłem specjalnie szparę ok 0.5 cm żeby to szpachlować.Myślę uzupełnic to akrylem ,a póżniej malować ,nie wiem jak robią to fachowcy.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 witam wszystkich,weekend zapowiada się słonecznie - kto ma jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 10.09.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Cześć Grupo Jeśli chodzi o plany na weekend to ja zagęszczam podsypkę w fundamentach! Mam nagrane wsypywanie ładowarką, dwóch szwagrów do rozgarniania piachu, oraz wibrującego jegomościa z zagęszczarką Ambitne założenie: 120 ton w sobotę, grill i piwko z rodzinką w niedzielę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts