Wojtek62 10.09.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 BK,zagęszczarka nie bierze prądu - ma silnik spalinowyno to grupa zaczyna sie już szykować na imprezy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.09.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 żegnam ...do poniedziałku miłego weekendu wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.09.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 BK, zagęszczarka nie bierze prądu - ma silnik spalinowy no to grupa zaczyna sie już szykować na imprezy u Ciebie ale palnęłam ale wybaczcie mi ja prosta jestem chętnie bym zrobiła imprezę już teraz, ale u mnie sobota niedziela robota wre, jak tylko będzie coś widać ze ścian czy dachu to coś zrobimy, jak pogoda pozwoli - może w przyszłym roku jak będą "salony" ... bo takich znakomitych osobistości na klepisku przyjmować nie będziemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 BK,Golce śpiewały już o tym co może powstac na klepisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.09.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 o nie, co to to nietylko nie żaden bank proszę ja chcę żyć w ciszy i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.09.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 miałem na myśli rozmach inwestycji i ostateczny zagospodarowanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.09.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 OK I see do tego czasu będzie juz basen i piwniczka z winami no i grzyby z prywatnego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.09.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 dobrzykowice - czy ty też posyłasz córę do pana Czerniawskiego, czy do innej na tym basenie? bo ta pora sobotnia coś mi nie pasuje ... To mi zabiłas ćwieka Płacę zawsze takiemu gosciowi w adidasach ale jak ma on na nazwisko to zabij mnie ale nie wiem Same zajecia prowadzi taka miła dziewczyna ale nazwiska tez nie znam A dlaczego w sobote ? Ja będe chciał (jeszcze nie zapisałem) tak jak przed wakacjami, w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.09.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam.Dobrzyku jak u Ciebie jest łączona ściana z sufitem przy skosach GK.Zostawiłem specjalnie szparę ok 0.5 cm żeby to szpachlować.Myślę uzupełnic to akrylem ,a póżniej malować ,nie wiem jak robią to fachowcy.Wiech. U mnie najpierw byłu połozone regipsy a dopiero potem tynki, tak więc problem rozwiązał sie sam. Na Twoim miejscu na pewno bym uzył akrylu wg mnie najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 12.09.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Jeszcze raz ogromne dzięki za podane informacje, szukam i dzwonię, jednak czekam na dalsze namiary od Was żeby mieć porównanie. Może ktoś ma numery telefonów do konkretnych osób mających działki na sprzedaż? Trudno nam jest mimio wszystko wybrać się ekstra po pracy i jeździć wokół Wrocławia w poszukiwaniu działki, choć wiem że tak byłoby najlepiej (mieszkamy w Brzegu-40km od W-wia).Trzeba byłoby poświęcić każdy dzień na te wycieczki! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 12.09.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Nie wiem gdzie chcesz kupić działkę, na końcu Oławy po prawej jak jedziesz od brzegu widziałem fajne działeczkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 13.09.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Polanki się meldują po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Polanki się meldują po przeprowadzce no i jak, jak????? szybko opowiadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jeszcze raz ogromne dzięki za podane informacje, szukam i dzwonię, jednak czekam na dalsze namiary od Was żeby mieć porównanie. Może ktoś ma numery telefonów do konkretnych osób mających działki na sprzedaż? Trudno nam jest mimio wszystko wybrać się ekstra po pracy i jeździć wokół Wrocławia w poszukiwaniu działki, choć wiem że tak byłoby najlepiej (mieszkamy w Brzegu-40km od W-wia).Trzeba byłoby poświęcić każdy dzień na te wycieczki! pozdrawiam niestety nie da rady inaczej, trzeba trochę czasu poswięcić szukaj od strony Oławy i Czernicy, będzie ci blisko jeździć na budowę Dzwoń do gminy Czernica albo do Oławskich urzędów - oni mają dużo działek na sprzedaż i kupuj autogiełdę tam jest dużo ogłoszeń w końcu to ma być miejsce pod twój dom, musisz je dobrze obejrzeć - najlepiej jak pojeździcie teraz zanim zrobi się buro i brzydko (chociaż my wybraliśmy działkę w styczniu kiedy było obrzydliwie, nie było widać w ogóle urody miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam GRUPĘ .Melduje się po po pracowitym wekendzie.Po dokładnym wyszlifowaniu ściany, nie widać łączeń płyt GK. po malowaniu .Szpachle rozrabiam z farbą zamiast wody,unigrunt również rozrabiam z farbą .Szpachluje uniflotem co najmniej dwa razy ,siatka lub fizelina w zależności od krawędzi .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 BK. Myślę że najlepszym okresem na kupno działki jest właśnie listopad ,grudzień,kiedy jest szaro i buro.Widać wtedy czy działka nie stoi w wodzie,drogi dojazdowe itp.Ja swoją kupiłem zbyt pochopnie,i gdybym teraz kupował ,to zwracałbym uwagę na inne rzeczy.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Wiech - czyli płyty gips-karton masz widzę rozpracowane ...i ciekawe podejście do wyboru działki...my naszą kupiliśmy w listopadzie....ale to czysty przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Wiech - ale za to mieszkasz w fajnym miejscu masz ciszę spokój i dziecko nie ma daleko do autobusu a propos - widzieliśmy kiedyś Twojego Syna (młodszego) - na moście prowadzącym nad Bajkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Zgadzam się ,że mam blisko szkołę ,autobus itp.Ale dobrze jest popatrzeć na działkę po obfitych opadach deszczu albo wczesną wiosną po roztopach.Mieszkać będziemy nie tylko w lecie .Zyczę udanego zakupu działki.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witam po przerwie tzw. urlopowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts