Wiech 13.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witaj Woprz.Mam nadzieje że wypoczęty po urlopie i przygotowany do dalszego budowania.Polanka ja też jestem ciekaw przeprowadzki.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.09.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 wiech urlop nie był tak całkiem oderwany od budowy. Niby nie tyrałem ale doprowadziłem do kilku pozytywnych rzeczy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.09.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witam grupę, witam woprza,jak mniemam czas budowie dzieliłeś z konikami,wypoczety i pełen nowych pomysłów wróciłeś do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.09.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 woprz,byłam niedawno obok Twojego domku - tzn na osiedlu archipelagu, widziałam jednen domek wg twojego projektu - chyba Basia - ale to chyba nie twój, bo komin miał obłożony płytkami klinkierowymi.Muszę przyznać, że ładny domek.a tak w ogóle to zawsze jeździliśmy do Chrząstawy żeby zaznać ciszy i spokoju, a w zeszłą niedzielę było tam w lesie jak na Świdnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 13.09.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Łatwo powiedzieć szybko... Zaczęło się w sobotę rano, odwiozłem Pawła z Babcią do Pęgowa. Wróciłem i zaczęło się. Pakowanie, pakowanie, pakowanie, pakowanie. Ok. pierwszej pojawiła się ekipa od przeprowadzek. Noszenie, pakowanie, noszenie, noszenie. Po jakichś 4 godzinach pojechaliśmy do Pęgowa. Paweł na nasz widok ucieszył się że wracamy do domu. Jak zrozumiał że nie to się rozbeczał... To go zabrałem na przejażdżkę do sklepu do Obornik. Nie miałem już siły na działanie pedagogiczne więc dostał lizaka... Po powrocie jakoś się pogodził z losem. Trzeba było widzieć jego rozradowaną minę jak po kąpieli zobaczył łóżko i okolice (szafka nocna, lampka) ustawione 'po staremu'. Padliśmy koło północy i nie pamiętamy co się nam śniło na nowym miejscu. Ostatnie dni były bardzo intensywne, Paweł właściwie nas prawie nie widywał... Bo kończyliśmy malowanie, sam kleiłem korek na podłodze w dwóch pomieszczeniach, plus inne drobiazgi... jakieś rolety. Jeszcze stolarz montował meble kuchenne, elektryk podłączał płytę, hydraulik napełniał wodą kaloryfery (grrr, trochę wody znalazło się na surowej dębowej podłodze ), oops... tyle napisałem i sam skasowałem... a chciałem tylko coś dopisać... Któryś z fachowców zostawił u nas wkrętarkę akumulaturową. Za co mu jestem niewymownie wdzięczny i niniejszym publicznie dziękuję. Oj, przydała się, przydała Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 polanki - no to przed Wami, i chyba szczególnie przed Pawłem Nowe Życie tak więc na nowej drodze życia życzę Wam aby wszystko poukładało się jak najlepiej i zostało jak najmniej prowizorek do skończenia ..uda się ...MUSI SIĘ UDAĆ !!!pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.09.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Woprz czy wybrałeś już firmę od gazu? Jeżeli tak to jaką? Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 13.09.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 przepraszam, nie mam siły... może komuś został w cache mój poprzedni post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 13.09.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jeszcze mi się przypomniało: gdzieś tak w maju kupiliśmy okazynie w euro-agd zmywarkę i w końcu trzeba ją było przewieść z Korony. Próbowałem kilku znajomych ale jakoś nie mieli czasu, w końcu ktoś stwierdził że jakoś się zmieści do bagażnika Lanosa. Zdesperowany pojechałem pod Koronę z nastawieniem że jakoś to będzie... Przyjechałem, wysiadam i słyszę - cześć! Patrzę a to sąsiad z Pęgowa który jeździ VW Caddy z budą Zmywarka weszła spokojnie na pionowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.09.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Woprz czy wybrałeś już firmę od gazu? Jeżeli tak to jaką? Wiech. wybrałem Orlen Gaz szczegółów nie pamiętam poza tym że do października 2005 nie płacę za zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 13.09.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Hej polanki! Powitać na miejscu, "na północy" No to teraz blondyna czas na nas! Cały czas chętnie Grzegorzu pooglądam dzieła Pana D.A. ( i posłuchał Twoich spostrzeżeń... ) ale rozumiem, że teraz musicie odpocząć po przeprowadzce... dajcie znać to wpadniemy kiedyś popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 13.09.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Polanki -gratulacje,teraz nie możecie mówić,że jestecie z Wrocławia tylko z kurortu Pęgów jeszcze raz gratulacje,dachowiec chętnie przyjmuję wyzwanie,ale to jeszcze trochę potrwa,informuję że mury pnš sie do góry i kasa idzie tez obłędnie,dlatego tak zazdrosze Ivo ,Wiechowi,Polankom że sš juz"na swoim",ja w tym roku pod dach i długa przerwa raz że zaczynam studia podyplomowe i to gdzie - miasto Łódz,a dwa brak kochanego szmalu pozdrawiam grupę o boze zaczęłam 13!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 14.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 http://czajla.republika.pl/dom/200423-091187s.jpghttp://czajla.republika.pl/dom/200423-091421s.jpg Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 witam grupę rankiem chłodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 witaj ale podobno weekend ma być ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 14.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ale do weekendu to jeszcze daleko. U nas robota stoi. Nie dowieźli bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 kapelusik,skąd bierzesz bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Wojtek skończyłeś już dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 14.09.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 woprz,co chwilę wychodzą jakies kwiatki i końca nie widać, od dzis znowu ma być większa ekipa bo mnie nosi jak widzę jak to robią.ponoć do końca września dach będzie skończony ale bez podbitki na całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts