yemiołka 23.09.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiolico a gdzieś sie ukrywała tak długo liście grabiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiolico a gdzieś sie ukrywała tak długo liście grabiłam też zasadziłam parę więc i mnie grabienie nie ominie...ale wcale mi to nie przeszkadza PS. <moorrrrrrrrrrrrrda zielona baaaarrrdzo> że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiolico a gdzieś sie ukrywała tak długo liście grabiłam też zasadziłam parę więc i mnie grabienie nie ominie...ale wcale mi to nie przeszkadza PS. <moorrrrrrrrrrrrrda zielona baaaarrrdzo> że jesteś <moorrrrrrrrrrrrrda zielona baaaarrrdzo>wzajemnie!!! mi też nie przeszkadza. i nie przeszkadzaja mi też moje nowe PODŁOGI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 23.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Czy trzeba czekać po wymurowaniu i zaizolowaniu ścian fundamentowych na zasypywanie piachem i ubijanie? Jeśli tak, to ile? Czy nikt nie zauważył mojego pytania? Czekaliście czy nie? Zależy mi na odp. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Czy trzeba czekać po wymurowaniu i zaizolowaniu ścian fundamentowych na zasypywanie piachem i ubijanie? Jeśli tak, to ile? Czy nikt nie zauważył mojego pytania? Czekaliście czy nie? Zależy mi na odp. Dzięki. kurczę, ja już nic nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.09.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Aga - ...no i chyba nie do końca pozytywnie.....nie udało się nam zasłodzić Iva co się odwlecze....to się nadrobi z nawiązką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Czy trzeba czekać po wymurowaniu i zaizolowaniu ścian fundamentowych na zasypywanie piachem i ubijanie? Jeśli tak, to ile? Czy nikt nie zauważył mojego pytania? Czekaliście czy nie? Zależy mi na odp. Dzięki. ja też nie pamiętam ... kapelusik - jak będziesz mieć tyle lat co ja to też będziesz zapominać ... Ale chyba nie czekaliśmy długo - od środka polecieli dysperbitem, potem pewnie trochę czekali, ale nie za długo. Domyślam cię, że moja odpowiedź może cię nie zadowolić ... Ma ktoś może numery wczorajszego totolotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiołka - no to mów, mów coś więcej o tych podłogach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 23.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 kapelusik: to było jakieś pare dni no nie pamiętam już poza tym nie ja o tym decydowałem tylko mój kierownik (lubi niespodziewane kontrole ekipy i ustala odgórnie terminy technologiczne) Jeśli chodzi o ubijanie to pamiętaj żeby to coś miało przynajmniej 150kg i warstwami co max 20cm. Co do polewania wodą to zależy od tego czym podsypujesz (ja miałem mokre bo prosto z kopalni obok domu więc nie podlewałem). Udeptywanie nad kanalizą i przy brzegach - ostrożnie, najlepiej skoczkiem. No i nie zapomnij teraz o wszelakich przepustach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiołka - no to mów, mów coś więcej o tych podłogach!! wiejskie dechy, jeszcze się przybijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 kochani, ja trochę zmienię temat - nie będzie o ubijaniu, deskach, betonie i takich tam: dla zestresowanych - milej zabawy http://www.krassus.in.tarnow.pl/files/flash/swistaki.swf jakie macie wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 23.09.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Dziękuję za odpowiedzi. Czyli kilka dni wystarczy??? Co do wyników- kiepsko - 8/25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 kapelusik - rewelka! No, no, ale ty ostra kobitka jesteś ... strach się bać Ja miałam 2/25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.09.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Też się załapałam na zabawę... ale tylko 8/25 Nie ten wiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 słuchajta, jak zdobyć namiary na jakichś faciów, którzy zakładają internetowe sieci radiowe?? Dobrzyk, ten Twój to grasuje tylko u Was?? RATUNKU! kce Interneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiołka, ale u was w Smolcu na pewno coś jest - toż to zaczyna być metropolia - autobusy, asfalty, szeregówki, banki ... Na pewno coś jest. Może popytaj w tych szeregówkach, pewnio ktoś to ma. Dziwne byłoby gdyby firmy internetowe nie skorzystały z takiej ilości poencjalnych klientów.Poszukam w domu, ale spróbuj znaleźć w necie na goglu firmę BUM 9naprawdę tak się nazywają) albo my big city net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 właśnie znalazłam BUM, ale na razie nic z tego nie wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 moja firma nazywa się AKRON, tel 348 37 10, ale oni kładą instalacje w rejonie Placu Grunwaldzkiego, Politechniki, Biskupina.Ale zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 dzięki!!. dzwoniłam do tego od Dobrza i powiedział, że mam w sklepać pytać, ludzi na ulicy... hehe, jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 yemiołka - no to mów, mów coś więcej o tych podłogach!! wiejskie dechy, jeszcze się przybijają. też takie kce!!!! no teraz to już chyba koniecznie czas przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts