Wojtek62 01.10.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 BK,zastanawiam się nad kredytem i opcją jego ubezpieczenia na wypadek gdyby cos mi się stało wtedy połówce mej jest lzej - co sądzisz o takim ubezpieczeniu?ode mnie bph nie żąda ubezpieczenia na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.10.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wojtek, to bardzo rozsądny pomysł.Koszty nie takie wielkie ale jak bank nie wymaga, to nie rób żadnej cesji na bank bo i po co.Polecam commercial union - są najtańsi w takich ubezpieczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 dzień doberek w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Życzę wszystkim udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.10.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 woprz,jeszcze żyję ale dzięki za troskęjak Twoje sprawy z Archipelagiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.10.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 szkoda słów mam nadzieję że dzisiaj do końca dnia się wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 woprz,rozumiem, że dziś Archipelag robi przelew na twoje konto i tym akcentem kończą się problemy Archipelagu z "upierdliwym klientem",to cena 1m2 domu znacząco Ci się obniży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.10.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Woprz te grzyby w Chrząstawie to chyba pobożne życzenia.Z tego co wiem jest mało grzybów(więcej zbierających).W Lubiatowie przynajmniej jest mniej ludzi a lasy większe.A jak nie zostają jeszcze ryby które lubią pływać :lol:Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.10.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 poczekaj poczekaj dopiero w tym tygodniu zaczęło padać daj im sznse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 01.10.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Witam w piątek, Chorym zdrowia życzę, a zbieraczom pełnych koszy! BK - jak tam sprawy kominowe? Miłego wypoczynku życzę Wszytskim, a tym co do pracy - owocnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.10.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 woprz, ty to masz fajnie. Będziesz mógł w piżamie sobie pójść pozbierać grzybów przy ogródku na śniadanie czy na obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.10.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 ba gdyby nie ten las to już bym dawno zrezygnował i rzucił to wszystko w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 BK czy wybrałas już piec CO ? Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.10.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wiech, nie mam pieca, nawet się za to nie zabraliśmy, w tygodniu coś trzeba będzie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 DaAnUdało Ci się posadzić te krzaczki, o których wspominałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.10.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 no dobra, chłopaki, to i ode mnie spóźnione!!! somsiadko Haadiridi - koleżka ze skoczkiem niezidentyfikowany, może się zidentyfikuje, podobno sam się nawinął nie-wiadomo-skąd. popytam. aaa, w głębinach netu znalazłam info nt. kafelka fenicjańskiego. i jak wyszedł? my właśnie produkujemy - nieco inną techniką - z Indianinem więc się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 01.10.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Krzakulce zasadzone, a jakze. Teraz tylko czekam do wiosny, czy się przyjmą A dobrzy ludzie na ogrodach poradzili, że przyciąć mam dopiero wiosną, więc czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.10.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Witam wszystkich w taki piękny dzień DaAn- cieszę się, że twoje rośliny już rosną, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 02.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Ja też witam, chociaż słońca to jeszcze dziś nie widziałam - siedzę w pracy Ale za to już zaraz wychodzę i pędzę podlać roślinki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 03.10.2004 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Melduję, że dzisiaj wizytując naszą budowę zebrałem w lesie kilka grzybków... nie było to planowe grzybobranie a kilkuminutowa potrzeba... .... no i tak przyjemne z pożytecznym połączone.... Wiechu: robiłeś CO wg swoich wyliczeń, tzn sam sobie robiłeś tak jakby projekt (zaplanowanie grzejników, podłogówki, obliczenie zapotrzebowania, przekroje...) - zdradź proszę jak to robiłeś a potem montaż w jakiej strukturze i technologii? Woprz: czyżby Brygida też była Twoim wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts