dobrzykowice 31.07.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Hurrrrra !!! mam już postawione ścianki kolankowe i zalany na nich wieniec http://www.afternight.com/smiles/jump.gifa za 10 dni kończę ere betonu i rozpoczynam erę drewna czyli więźbę http://www.afternight.com/smiles/jump3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2002 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Gratulacje dobrzykowice !!!! Ale fajne buźki skaczą w Twoim poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awrocka 01.08.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 P Czesc z Was "molestowalam" e- mailami ale wreszcie rozgryzlam zasady forum ( hahaha, chyba nie do konca po wiadomość wkleila mi sie "gdzies tam") i pieknie witam wszystkich forumowiczów. jestescie moja jedyna nadzieja i kiedy czytam Wasze posty odzyskuje optymizm. Podjelismy decyzje o budowie domu. Szukamy działki i pytamy o kredyt w bankach. Jak na razie nie spotkalismy sie ze zbyt duza przychylnościa banków a i z działka nie jest zbyt latwo. Nasz problem polega na tym ze szukamy paru działek aby zbudowac mini osiedle z placem zabaw dla dzieci i jakas czescia rekreacyjna. Jak sie domyslacie ile par tyle koncepcji. Kazdy mysli o innym rejonie miasta. W dodatku choc mamy niezle warunki finansowe to nie spełniamy wszystkich warunków stawianych przez banki. A moze znacie jakies rozsadne miejsce w granicach WROCŁAWIA lub chcielibyscie zyskac sympatycznych sasiadów ??? -------------------------------------------------------------------------------- awrocka Zarejestrowany: Jul 23, 2002 Wiadomości: 3 Wysłano: 2002-08-01 10:19 -------------------------------------------------------------------------------- No ladnie. pierwsza wypowiedz i taka ladna literówka . Oczywiscie "placem zabaw". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awrocka 01.08.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Dodam jeszcze, ze myslimy o malych domkach jednorodzinnych i na bank mamy około 6 w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.08.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Chyna faktycznie coś za mną nie tak, ledwie poszłam na urlop, a już dorwałam się do kompa u męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 01.08.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Dzięki Wam Kochani za wsparcie. Ja też się za wami stęskniłam, ale musze się zacząć przyzwyczajać do tej tęsknoty.Postaram się częściej zaglądać przynajmniej do klubu. Ściskam wszystkichAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 01.08.2002 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Cześć wszystkim których znam i tym nowym... Dawno mnie nie było.... i duzo osób przybyło Agnicha jak tam spotkanie u Ciebie? Juz nie mozemy się doczekać! Niestety muszę kończyć ... bo jestem w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.08.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Witaj Grupo po kilkudniowym niepisaniu urlopowym (udało się wyrwać ten urlop jak psu z gardła)! Byłem nad morzem w Gąskach i naszła mnie taka refleksja, że jak tu nie pić na plaży skoro woda w morzu potrafi osiągnąć w porywach 12 C i nadaje się jedynie do schładzania wszelakich napojów. Frankai, widzę, że już na dobre zostałeś Pytią Forumową. Sens Twych wielkich i proroczych słów potrafi jednak odczytać i przekazać innym tylko dobrzykowice. Dobrzykowice, awrocka pyta gdzie się budować. Odpowiadamy: tylko ten właściwy kierunek, czyli Dobrzykowice, Nadolice, Chrząstawa!!! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Jejku wreszcie a już myślałem że wrocławskie forum jest max. 4 osobowe. WItamy wszystkie córy i synów marnotrawnych Do Awrocka Proszę napisz coś więcej na temat waszego przedsięwzięcia. na jakiej zasadzie chcecie wybudować to mini osiedle ? Z tego co wiem przy wiekszej liczbie inwestorów warto załozyc spółdzielnie i pod jej szyldem załatwiać wszelkie formalności. Jeżeli to dobrze przemyślicie i rozegracie to możecie na tym sporo zyskać. Co do terenu to Ryniu ma rację okolica jest ładna a i ceny gruntu nie są zabójcze. Jedeny mankament to dojazd - jesteśmy zdani tylko na most Grunwaldzki a wiadomo co na nim się dzieje w szczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 dziękuję Ivonesca, na szczęście jak na razie czuwają nad moja budową dobre wróżki http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/sandrine.gifoby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 dobrzykowice-moze masz jedna dobra wrozke na zbyciu? przydalaby mi sie do mojej rozpoczynajacej sie budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 no co Ty ? Wszystkie są teraz baaaardzo zajęte doglądaniem mojej budowy. Są tak bardzo zajęte, że nie dopilnowały pewnych formalności związanych z kredytem i mam teraz wstrzymaną transzę http://www.afternight.com/smiles/wzbigcry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.08.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 To już zakrawa o handel żywym towarem, a co najmniej o kopiowanie pomysłów ze Shrek'a (skupowanie baśniowych stworów).Inna sprawa to fakt, że obrazeczki super. Skąd je ściągacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 hmm, niech się zastanowię.... ile mogę dostać za tą informację...pustaki już mam, terrivę też o cegła klinkierowa na komin tego mi brakuje http://www.afternight.com/smiles/bounce.gif Ikonki znajdziesz na stronie http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/index.php, wystarczy wkleić załączony obok tekst w HTML oraz zmienić wyrazy "obrazek" na "img" no to teraz się zacznie http://www.afternight.com/smiles/hump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.08.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Strona super. Dzięki.Dobra rada do pytania "co mogę dostać?". Radzę być bardziej zrozumiały, czyli pytać "co mogę dostać dobrego?" lub jakoś dokładniej. Jak byłem młody to na pytanie "a co dostanę" odpowiadało się (za przeproszeniem zacytuję) "2x w ryj i raz wodą popić". Nie orientuję się jaki sens miało popicie po "dostaniu", bo powinno się chyba wylać tą wodę na ocucenie, a nie zużywać do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 czyli cegły klinkierowej nie dostanę no trudno Gdy byłem mały co niektórzy mieli rowery (a później motorowery) a reszta biegała za nimi i krzyczała "daj sie przejechać, daj sie przejechać" Odpowiedź najczęściej była jedna " no to sie kładź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.08.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Ooooo. Chciałbym zobaczyć jak "SIĘ" przejeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 mam nowy news z mojej budowy - MAM JUŻ ŚCIANY SZCZYTOWE !!!I jak tu sie nie cieszyć ? http://www.afternight.com/smiles/yelrotflmao.gifYemiołka gdzie jesteś ? Tylko nie mów, że juz kryjesz dach, bo się zdenerwuję http://www.afternight.com/smiles/angryfire.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.08.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Dobrzykowice, jak Ty to robisz? Siedzisz przed kompem i sobie piszesz a tam się buduje? Wiadomości z budowy dostajesz mailem czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.08.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 A może Dobrzykowice są cyborgiem? A może jest ochotnikiem któremu wszczepiono do mózgu modem i GSM'a? W takim przypadku nadaje z "placu boju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts