BK 15.10.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 bartar - jeśli namiary na solid masz ode mnie to ten sam pan - pan Grzegorz Chotia - 604 510 802. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.10.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 właśnie próbuję sie do niego dodzwonić ale jest nie available Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 15.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 BK.Do ocieplenia kwasówki nie musisz używac wełny z folią AL.Stosuje się ją do obudowy kominka.Widziałem gotową wełne wyokrąglona do ocieplania wkładów(schiedel ma taka).Schiedel stosuje również sznur wełniany do ociepleń.Można również zwykłą wełne(najtaniej).BK .przed podpisaniem umowy gazowej ,radze wcześniej poczytać całość .Ja wcześniej kazałem sobie przesłać druk umowy ,i w spokoju się zapoznałem się z treścią i ewentualne kruczki prawne.Odpadł mi dlatego Dragon gaz.Nie dziwie sie Twojemu mężowi (ktorego serdecznie pozdrawiam )że tak szczegółowo pyta się o wszystko.Ja tez jestem taki, bardzo ciężko podejmuje decyzję :cry:Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 15.10.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 bartar - jeśli namiary na solid masz ode mnie to ten sam pan - pan Grzegorz Chotia - 604 510 802. telefon do solid dostałam od kolezanki ale szkoda ze nie od Ciebie, bo jak do nich zadzwoniłam i powołałam sie na tą kolezankę to powiedzieli mi ze ona za to będzie miała jakąś ulgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.10.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 właśnie próbuję sie do niego dodzwonić ale jest nie available jeszcze jeden telefon - G. CHotia: 606 88 71 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.10.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.10.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 bartar - jeśli namiary na solid masz ode mnie to ten sam pan - pan Grzegorz Chotia - 604 510 802. telefon do solid dostałam od kolezanki ale szkoda ze nie od Ciebie, bo jak do nich zadzwoniłam i powołałam sie na tą kolezankę to powiedzieli mi ze ona za to będzie miała jakąś ulgę. zapewniam że ja nie mam żadnej ulgi - i tak dają dobre rabaty. W porónaniu z innymi firmami, są najtańsi. Mam ceny z Asco i z Impela - z Impela takie bardzo ogólne, bez żadnych rozmów. W Asco mówią że są lepsi, bo idea ich ochrony polega na tym, że są non stop w samochodach, przez co szybciej docierają na miejsce - odpadają cenne minuty na odpalenie samochodu etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 15.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 BK ja bym nie miała nic przeciw na to ze miłabyś ulgi.Jestem przerazona miejscowymi żulami, tym bardziej ze mojemu męzowi pare miesięcy proponowali okno dachowe za pól ceny.Jak pogonił to nastepnej nocy ukradli nam 5 worków cementu.Czy Ty juz podpisałaś umowę z solid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 witam grupę, z wyborem ochrony jest problem - w zasadzie żadna firma nie gwarantuje dojazdu ponizej 3 min od momentu uruchomienia alarmu i rodzi się później problem wypłaty odszkodowania.może warto rozejrzeć się kto ma monopol w danej okolicy bo to siłą rzeczy wymusza na firmie patrolowanie okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.10.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 witaj Wojtek w zasadzie wystarczy mieć zabezpieczenia pasywne na tyle skuteczne żeby wytrzymały 3-5 minut szyby, okucia, zamki, zawiasy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.10.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 woprz, jeśli wchodzi amator to szkody są duże,zawodowiec potrzebuje kilka sekund na wejście i nim się pojawi patrol już go nie ma - plusem jest to, ze włamuje się bez zbednego psucia np okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 16.10.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Pozdrawiam wszystkich i życzę lepszej pogody przynajmniej w niedzielę Jak czytam o Waszych perypetiach to zaczynam wątpić czy jestem w stanie podołać tylu problemom związanym z budowaniem Zwłaszcza, że ciągle jestem na etapie planowania budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.10.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Molly,Ale jakie perypetie, o czym ty mówisz. Teraz to sam miód. Najgorsze to to co Ty teraz przerabiasz - czekanie i pozwolenia. Potem to już jak po maśle No, prawie ...Najgorszy jest brak czasu. Praca, budowa, praca, w międzyczasie trzeba dokonywać wyborów - a jaki piec, a jaki gaz, a jaki komin, wejście do domu po ilu schodkach, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.10.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 BK, dlatego chciałabym możliwie wszystko ustalić na etapie planowania, aby później móc tylko realizować, no ewentualnie drobne korekty, aby się tak nie stresować. Dlatego teraz zbieram wszelkie informacje , aby zdecydować się na konkretne rozwiązania, oby dobre- żeby w momencie rozpoczęcia prac nie szukać odpowiedzi na zasadnicze pytania co i jak zrobić. Nie wiem czy to jest możliwe, gdyż chyba nie da się wszystkiego przewidzieć, ale chcę spróbować. Chociaż jak narazie to mam jeden wielki mętlik z mglistym pojęciem o tym co chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekg 17.10.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Czołem wrocławianie, mamy w mieście kolejną wyprzedaż u syndyka, Korporacja Budownictwa Przemysłowego "Janusz Polewczyk", tel. 364 38 80. Mają lub mieli np., umywalki Roca po 50-70zł. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.10.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam.Podpisałem umowe na dostawę propanu z firma Progas.Okres umowy 5 lat (jest możliwość na 3 lata jeżeli podłączą gaz miejski).Ja nie brałem tej możliwości ze względu na ulge na okres 0.5 roku (nie płacę dzierżawy).Gdyby założyli mi gaz wcześniej to płacę za dzierżawe za brakujący okres umowy 45 zł netto.Cena gazu promocyjna ( pierwsze tankowanie)1.07 netto,obecna 1.73 brutto.Zbiornik podziemny.instalacja łącznie z projektem.inst wew.ok 8 mb.z próbą szczelności 1950 zł brutto.Do mnie należy wykop,reszta do Progas.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 witam piotrekg - dawno Cię tu nie widziałam jak domek? nie wiem za czym mam sie oglądać na Kowalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Czołem wrocławianie, mamy w mieście kolejną wyprzedaż u syndyka, Korporacja Budownictwa Przemysłowego "Janusz Polewczyk", tel. 364 38 80. Mają lub mieli np., umywalki Roca po 50-70zł. Piotrek A mozna tam podjechać czy tylko przez telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.10.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 To jest na Fabrycznej, wjazd od Pafawagu. oprócz kibelków, mją np. płyty drogowe albo Lanosa Trucka za 14200 albo czarne BMW rocznik 93 za 19 tys Oprócz tego trochę sprzętu albo jakichś dziwnych maszyn, których nazw nie pomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 18.10.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Czeee...Witam z zaświatów, (a właściwie z zasieci )Pozdrawiam wszystkich starych i nowych Wpis dla wtajemniczonych- czuję się molestowany. I jeszcze coś:Sprzedam osuszacz powietrza. Po tynkowaniu i innych mokrych pracach wilgotność wynosiła ponad 90% Osuszacz pochłaniał 5 litrów wody na dobę i po kilku tygodniach wilgotność spadła do 70 - 75 % i taka się utrzymuje Tynkowałem zimą i wczesną wiosną Po osuszeniu mogłem spokojnie kłaść parkiet. Polecam, urządzenie sprawdziło się. z braku dostępu do sieci podaję tel. 604 59 95 18 (Wrocław) Darek _________________mój sekendhendzik: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=331494#331494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts