Wiech 25.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam.Woprz nie mogę sie ustosunkować do ceny bo nie wiem.Wiem jedno mam już dość tej roboty z ociepleniem ,mocowaniem stelaży,szpachlowaniem ,malowaniem .Najbardziej daje mi się we znaki szpachlowanie płyt GK.Niektóre spoiny szpachluje po 3 razy ,a i tak widać Lączenia po światło.Gdybym miał jeszcze raz to samo przerabiać to myślę ,że odpuściłbym szpachlowanie.Zastanawiam się czy nie tapetować pozosałych pomieszczeń,tapetą z włóknem szklanym a pózniej pomalować.Za niedługo będę miał gaz a ja walczę z tym cholerstwem.Roboty mam jeszcze do czorta. Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.10.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Wiech a pamiętasz jak wyszedł materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.10.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Woprz nie pamiętam wszystkiego ale część .Ja kupowałem częśc pod koniec roku i początku obecnego.Wełna 15 cm 11 zł brutto plus 10 cm 8 zł brutto wełna Isover uni mata.Płyta GK zwykła 12.5 mm 17 zł sztuka plus do 5 sztuk płyt 5 l farby emulsyjnej gratis.Płyta zielona 25 zł sztuka.Profil CD 60 4 m. ok 10 zł.Wieszaki krokwiowe 17 cm ,80 gr.Czy bedziesz dawał folię paroszczelną w pomieszczeniach suchych?Są dwie szkoły jedna za, inni że nie jest to konieczność.W łazienkach ,pralniach itp bezwzględnie tak.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.10.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 folia w tym wszytkim to mały koszt więc lecę po całości dzięki za info (połowiczne ale jednak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 25.10.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 uuuuch, miałem dzisiaj straszne problemy ze wstaniem Ciekawe dlaczego ? :> W końcu sie jednak zwlokłem, taka ładna pogoda a co Ci się tak ciężko wstawało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONDZIU 25.10.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam wszystkich !!Tak sobie siedzę i myślę.Wybrałem projekt SP-1505 z biura Studio Projekt i chcę go zamówić, wciąż jednak mam wątpliwości czy to właśnie tego chcę.Błagam pomóżcie!! Może ktoś zna dobrze ten domek, coś doradzi, wyrazi swoją opinię itp. Co kilka głów to nie jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.10.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam wszystkich !! Tak sobie siedzę i myślę. Wybrałem projekt SP-1505 z biura Studio Projekt i chcę go zamówić, wciąż jednak mam wątpliwości czy to właśnie tego chcę. Błagam pomóżcie!! Może ktoś zna dobrze ten domek, coś doradzi, wyrazi swoją opinię itp. Co kilka głów to nie jedna. A moze na podaj linka, to na drugi raz szybciej bym znalazla Na szczescie udalo mi sie znalezc ten projekt. Ogolnie dobrze zagospodarowana powierzchnia (sama planuje podobny rozklad pomieszczeń). Ja bym tylko zwiekszyla wiatrolap - tak zeby zmiescic mala garderobe, tzn. szafe na kurtki. No i jesli planujeszc prysznic na parterze (tzw. "dla gosci") to trzeba by troszczke zwiekszyc lazienke. Ten projekt jest szczególnie ciekawy (praktyczny), jesli wejscie do domu bedziesz mial od polnocy, wtedy od poludnia bedzie salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.10.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 a co Ci się tak ciężko wstawało??? A wiesz, że nie wiem ? Normalnie miałem takie wrażenie jakbym przez całą noc był na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONDZIU 25.10.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Sory Wojty zapomniałem o adresie. Fajny domek co ? Tak jak Ty pomyślałem o powiększeniu łazienki na parterze i zastanawiam się nad wiatrołapem, chcę też na poddaszu powiększyć łazienkę (połączyć z gospodarczym). Wiesz co - zamawiam ten projekt, nie ma co myśleć trzeba działać. Do usłyszenia. Witam wszystkich !! Tak sobie siedzę i myślę. Wybrałem projekt SP-1505 z biura Studio Projekt i chcę go zamówić, wciąż jednak mam wątpliwości czy to właśnie tego chcę. Błagam pomóżcie!! Może ktoś zna dobrze ten domek, coś doradzi, wyrazi swoją opinię itp. Co kilka głów to nie jedna. A moze na podaj linka, to na drugi raz szybciej bym znalazla Na szczescie udalo mi sie znalezc ten projekt. Ogolnie dobrze zagospodarowana powierzchnia (sama planuje podobny rozklad pomieszczeń). Ja bym tylko zwiekszyla wiatrolap - tak zeby zmiescic mala garderobe, tzn. szafe na kurtki. No i jesli planujeszc prysznic na parterze (tzw. "dla gosci") to trzeba by troszczke zwiekszyc lazienke. Ten projekt jest szczególnie ciekawy (praktyczny), jesli wejscie do domu bedziesz mial od polnocy, wtedy od poludnia bedzie salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 26.10.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Pozdrawiam wszystkich- co takie puchy Wszyscy chyba ostro pracują przed tymi zapowiedzianymi deszczami. BK- dotarła do Ciebie twoja ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 26.10.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Molly - mają z tym problemy i to poważne Szukam ekip do instalacji wod kan i CO piotrekg - czy możesz dać telefon do tego który u ciebie instaluje? jego ceny są bardzo OK. Wiech - jak ty współpracowałeś z Orsztynowiczem to też nie mogłes się go doprosić o to żeby sie odezwał albo przyjechał? Ja zaczynam mieć powoli dosyć tego ze oni wszyscy robią wielką łaskę że są - przecież to im powinno zależeć żeby mieć klientów Eh, szkoda że nie umiem położyć chudego betonu czy murować ścianek działowych - sama bym szybciej wszystko zrobiła niż te wszystkie chłopy bartar - dzięki za namiar do elektryka. I jeszcze namiary na wykonczeniowców - gości od kafelków, paneli, płyt GK i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 27.10.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam wszystkich!BK namiary na tynkarzy podam jak się sprawdza u nas.Podobno są dobrzy i tani.Jestesmy z nimi umówieni po 6-11-2004.Chociaz cały czas zastaniawimy się czy tynkowć jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.10.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam wszystkich.BK pan O... byl u mnie w zimie ,wtedy miał chyba mało pracy.Zamawiałem tylko u niego kominek ,instalacje robiłem sam.Umawiałem się z nim do montażu kominka gdzieś za 3 tygodnie jak będę miał gaz.Jak będzię w rzeczywistości zobaczymy.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 28.10.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Dzień dobry, co tutaj tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.10.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 pusto strasznie albo się ludziska pochorowali albo pozamykali budowy na kłódki albo już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.10.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Wszyscy polecieli chryzantemy kupować... albo bilety na pociąg (to ja to ja!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.10.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 nie pozamykali, nic z tych rzeczy u mnie budowa podobno znowu pełną parą, po chwilowym przestojuszkoda że nie możemy kontrolować w ciągu dnia - nie wiem jak ludzie to robią że mogą się pojawiać w ciągu dnia na budowie albo nawet coś samemu na budowie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 28.10.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 To i ja się odezwę. Długo mnie nie było. Fundamenty domu gotowe i zabezpieczone na zimę. Domek gospodarczy jeszcze się buduje. Zaczynamy robic więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 no i ja wreszcie się doczłapałam ...czyżby to jeszcze skutki soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.10.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam wszystkich A ja dzisiaj miałam baaardzo stresujący dzień- zdałam na prawo jazdy Dopiero teraz mogę latać za zniczami i kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts