woprz 16.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 BK poszło na Priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.11.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 woprz, pięknie dziękuję polecam wszystkim zakup Budujemy dom - fajny tytuł na okładce i przerażające historie błędów budowlanych - ku przestrodze. no i grudniowy numer będzie opasły - o urządzeniu wnętrz. W grudniu otwierają nową halę na Bielanach - naprzeciwko ikei, ma być masę sklepów z meblami, urządzeniem etc. Chyba wezmę urlop na parę dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.11.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 uuu, żonka zrobiła małą imprezkę, jak wyjechałeś??? To bym akurat przebolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.11.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 woprz, pięknie dziękuję polecam wszystkim zakup Budujemy dom - fajny tytuł na okładce i przerażające historie błędów budowlanych - ku przestrodze. no i grudniowy numer będzie opasły - o urządzeniu wnętrz. W grudniu otwierają nową halę na Bielanach - naprzeciwko ikei, ma być masę sklepów z meblami, urządzeniem etc. Chyba wezmę urlop na parę dni ... BK tylko daj im najpierw skończyć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.11.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 woprz,a kiedy u ciebie zaczynają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.11.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 woprz, a kiedy u ciebie zaczynają? około 26 -29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam .Czy ktos ma namiary na parkieciarza ?Jakie płaciliście ceny za robociznę? Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zapraszamy wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów na II aukcje dla Nikoli. Na chwilę obecną licytujemy: 1. Obrazek namalowany przez Osowę zobacz obrazek 2. Obrazek wyszywany przez Tolę zobacz obrazek 3. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems 4. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems 5. Kubek z logo Muratora 6. Kubek z logo Muratora 7. Kask budowlany z logo Muratora Zapraszamy do licytowania, z radością przyjmiemy również inne przedmioty na licytacje. Adres licytacji: http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam .Czy ktos ma namiary na parkieciarza ?Jakie płaciliście ceny za robociznę? Pozdrawiam Wiech. Ja wybiorę Goliszka - znajomi go polecaj, tani ponoć nie jest ale wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 A czy warto kłaść samodzielnie panele drewniane np. Barlinek? Chcemy w części salonu. Czy można tu coś schrzanić w kładzeniu? Myślimy o tym żeby wykończenie - malowanie, podłogi, przynajmniej panele zrobić samodzielnie. Mąż zaprawiony w bojach wykończeniowych, kładł samodzielnie kafle - a razem zawsze malujemy, tapetujemy.Wczoraj w przedszkolu u córki zwróciłam uwagę na panele laminowane - wiem, ze to sztucznizna etc., ale całkiem fajnie wygląda i fakt ze wytrzymuje bez żadnego uszczerbku w przedszkolu (ektremalne warunki eksploatacyjne ...) - chyba kupię do pokoi dzieci i do sypialni. woprz - co do instalacji, jest dobrze - na razie nie dzwoniłam do twoich, z moimi zeszłam do ceny 29000 - co, cwu, kanaliza. W tym piec vaillant kondensat z pogodówką, podłogowe, grzejniki radson (ok. 7 sztuk), etc. etc. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.11.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 ale poszłaś tą metodą o której mówiłem? czy klasycznie krakowskim targiem Z panelami jest tak (i drewno i folia) że czasami są promocje z montażem w cenie przy panelach trzeba pamiętać o tym żeby nie dać się władować w systemowy montaż listew tylko klasycznie przykręcane do ściany i docinane na rogach (nie te plastikowe gówniane narożniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 na razie tylko wstępnie przez telefon - trochę z grzejników, rpzy kondensacie nie pozwolą założyć gorszej jakości, trochę może z rurek, trochę z pieca, z robocizny.Jeszcze może się trochę uda.Goście wyglądają na OK - młode chłopaki, ale widać że zrobili sporo tych instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 na rurki umów się wynikowo ale nie więcej niż w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buniek 17.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Hej ludzie, macie może jakieś sprawdzone namiary na zduna z okolic Wrocławia. Chcę do kuchni wstawić kuchnię retro, no i potrzebny ktoś kto to wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.11.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Hej ludzie, macie może jakieś sprawdzone namiary na zduna z okolic Wrocławia. Chcę do kuchni wstawić kuchnię retro, no i potrzebny ktoś kto to wykona. rozumiem że atrapa w zasadzie każdy kominkarz ma w swojej ofercie kafle a'la piecowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 17.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam.Dzięki za namiary Woprz.czy masz może telefon do0 Goliszka?Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 super pomysł - zawsze o takiej kuchni marzyłam.Może kiedyś (na emeryturze) zbuduję sobie domek w górach z prawdziwą kuchnią - taką jak chce buniek.Na takiej kuchni to dopiero jest gotowanie, nie to co na gazie. I można robić takie pyszne placuszki na płycie, i ugotować obiad na 20 osób ...I cała kuchnia w ogóle taka fajna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 17.11.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam.Dzięki za namiary Woprz.czy masz może telefon do0 Goliszka?Wiech nie mam telefonu ale wiem gdzie to jest vis a vis Hita ulica Łęczycka (nr nie pamiętam ale cała ma jakieś 100 m więc łatwo znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.11.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam.Dzięki za namiary Woprz.czy masz może telefon do0 Goliszka?Wiech http://www.goliszek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONDZIU 17.11.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam (dawno mnie nie było)Kochani mam problem !!Pewien facet nagadał mi dzisiaj o fatalnym działaniu żył wodnych.Przez niego zacząłem się nad tym zastanawiać, może coś w tym jest ?Napiszcie co o tym sądzicie, chm.. przejmować się tymi żyłami czy po prostu olać te brednie.Dziękuję z góry jak mało który. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts