Wiech 22.11.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 BK myślałem że nie masz jeszcze wykopu, dobrze że masz to poza sobą.Woda po pewnym czasie wsiąknie .Ja nie ocieplam swojej bańki ponieważ mam propan.Doradzono mi tylko przykryć matą w razie gdybym maiał mało gazu w butli.U mnie też błoto jak cholera Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.11.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 woprz, a ty się tak nie śmiej, bo u ciebie to może np. zimą wilk z lasu wejść do ogródka albo inny niedźwiedź czy dzik. Nie mówię już o głodnych zającach ... I co wtedy zrobisz? w moich stronach to co najwyżej bociany mogą postraszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.11.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 BK myślałem że nie masz jeszcze wykopu, dobrze że masz to poza sobą.Woda po pewnym czasie wsiąknie .Ja nie ocieplam swojej bańki ponieważ mam propan.Doradzono mi tylko przykryć matą w razie gdybym maiał mało gazu w butli.U mnie też błoto jak cholera Wiech no więc dlatego zapytalismy pana z dozoru czy ocieplać, powiedział że w PB jest więcej propanu i jakoś wykręcił temat, że w końcu nie wiemy co o tym myśleć. Zobaczymy. Tak naprawdę prawdziwe grzanie to będzie w następną zimę - instalacje planujemy w styczniu, ew. w połowie grudnia. Byli u nas goście od instalacji, zrobili bardzo dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 22.11.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 DO BK chce budowac Konwalie z Horyzontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.11.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 woprz, a ty się tak nie śmiej, bo u ciebie to może np. zimą wilk z lasu wejść do ogródka albo inny niedźwiedź czy dzik. Nie mówię już o głodnych zającach ... I co wtedy zrobisz? w moich stronach to co najwyżej bociany mogą postraszyć ... a myślisz że nie wychodzą teraz na śniegu mam całą masę śladów po sarnach zajączkach i innych takich. co do wilków to trudno powiedzieć bo nie potrafię rozróżnić czy to pies czy wilk a tak na serio zima powoduje że zwierzyna wyłazi z lasu (plus to że na śniegu lepiej widać) . Wczoraj maiłem jazdę na koniku w terenie i widziałem ze trzy sarenki, które śmigały po polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo co to za monidło zamiast domku? witaj blondyna ...a znudził mi sie domek a to co wstawiłam to moi dziadkowie - zdjęcie ślubne z roku 1939, które wisiało cały czas w domu rodzinnym mojej babci.... aż w sierpniu tego roku przeszło we władanie moje i mojej siostry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.11.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivonesca - a czy ty przypadkiem nie masz dziś urodzin? jakoś tak podsłuchałam co gadają na KK i takie odniosłam wrażenie. Jeśli tak - wszystkiego najlepszego coraz piękniejszego domku i ogródka - i duuuużego worka z pieniędzmi ... Od Beaty i Darka (czyli mojego małżonka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 dzięki serdeczne BK ....tak mam urodziny....znów osiemnaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.11.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo przyjmij najserdeczniejsze życzenia na osiemnaste urodziny Wiech (Wiesiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo przyjmij najserdeczniejsze życzenia na osiemnaste urodziny Wiech (Wiesiek) dzięki piękne zapraszam do Klubowej na torcik, szampana ...i różne tam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 22.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo Ja też przyłączam się do życzeń- dużo buziaków ,uśmiechów masę i zarazy jakiej życzył sobie Tewi w skrzypku na dachu- tj.fury pieniędzy , abyś mogła spokojnie spełnić wszystkie swoje życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo Ja też przyłączam się do życzeń- dużo buziaków ,uśmiechów masę i zarazy jakiej życzył sobie Tewi w skrzypku na dachu- tj.fury pieniędzy , abyś mogła spokojnie spełnić wszystkie swoje życzenia dziękuję bardzo Klubowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 22.11.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Kasztanka to budujesz po trasie na selgros. A ja mam działeczkę także z tamtej strony Wrocławia , ale w Domaszczynie koło Bąkowa , to całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 22.11.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo od jakiegoś czasu przeglądam tą strone ale jak dotychczas brakowało mi odwagi żeby się do was odezwać, dzisiaj jak się dowiedziałam że masz urodziny to życzę Ci spełnienia marzeń a w szczególności stwierdzenia Nareszcie Koniec - moge leżeć na trawie i niczym się nie martwić. Zyczenia troche egoistyczne bo ja też mam dzisiaj urodziny! Cześć[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 22.11.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Hadraadae- znalazłaś swoje drewno na podłogę, czy zmieniłaś koncepcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.11.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 STTOOO LAAAAT STTOOOO LATTTTniech żyje nam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo od jakiegoś czasu przeglądam tą strone ale jak dotychczas brakowało mi odwagi żeby się do was odezwać, dzisiaj jak się dowiedziałam że masz urodziny to życzę Ci spełnienia marzeń a w szczególności stwierdzenia Nareszcie Koniec - moge leżeć na trawie i niczym się nie martwić. Zyczenia troche egoistyczne bo ja też mam dzisiaj urodziny! Cześć[/b] no i fajnie że coś wreszcie napisałaś życzenia dla Ciebie również znałam tylko jedną osobę urodzoną tego samego dnia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 22.11.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam ponownie.Nie zagladam tu czesto ale,rowniez skladam najserdeczniejsze zyczenia dla Ivo. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif no właśnie coś ostatnio niewiele kolegę tu widuję ....dzięki za piękne kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 22.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts