Narcyza 22.11.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo dzięki interesue mnie jeszcze czy uważasz się za skorpiona czy strzelca, bo ja zawsze mam wątpliwości i cztam obydwa horoskopy wybieram ten, który jest korzystniejszy! Pa do jutra na dzisiaj muszę już skończyć zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.11.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 22.11.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Vardo Tobie też wielkie dzięki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 22.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ni i oczywiście całej reszczie dzięki może przyjmiecie mnie do swojego grona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ivo dzięki interesue mnie jeszcze czy uważasz się za skorpiona czy strzelca, bo ja zawsze mam wątpliwości i cztam obydwa horoskopy wybieram ten, który jest korzystniejszy! Pa do jutra na dzisiaj muszę już skończyć zabawę tez tak czasem mam choć częściej chyba jest to ostatni dzień skorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.11.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 ni i oczywiście całej reszczie dzięki może przyjmiecie mnie do swojego grona???? welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam po dlugiej nieobecnosci, !!! Na wstepie serdeczne zyczenia dla wszystkich jubilatow !!! Budujaco, jestem na etapie zakupu kabli energetycznych - jesli ktos z okolic Wroclawia potrzebuje YKY 5x6, lub 5x16 mysle ze mam dobre ceny - dajcie info najlepiej na maila. Czym wiecej tym taniej Czas nagli ................ Pozdrawiam BODO'wy P.S. Poszukuje namiaru na tanie rury PCV do wody (fi 63 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.11.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Pozdrawiam Wszystkich w ten bezopadowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.11.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 namierzyłem Generali, Hestię, Compensę Dzień dobry wszystkim Dachowiec - i jak tam? Na co się zdecydowałeś? Ja jestem na etapie wynotowania numerów telefonów do wrocławskich przedstawicieli - doba jest strasznie krótka, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Pozdrawiam Wszystkich w ten bezopadowy dzień i wykrakałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 raz pada...raz nie pada....co za pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.11.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Pozdrawiam Wszystkich w ten bezopadowy dzień i wykrakałaś Sama na siebie jestem zła, bo nie podejrzewałam się o to,że jestem wrona Ale sam przyznasz , że był taki piękny początek dnia Szkoda ,że dalej już nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.11.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 raz pada...raz nie pada....co za pogoda W dodatku jeszcze niesamowicie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 raz pada...raz nie pada....co za pogoda W dodatku jeszcze niesamowicie wieje no właśnie ...ten wiatr to chyba najgorszy ale mam nadzieję że choć dziś będzie łatwiej się jeździć...wczoraj jechałam 2 godziny przez Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 23.11.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Taka okazja że ciężko się nie zdekonspirować Wszystkiego naj .... dla Ivo i Narcyzy .... sto lat (oby nie budowy) wiem wiem , to wstyd tak się rzadko ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Taka okazja że ciężko się nie zdekonspirować Wszystkiego naj .... dla Ivo i Narcyzy .... sto lat (oby nie budowy) wiem wiem , to wstyd tak się rzadko ujawniać dzięki ad ...no i pojawiaj się częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.11.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ivo masz racje. Wczorajszy przejazd przez miasto to był prawdziwy koszmar. Ja też jechałam do domu dwie godziny Mam nadzieję , że dzisiaj będzie lepiej i nie przeżyję powtórki Ad 7 częściej zawitaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.11.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Szanownych Jubilatek:) Buziaczki i niech Wam wszystkie majstry na budowie spiszą się na medal Molly - jeszcze nie znalazłam tego drewna, ale nie tracę nadziei. Znajomy doradził, żeby popytać w dobrych zakładach stolarskich, które robią podłogi. Tylko skąd wiadomo, który zakład jest dobry? Znacie jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.11.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Dziękuje wszystkim za życzenia komu jeszcze nie podziękowałam. Nie wiem dlaczego tak narzekacie na pogodę przecież jes OK mój mąż sadzi drzewa (oczywiście cudzymi rękami) i nie narzeka, na dodatek twierdzi że na wiosne będzie już miał las za oknem. To znaczy ze z tą pogodą nie jest tak żle, choć dzisiaj jak jechałam do pracy to troche zamiatało busem po drodze a potem chciało mi urwać głowe. Myśle że prace wykonywane na zewnatrz zostawcie na inny czas a teraz może uszyjecie zasłonke albo obrus do nowego domu - to też jest potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Pozdrawiam dzisiaj wszystkich, a o pogodzie sza coby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts